benim gibi 4.nesil yeni yetme bir yazarın kafasını gece gece allak bullak edecek kadar nick altı girisine sahip, manyağın teki izlenimi yaratan, yazar mı değil mi o da belli olmayan bişi işte.
fantastik düşüncelerin doruğunda methiyelere sahip olan, sözlükteki yazarların personalarını (abazanlık da deniyor bu duruma ama sakil durmasın diye persona diyorum)dışa vuran ütopik yazar..
(bkz: var olması istenen)
(bkz: yaratıcı ruhları besleyen)
sankim bir rüzgardır sözlükten geçmiş. nice "sözlükte yazıyorum ben, kol gibi statüm var" diyen, entel takılan yazarların aklını almıştır. açtığı her başlık, yazdığı her giriyle ilgi odağı haline gelme hedefine doğru bir adım daha atmayı başarabilmiştir. sözlükte bulunduğu o bir kaç günlük kısa süre içerisinde en çok sözlük içi mesaj alan yazar istatistiğinde 3. sıraya yerleşmesi şüphesiz bunun en büyük kanıtıdır.
kevaşe falandı ama allah için güzel kızdı bir de. videolarını çeker çeker bana gönderirdi. uff derdi öperdi.
özelden sürekli mesaj atıp desteklediğim bi yazar. o kadar erkek yazarın bi araya gelip masum bi kızın üzerine gitmesini anlamış değilim. gücünüz ona mı yetiyor, karizmatik-çekici-yakışıklı yazarlar karşısında da görmek isteriz sizi, sahipsiz mi sandınız yoksa onu demek geliyor içimden. ayıp yahu ayıp.
geniş katılımlı zirvede tanıştığım hoşsohbet arı. gruplar sahne alırken kendisinden geçmiş olmalı ki, bronks kulubün* ortada bulunan taşıma direğiyle dans ederek striptease sanatında iddialı olduğunu tüm zirve katılımcılarına göstermiştir. kendisine ısmarladığım 8 adet bira sonrası "hadi bize gidelim" teklifimi kırmayarak one night stand denen sürecin her anını büyük bir zevkle bana yaşatmıştır. itinayla vuruşurum ekolünün en büyük temsilcisidir.
yazdığı seksist girilerinde, cinsel açlıktan olsa gerek defalarca oylanan 45 girisi ile 666 statü puanı çıkartan rep canavarıdır. her yattığı erkek tarafından her girisinin artılandığı düşünülürse belki de daha büyük bir statü puanı çıkartabilirdi. neden uçurulduğunu merak ettiğim bu seks meşin, acaba "birilerinin tekerine çomak mı sokuyor" dedirtendir.
şurada numarasını vermek istemediğim bir girisiyle detroit sokaklarında, götüne simbiyot kaçmış peter parker gibi koşmama neden oldu. yine de affediyorum kendisini.
sevgili fatal girl, sanırım hayatının büyük bir bölümünü fatal errorlar ile boğuşarak geçiriyorsun. ama ben seni anlıyorum. seni böyle sevdim görl. senin için mtv movie awards heykelciğini bile yiyebilirim sanırım. yeter ki emolar benden uzak olsun. zaten neredeyse yoklar gibi bir şey. son iki tanesi darıca'da koruma altına alınmış mesela.
doğumgününü kutladığım yalanası hatun kişi. onunla beraber nice doğumgünü kutlayacağımıza bana söz vermesine rağmen, sözünü tutamadı. 31 yaşına bastığı için kendisine kutluyorum...( sewehe, swf, gab, üç nokta ve nicelerini buraya koymayı ihmal etmedim fatal girl)