|
|
- fantastik çıkma teklifi reddetme yöntemleri ile reddedilebilecek teklifler.
- + gel seni nazgulümle gezdireyim canım. sonra da bize gider duş alırız.
- aa saol daha yeni sauron fülüne bindirdi
+ la havle ..
- akıl oyunlarında bardaki bi sahnede john nash'in tokat yediği bir çıkma teklifi vardı akla ziyan.repliği tam hatırlamıyorum ama "hadi romantik sözlerle kasmayalım, direk sevişelim" demeye getiriyordu.
- frp oynarken yapılabilecek tekliftir efedim. frp oynayan iki çiftin ortak noktası olan frp oyunundan daha iyi ve orijinal yer mi olur efenim. dm'de şahit olur hem.
- + sana kalbimdeki ateşi fireball atarak sunuyorum.
- ben de protection from fire yapıyorum.
+ disentegrate yapsan daha iyiydi be.
- caddeye kocaman harflerle "seni seviyorum xxx" yazıp sonra kıza google earth kordinatlarını göndermek. kız da böylece uzaydan bile gözükebilen bir aşkı ilana maruz kaldığını görünce teklifi hiç düşünmeden kabul edecektir.
not: teorimde çeşitli mantık hataları olduğunu biliyorum. kız uydudan bakasıya camdan bakar, yoldan geçerken görür falan diyebilirsiniz. haklısınız tabi aslında. ama ya tutarsa..
giriyi neresinden tutsan elinde kalıyor be bilader editi: rasputin in uyarısı üzerine bir mantık hatasının daha farkına varmış bulunuyorum, google earth'de güncel fotoğraflar bulunmuyor(muş). tamamiyle baştan sona mantıksız bi giri oldu. fakat google earth canlı yayına geçtiği zaman çok iş yapacak bu giri.(sedürt, 25.08.2007 13:56 ~ 17:11)
- (bkz: kavak yelleri)
- karşı cinse benimle çıkar mısın? cümlesi kurulursa fantastikliğinin %99'unu kaybedecek çıkma teklifidir.
- + benimle hede hödö olur musun?
- ????? eee... ö... olalım (neyse o)
yaşanmıştır
- seni her gördüğümde 100. yılımızda pancunun 92. dakikada trabzona attığı golden sonra hissettiklerimi birebir tekrar hissediyorum.sırf haftasonları camının önünde serenat yapabilmek gibi bi salaklığı göze aldığım için bu sene kombine bile almadım.herşey senin ağzına bakıyo."digiturk ün oliym,çöz beni" desen olcak bu iş sanki.ama "korkuyorum,hazır değilim" gibi klişe,klişe olduğu kadar da yalan sözlerle reddetsen de beni yılmam,bunu bilesin.madem öyle,ağırdan alalım biraz.sar uğurcum geriye:
-süpersonik bi teklifim var,bu hafta sonu benimle bjk-ist bşb. maçına gelir misin? merak etme,tabiki önce kazana gideceğiz.
(böyle bir teklif beni etkilerdi,evet.ya da koşarak uzaklaşırdım.bilmiyorum.bilemiyorum.)
- bu müzik video kanallarında ekranın altında akan seyircilerin gönderdiği kısa mesajlar var ya hani,
"sıradaki şarkı taşköprü'nün en güzel kızı nuray'a gelsin. gönlümün sultanı olurmusun. sana vurgunum çanakkale'li çılgın hasan"
işte bu da fantastik bir çıkma teklifi.
inşallah nuray o saatte evdedir o kanalı izliyordur da çılgın hasan'a bir cevap verir.
- beraber film izlerken divx altyazısıyla oynarım ben olsam...
şöyle fanfan ya da jeux d enfants falan izlerken
şık olur gibi sanki lan...
- bu hususta yaratıclıkta sınır tanımayan örnekler vardır;
http://img31.imageshack.us/...
- - sağlam merdivene benziyor, sen de gelsene.
+ hayıır ya; gel halatla çıkalım.
- benim ol...
-nasıl?
benim ol dedim
-sen kimsin be
senin sahibin!
(bkz: oha)
- (bkz: @2842550)
|