fast fuck   

adana çık aradan

1. her şeyi "fast" yapmaktan zevk alan amerikalıların sevişme eylemine getirdikleri bakış açısıdır. daha önce hiçbir yerde duymamış olabilirsiniz bu kavramı ama amerikan filmlerinden bu kavramın içinin doldurulduğunu rahatlıkla takip ettiğinizden eminim. sadece adını bilmiyordunuz belki işte adı da bu; fast fuck. afedersiniz "ivedi seks" (aslında seks olmadı ama neyse, anlayan zati anladı) diye türkçeleştirmek mümkün.

şimdi gözünüzün önüne içinde sevişme geçen bir amerikan filmi getirin. hani şu kapıdan girer girmez kadını kapıya yaslayıp ceketini çıkaran adamların olduğu filmlerden birini. mesela basic instinct filminde vardı böyle bir sahne. psikoloğu ile michael douglas'ın çektiği sahne.

kapıdan gir, kadına saldır, sen sadece fermuarını aç, kadının donunu sıyır, 1 dakika mobil ol, sonra yan yana uzan. noldu? toplam 4 dakikada bitti bütün iş. oldu mu peki? michael'e sorsan mis gibi oldu ama yanlış. 4 dakikada sevişme mi olur? olsa olsa fast fuck olur. sevişme bambaşka bişey, bir duygu hali, bir bütünleşme, bir olma hali oysa senin yaptığın nedir kardeşim? indir donu, sıyır donu, işlevsel ol, bitir, yat. yat da kalkma emi deyyus. milletin aklına da giriyorsunuz. sizin yüzünüzden fantezi yoksunu görülür olduk. yok efendim ben niye kapıya hiç dayamamışım onu? yahu bir o eksik kalsın diyorsun anlamıyor illaki dayayacaksın kapıya ancak o zaman fantezik oluyorsun.

amerikalıların istila ettiği başka bir özelimizdir sevişme hayatımız. bir dakikada biten sevişmeler, pardon fast fuck'lar. neresi sevişme bunun? yemek masasına yatır, kaldır. bitti, biter mi yahu? yatırdın madem sotelesene, salata yapsana. çorba içip kalkıyorsun olur mu hiç? sakin sakin yiyeceksin. çorba, ana yemek, salata, tatlı, içecek nerde? sadece çorbayı iç doydum ben de. sonra bizim hatun da aynından istesin. aşkım biz yerde sinide yiyoruz yemeği ama. bir kere yer sofrasında denedik ters döndük az daha penis kırılmasını tadacaktım.

bize ters, bizi bozar, bizi yıpratır fast fuck. imrenilesi bi şey değildir. sevişme hiç değildir. ivedi amerikalıların başka bir icadıdır. sen ne bakıyorsun amerikalıya, bak fransıza, bak italyana adam bir gece boyunca bir yapıyor ama tam yapıyor. 10 fast fuck'a değişmem 1 doyasıya sevişmeyi. hanım işit beni, aldığın yemek masasını bellona'ya geri götür. valla olmaz.
    (diazepam, 13.08.2008 17:56)
  2. çok uzun süredir evli olan çiftlerde de görülebilir. 15 yıl boyunca her sevişmede birbirini yalayabilen iki insan varsa şu dünyada saygıyla eğilirim önlerinde, kalbime heykellerini bile dikebilirim hatta.
    (ahmak ı hayal, 13.08.2008 18:19)
  3. (bkz: tak fişi bitir işi)
    (sycrone one, 13.08.2008 18:34)
  4. (bkz: quickie sex)
    (bkz: acele işe şeytan karışır)
    (zinkafnun, 16.08.2008 10:10 ~ 17.08.2008 14:24)