şehir efsanelerinden(gerçek de olabilir hatırlamıyorum) sabah erkeklere ayrılan hamamda sıcakta ölmeyen spermlerin hamamtaşından azmedip tırmanmak süretiyle kızımızı döllemesi sonucu hamile kalmak.
babanın banyoda boşaldığı havluya silinip hamile kalmak. (bkz: şehir efsaneleri)
sinirle gelen edit: ulan en sonunda gerçek olucak bu, fantastiği fln kalmayacak, eksiyi çakanlar da "ulan lazarus dediydi" diyecekler, ama iş işten geçmiş olucak..
yakın geçmişte boris becker'e blowjob yapmış çakal hatun kişi allem edip kallem edip ağzındaki spermleri vajinasına tranfer etmeyi başarmış, bu sayede hamile kalıp çocuk sahibi olarak boris becker'e velayet davası açmış, izleyenleri dumur etmiştir.
(bkz: http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/...)
valla ben en fantastiğini bi üçüncü sayfa haberinde okumuştum. bir de olabilir, geçmiş zaman hatırlıyamicim.
hapishane duvarı belli bir ölçüde yuvarlak olarak delinir.
bir tarafında bir kadın mahkum, diğer tarafında ise bir erkek mahkum.
nece zaman sonra kadın hamile kalır.
böylesi lynch amcamın da aklına gelmezdi zannımca.
tv ye de haber olmuştu yanılmıyor isem ki yanılmam söz konusu bile değil böylesine azimli bir haberi.
kendinin 3 çocuğu olup kız kardeşinin hala çocuk peşinde olmayıp gezip tozmasını,taş gibi bir vücuda sahip olmasını kıskanan ablanın eniştenin prezervatiflerinin ucunu delmesi
kapı kolundan hamile kalmak. daha orijinalini duymadım henüz.
regli geciken bir arkadaşımın yazdığı akla zarar senaryo.şöyle ki;
"bir arkadaşımın evindeydik.o gece benden önce x tuvalete girmiş işini halletmiştir,sonra elini filan yıkamadan o kapıları açıp/kapatıp çıkmıştır.ardından da ben o kapıları avuçlayıp girmişimdir o tuvalete,sonra....olmuştur evet.kesin burdan hamile kaldım ben."