|
|
- benim bildiğim patatesin içi %80 oranında hava ile dolu olmaz, 20 ya da neredeyse 30 cm uzunluğunda da olmaz, bence bu patates görünümlü besin atıklarını bünyeden uzak tutun, sonra mideden ya da vücüdun başka yerinden üçüncü bir kol çıkarsa jazzy söylemişti demeyin.
- süpermarketlerde dondurulmuş olarak da satılır bunlar efendim.
- insanların yerken sakın böyle abur cubur şeyler yemeyin sağlığa zararlı dediği yiyecektir.
- özel kesekağıdına, servis edildiği kutumsu kartonun içine doldurulması için gerekli kürek özel dizayn edilmiştir. kürek, kutunun içine patatesleri öyle bir şekilde yerleştirir ki -çapraz çapraz- müşterinin gözüne çok çok gözükmesini sağlayan bir stratejidir bu.
not: espri değil, sözünü ettiğim kürek gerçekten bu stratejiye yönelik olarak özel dizayn edilmiştir.
- aşırı tüketen bireylerin couch potato haline gelmesine neden olan, ironik lezzet.
- (bkz: elma dilim patates)
- hormon ve yağ deposu lezzetli yaratıklardır. evde kızartılan patatesten farklı olarak boyları 5 santim - 2 metre 40 santim arasında değişir ve en küçük-ince olanları hariç hiçbiri kızarık kahverengi renginde değildir.
(falanca, 27.07.2008 00:11 ~ 00:11)
- (bkz: şişko patates)
- zararlı olan herşeyin güzel olması gibi verdiği zararla lezzetinin doğru orantılı olduğu muhteşem ve her fast food restoranında sanki maskeli baloya gidiyormuş gibi farklı bir formda karşılaştığım şey
(newder, 27.07.2008 01:45 ~ 01:47)
- russet burbank denenmelidir. tadı harikadır. bu arada kumpir patatesleri de ayrı bir sorundur. onun ne farkı vardır fastfooddan anlayamıyorum bir türlü.
(zogo, 27.07.2008 10:07 ~ 10:08)
- mutant patates falan değildir bunlar. önce püre haline getirilir, daha sonra ince uzun şekil verilir ve tuzlanarak dondurulur.
|