fasılın dinginliği üzerimize olsun zirvesi   

adana çık aradan

1. ilk ayağı olan bu son fasıldır ey ömrüm zirvesinin ardından düzenleyeceğimiz ikinci fasıl zirvesidir.tıpkı ilk zirvedeki gibi mekan çıngı dır.mekanı bilmeyen arkadaşlar için de gerekli açıklama zirvetör de yapılacaktır.

bir de şurdan bakın derim ben,

http://zirvetor.itusozluk.net/...
    (iago, 15.10.2007 17:22)
  2. "10 numara zirveydi lan" deme isteğini bünyeme aşılayan zirvedir.

organizasyonunda emeği geçenlerin ellerini öpme isteği uyandırır.
    (dereye inip taş bulamayan adam, 10.11.2007 20:25)
  3. kendi kendime "acaba babam da mı zirveciydi?" dememe sebep olmuş zirveydi efem. bu zirve kapsamında saat 19:10 civarı karanfil dost önünde buluşulmuş, saat 19:15'de mekanımız çıngı'ya varılmıştır. zirve katılımcılarının mekana gecikmeli teşriflerinin ardından eğlence başlamış ve saat 00:30a kadar durmamıştır. rakı ve şarap su gibi akmış, mezenin haddi hesabı asla olmamış, muhabbetin, şarkı türkünün ve oynaklığın dibine vurulmuş; bünyenin fasıla olan açlığı doyurulmuştur.

canım insanlar maloğlan ve tricky zirvemizi kısa da olsa şereflendirmiştir.

gelen hesabın cengaverce ödenmesinin ardından, açtırılan üçüncü yüzlük yeniş rakının kalanı ve (nedense) 2 adet yeni rakı bardağı bendenizin çantasına atılmış, uzun süren "baraka'ya mı gidelim if'e mi" münakaşasının ardından ife gidilmiştir. orada da dansa doyulmuş, zaten doyulmuş olunan alkole de iyice doyulmuş ve saat 03:30 civarı eve doğru yola çıkılmıştır.

dereye inip taş bulamayan adam gecenin geri kalanından diğer günün öğlenine dek evinde bizleri ağarlamıştır, bizi sokaklarda bir başımıza komamıştır.

zirve böyle olurdur. evet kesinlikledir.

maloğlan abiye derin saygı ve sevgiler de zirvenin temasını oluşturmuştur
    (hepimiz nokta vuruşluyuz hepimiz lazeriz, 11.11.2007 16:24)
  4. kah gülüp kah üzüldüğümüz amma ve lakin beraber çok gral vakit geçirdiğimiz zirvedir. kendim de dahil organizatör takımının yanaklarından makas alır (her ne kadar zirve gününü karıştırmış olsam da) katılımcıların da ellerini sıkarım. takribi bininci kez de "rakının üstüne başka birşey içenin..." dedirtmiştir bana ama deli gönül uslanmaz işte. sayın tricky ve maloğlan'a da katkılarından dolayı teşekkürü borç biliriz.
    (maglor, 11.11.2007 22:22)