|
|
- üçüncü nesil, hayatı sorgulayan, herşeyi bilen, türkçesine ingilizceyi neredeyse hiç karıştırmayan nadir ingilizce öğretmenlerinden, hoşsohbet, itü sözlük sayesinde tanıştığım bilge yazar.
(bkz: yalakalığına karşılık alamayan yazar)(camel, 05.11.2005 09:40 ~ 09:44)
- bu aralar sigarayı bırakmaya çalışan yazar. büyük bir dikkatle takip ediyor, "neden olmasın?" diye soruyorum kendime. o bırakırsa ben de bırakırım vallahi.
(camel, 14.11.2005 00:48 ~ 00:48)
- sigara bırakma serüvenini ilgiyle izlediğim yazar..(bkz: bilmiyorum ne olacak)
- (bkz: ben ettim sen etme)
- az önce deşifre edilmesi sebebiyle yarından tezi yok tebdil i kıyafet dolaşacak yazar.
ayakkabı numarası 42, sırt numarası 17, doksan diye tabir edilen yerlerin hastası yazar. iki ayağını da iyi kullanıyormuş (yürürken tabi).
- -merak edenler sağolsun-
hiç bir yere kaybolmamış, sözlüğe hep uğramış, okur yazarlık fasilitesinin bir kısmını kullanmakla yetinmiş yazardır. malesef hayatta ve psikolojimi gıdıklamakla meşgul denyodur.
(meğer sen ne rahatsız adammışsın arkadaş)
- sözlüğe muhteşem bir dönüş yapması beklenen yazardır. uzak kaldığı süreyi telafi ederse, istatistikleri alt üst edeceği tahmin ediliyor. genç nesil tedirgin.
camelyo pipis, şov haber, bayburt
defne?(camel, 02.02.2006 10:55)
- kendisinin yayımlanmış eserleri olduğundan şüphelendiğim,nick'ini görmeden de üslubundan şıp diye tanıdığım ironi ustası,dil cambazı,takip edilesi yazarımız.
- sözlükte nikini* hakkıyla taşıyan yazarlardan. tersten düşünen, düze indiren, kroşesiyle çene kıran, aparkatla havaya uçuran, arkaya dolanıp 5 (beş) puan alan, kündede terleten, tuşta incitmeyen yazar.
kendisini ironi düşmanlarının korkulu rüyası ilan ediyor, şampiyonluğunu ilan etmek üzere mindere çağırıyorum efendim. buyrunuz.
- yazdığı diyaloglarla yiğit özgür ve umut sarıkaya karışımı bir tat yakalamış üstad-ı muhterem. sözcüklerle oynayışı ve cümlelerle beraber attığı üçlü saltolar göz doldurmaktadır. sözlükte muadili eksiksizuyum'dur. (bkz: tatlı rekabet)
(camel, 04.03.2006 16:00)
- az önce (@788121) numaralı girisi ile ilgimi çeken üçüncü nesil yazar.
(deulu, 24.04.2006 20:12 ~ 19.05.2006 00:34)
- yaz tatilinin bitmesi ile sözlüğün sinesine dönen, düz ovalarda at koşturan, ikiz tepelerin arasında... ehm (töbe töbe)... yaz tatili bitince sözlüğe yeniden dönen ingilizce hocamızdır.
bu kavuşmayı sağlayan dönemimiz milli eğitim bakanı hüseyin çelik'e teşekkür ediyor, gözlerinden öpüyorum. maarif vekâleti olmasa halimiz nice olurdu.
di mi hocam?
- kısa süre sonra timsah yürüyüşü, birbirinin üzerine atlama gibi alışkanlıklarını geride bırakıp gol sonrası yüzüğünü öpecek ve tribünleri işaret edecek yazar. (bkz: @407830)
yüzüklerin efendisi serisi için rol tekliflerine açığım.
(bkz: coming soon)
- pilot vecihi de fantastik bir karakterdir..
- necdet (hatırla sevgili)
- yazları yaylaya mı çıkar, aya seyahat mı eder ne yapar bilmem. ama yaz aylarında giri girmez. özletir kendini. öyle bir yazar.
- (bkz: raistlin majere) *
- bu zihniyet ile chp'yi ardından da ülkeyi yönetebileceğini düşünen düşünebilen ve hep yanılan anti halk kahramanı da olan kişi deniz baykal...
- şahane bir yazardır. girilerinde bir zeka ışığı alırsınız. belki de almazsınız. ama ben aldım şahsen.
severek takip ediyoruzdum ki ortadan kayboldu. son olarak bir şarkı armağan ediyim o zaman kendisine buradan..
kapıma bir gün ipe ipe geleceksin
söküklerini dike dike geleceksin.
(bkz: bir kaç gün içinde dön ne olursun)
- (bkz: @1735929)
ay seyahatinden dönmüş yazardır. üstelik programda yokken ilk uzay nikâhı kıyan adam olmasına rağmen mustafa topaloğlu bu hususta henüz yorum yapmamıştır (seyahatin sponsoru kendisiydi). tek taş niyetine ay taşından yüzük mü yaptırdı ne etti onu bilemem. ama işini bilir o; bir formül düşünmüştür.
"hoşgeldin be abim! abi nerdeydin valla kudurduk burda iyi ki geldin be abim be!"
|