faruk süren   

adana çık aradan

1. galatasaray ın sportif olarak gelmiş geçmiş en başarılı başkanı (bkz. transtürk holding)
    (ramses, 03.03.2004 20:42 ~ 23.07.2005 22:31)
  2. (bkz: naylon faruk)
    (assassin, 23.07.2005 18:12)
  3. faruk süren'in oğlu.

ayarcı arkadaşlara edit: bi araştırın ayar vermeden evvel,tanım girilere ayar kasmayın. aramaya inanın.şüphesiz ki mükaafatını alacaksınız. biz tanımları siz öğrenesiniz diye yarattık.
    (yata yata paslandık, 12.12.2007 19:42 ~ 19:59)
  4. [şu durumda] faruk süren'in babası.
    (hepinizin ağzına kırmızı biber sürerim, 12.12.2007 19:45)
  5. faruk süren'in kendisi.
    (cool, 12.12.2007 19:48)
  6. iki faruk süren'den biri ama hangisi tam bilemedim.
    (hazret, 12.12.2007 19:52)
  7. kısır çekişmelerle yolu tıkanmış, kitleselleşmeyi sindirememiş bir camianın başına şimdiye kadar gelmiş en iyi başkanlardan biri selahattin beyazıt'ın arkasından belki de ikinci en iyi başkan. yaptıkları, planları ile bir vizyon yaratmış, geçmişten gelen tecrübeleri iyi sindirmiş bir isim ama ne oldu; kısır çekişmeler en nihayetinde onu da yedi bitirdi. bugün arkaya baktığımızda her galibiyet sonrası otobanlarda halay çektiğimiz gazımızı ve çocukluğumuzu kenara koyarsak "vay be!" dedirten bu kişi bile bazen o derece mantıksız konuşuyor ki anlamak mümkün değil.

galatasaray dergisinin eylül sayısındaki röportajında kendini aile, çevre olarak hep çok şanslı hissettiğini belirttikten sonra şöyle buyurmuş "...ben istanbul'u hep roma'nın başkenti olarak gördüm!" bu lafın mantıksızlığı, bizans, roma ayrımı doğu roma'nın bir doğu toplumu olduğunu roma'nın ise başlı başına batı medeniyetinin beşiği olduğunu gözden kaçırılması, bizans başkenti ile osmanlı istanbul'unun arasındaki devasa farkı gözden kaçırmasını anlamak mümkün değil öylesine, illa ki başarısını somutlaştırmak bir mantık çerçevesine oturtmak için lafını anlatabilmek için batı'ya ihtiyaç duyuşunu anlamak mümkün değil.

söyleşi boyunca süre gelen profesyönellik laflarının ardından "o dönem manchester'in merchandising'ini yapan kişi geldi 100bin dolar istedi, reddettik, benim olmadığım bir ortamda red edilmiş, karar alanları kırmamak için ağırlığımı koymadım!" benzeri lafının profesyonellik söylemi ile nerden örtüştüğünü anlamak mümkün değil, roma'nın başkentinde yaşayıp arkadaş kırmamak için iyi bir düşünceyi bir kenara koymak nasıl bir romalılık sayın süren.
    (şevket i bostan, 28.11.2008 20:27)