belki ilginizi çeker
  1. · fantastik çıkma teklifi reddetme yöntemleri
  2. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · tunceli alevileri dinsizdir
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · itü sözlük hiçbirimiz komiklik yapmıyoruz günü
  6. · thierry henry
  7. · zongul ducks
  8. · bir aşığın göz yaşları
  9. · susam sokağı şarkıları

fantastik evlenme teklifi reddetme yöntemleri  

1. - evlen benimle verengül! bu yüzük de evliliğimizin nişanesi olsun!

+ parmağımı büzüğüne geçirmeyi tercih ederim berkant.
    (never walk alone, 13.04.2007 23:44 ~ 18.04.2007 00:25)
  2. (anthias, 14.04.2007 00:17)
  3. - benimle evlenir misin?
    + ilahi, benden çok yaşayacaksın!
    - (heyecanlı, gözler faltaşı)
    + kırmızı şarap, güller falan, sen yapmasan ben yapacaktım bu espriyi. n'oluyor diye.
    - (gülsem mi, ağlasam mı, yoksa bu çemçük ifadeyle mi dolaşsam bundan sonra?)
    (ornitrin, 14.04.2007 00:26)
  4. -nurgül benimle evlenir misin?
    +ben bilmem beyim bilir.
    (alkolik2000, 14.04.2007 00:31)
  5. - ikimiz beraber çok mutlu olabiliriz nazlıcan. kalan ömrümüzü birlikte geçirmeye ne dersin?
    - kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.
    (useful idiot, 27.08.2008 12:32)
  6. gerçekten yaşanmış bir olay var şimdi. bu kız arkadaşlık teklifini böyle reddetti. evlenmeyi nasıl reddedecek düsünmesi bile bi tuhaf, buyrun:

olay 4 sene önce bizim evin arkasına yeni ev yaptıran cazgır ailenin bir adet kızı, bir adet mahalle ergeni ve bir adet günahsız 9 yaşındaki çocuk arasında cereyan etti. bizim ergen, cazgır kızdan hemen hoşlanır ve 9 yaşındaki mahelle veletine tembihler, al şu gülü falanca kıza ver benden olduğunu söyle ama diye.

masum çocuk: abla bunu hakan abi gönderdi sana.

cazgır kız: o ne lan?

masum çocuk: gül abla.

cazgır kız: hakan abin alsın o gülleri götüne soksun!!!!!!

masum çocuk: ( içinden neler geçti bilemem ama belki bunu örnek alıp kızlara ne arkadaşlık teklifi ne de evlenme teklifi edecektir tabii en azından bizim mahallenin fantastik kızlarına)
    (yediyelken, 27.08.2008 12:48)
  7. havalı olacak ama... okulda bir çocuk büyük bir fotoğrafımın bulunduğu tişörtü giymişti ve gezmişti. sanırım evlenme teklifiydi. ses çıkarmamış, sesizce selamlamıştım kendisini...
    (kabaramazsınkelfatma, 27.08.2008 13:33 ~ 13:34)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil