boş zamanında tavsiye üzerine bir bakiyim neymiş bu oyun diye başına oturup kalkamamak sanırım bu ara birçok kişinin başına geliyor
*. tüm oyun altı üstü bir iki tık da olsa(tarla büyüdükçe bir iki ile kalmıyor ama tabi), gerçek hayatta bırakın tarlaya meyve ekmeyi saksıya çiçek ekmeyenleri gece 5'de hasatı toplamak üzere kaldırıyormuş.
ne olursa olsun bilgisayar başında boş zamana sahip olanlar için gayet eğlenceli olan bir oyun. haftada bir ya açıp ya açmadığım facebook'u sayesinde 4 gündür anasayfam ilan ettim sürekli bir ekip bir topluyorum, arada karga kovalıyorum, olmadı komşu çiftliklere gezi amacıyla uğrayıp çatır çatır çatlıyorum. insanlar neler yapmış öyle, eviyle ahırıyla bildiğin çiftlikleri gezdikçe bendeki ekilebilecek toprak dışında yalnızca hediye edilen hayvan ve ağaçlara sahip bahçe geliyo aklıma. kendi kendime bu ne hırs yavaş olsana kiminle yarışıyosun derken(işte ana kural, bu oyunda yarış yok takılıyosun kendi kendine) arkadaşlarımdan gelen "vişne ağacı diksene, pembiş pembiş süper görünüyolar" mesajlarını okuyorum. zaman öylesine akıp gidiyor.
yalnız kabul etmek lazım sadece bu haftasonuna özel olarak çıkarttıkları super berry dedikleri şeyler karları açısından hakikaten süper olmasının yanında büyüyünce de süper görünüyorlar. iki saat içinde büyüdüğü gibi iki saat içinde çürümese insan toplamaya kıyamaz (görsel:
farmville/95934).