faruk yiğit   

adana çık aradan

1. bir dönem fenerbahçede de top koşturmuş,saç sakal karışık görüntüsüyle zihinlerde iz bırakmış,bugün çıkan haberle tekrar gündeme gelmiş futbolcu.

kendisi bursa orhangazi gençlerbirliği’nin futbolcu-antrenörü olarak yedek kulübesinde otururken bir sigara tellendirmiş,sonra sigarasını söndürüp maçın son 5 dakikasında oyuna girmiştir.

(bkz: http://www.hurriyet.com.tr/...)

resim çok hoş,keşke bizle halı sahada maç da yapsa...
    (sycrone one, 28.05.2006 18:55)
  2. biz futbolseverlerin kalbinde kaptan mağara adamı olarak taht kurmuş fulelei forvet oyuncusu. zamanında kocaelispor forması altında eşek saffet'le ölümcül bi forvet ikilisi oluşturmuşlardır. resmi görünce o yıllara gittim direk. yıllar pek değiştirmemiş faruk'u. hala heran "abi bozuk para ver de bi köpeköldüren alim be" diyebilecekmiş gibi duruyo.
    (bardij, 28.05.2006 22:25)
  3. tv'de gördüğüm bir röportajında " faruk sen hiç sakallarını kesmez misin?" diye kendine hafif şekilde takılan spikere karşı "ne yapayım abi, sabah kesiyorum öğleden sonra çıkıyor" diyerek takdirimi kazanmıştı. kendine has fuleli koşuşuyla beraber o saç sakal kombinasyonu mükemmel bir uyum göstermekteydi. zamanının en marjinal ve sempatik oyuncularından biridir.
    (moonman08, 11.07.2007 10:02)
  4. (bkz: ilk ihsan)
    (emeklisandığı, 11.07.2007 10:34)
  5. yalovaspordan boluspora gelmiş sonra kocaeli,fenerbahçe ve diyarbakırsporda oynamıştır.bolusporda 2 yıl oynamıştır .topu bir alır üç dört kişiye çalım atardı ,kolay kolay yıkılmazdı,iyi oyuncuydu ,millide olmuştur.mağara adamı derdik kendisine.
    (alpella, 18.07.2007 02:51)
  6. ilk önce bir berbere, sonrasında da opsiyonel olarak bir cerraha ya da bir image maker'a ihtiyacı olan eski fenerli futbolcu..
    (leheey, 27.10.2007 20:58 ~ 21:01)
  7. euro 96 kampında yapılan bir mangal partisi sırasında saffet sancaklı'nın sen deli danadan korkmuyor musun sorusuna ne korkacağım ben farukla aynı odada kalıyorum cevabını vermesine sebep olan futbolcu....
    (trendline, 19.03.2008 16:59)
  8. yedek kulübesinde tüttüren tek futbolcu zahir.

http://www.alkislarlayasiyorum.com/...
    (şeftali suyu, 23.07.2008 21:05)