|
|
- bilgisayar başında 7-8 saatten fazla oturma sonucu gerçekleşmesi garip karşılanmayacak durum.
- bu eylemi, yaz zamanı geceleri açık balkon kapısından giren sineklerin monitöre konması halinde, yaz vakti günde 15+ saat mmorpg (bkz: wow) oynayan bir bilgisayar kullanıcısının yapma potansiyeli çok yüksektir.
(bkz: massive multiplayer online role-playing game)(muzcu, 01.12.2005 08:08)
- fare işaretçisi değiştirilip sinek ilacı getirilirse daha fazla verim alınablir.
- kış aylarında ülkemizde pek de görülemeyecek hadise.şahsın ekvatora yakın bir yerlerde olması durumundaysa nadiren görülebilir.
- (bkz: kedinin fare işaretine atlamaya çalışması)
(bkz: laptop nasıl bozulur)
- (bkz: @803268)
- oturduğun sandalye ile tek vucut olmak, ekranda artık kodları okuyabilme mertebesine erişmek, tüm ihtiyaç ve giderleri ybs 'ye bağlıymıscasına sorunsuz halletmek durumlarını icra eden insanların üşengeçliğindeki son nokta. ben denedim.sineğin tepksizliği beni sinirlendirdi hatta
(pudra, 01.08.2006 18:55)
- bilgisayarın kulu kölesi olmuş bünyelerin yapması normal olan hareket. bir diğer tipi ise bilgisayardaki tv kartı ile maç seyredildiği durumda, eğer çok fazla fifa türevi oynanmış ise topu koşturması için kendinizi w'ya basmaya zorlamaktır. özellikle ibrahim üzülmez ve tuncay şanlı sanki zihninizi okurmuşçasına koşturup sizi hazza sürüklerken, her nedense mustafa doğan ve luciano sürekli d tuşuna basmışsınız gibi hissettirmektedir.
- yeni gelen laptop sayesinde tarihe karışan eylem. artık yerini laptopı silkelemeye veya bir sinekkapan bitkisi gibi kapatıp açmaya bırakmıştır.
(falanca, 21.03.2008 20:05 ~ 20:10)
- (bkz: sanal müdahale)
- kurbağa şeklinde tıklayınca dil uzatan işaretçi indirip sineği korkutmaya çalışıldığı da olmuştur.
- farenin alt tarafında kırmızı,mavi vb.ışık varsa,gece yatağında laptopıyla sevişen yazarlarımızdan bazıları fareyi ters çevirerek perdeye konan sineği kovalamaya bile çalışabilir,korkuyor mudur lan bu ışıktan soruları eşliğinde düşünmeye başlar...ki birden sinek monitöre konar.monitörün ışığına karşı farenin ışığını kulanmayı düşünmeden kullanır sevgili yazar.sinekte farenin kırmızı ışığından korkup kaçtı zaten.yersen.
- geçenlerde başıma gelen , sadece fare imleciyle kovmaya çalışmayıp , üzerine gelip tıklayınca korkacağını düşündüğüm olay.
- bir de şöylesi var hem sözlük okuyup hem de defterden ders çalışmaya çalışan ben, elimde mousela "defterimde" okuduğum metnin altını çizmeye çalıştım,uğraş debelen olmadı tabi,okuduğumu da anlamadım.
- (bkz: laptopla monitördeki sineği tost yapmak)
(abece, 02.11.2008 22:42)
|