- melisa güneşim bana nü poz verir misin? ışığını çizeyim tualime?
+ erkan çok isterdim ama suat piyano çalmayı öğreticek bana..
- ne güzel ne güzel.. kahve alır mıydın?
+ kafeinsiz olsun lütfen...
- necla mükemmel bir insansın,harika da bir sevgili olursun eminim ki ..
- senin soyun sopun da tamamen yaramaz insanlar, hiçbiri adam olamaz eminim ki ..
- sen diyorsan doğrudur tabi
- vermeyeceğim işte zorlama.
-şahin seni ilk gördüğüm andan itibaren sana vurgunum, beni güçlü kollarının arasına almanı istiyorum şahinim, gaddarım ol şahinim
-nayır jale nolamaz ben gaddar olamıyorum, hem ben geçen gün benim aleti* torna tezgahına kaptırdım, üstelik ben ibadullahı seviyorum.
(bkz. şahin k)
-pardon, konuşabilir miyiz?
-vaktim yok!
-??!!...
ulan nası vaktin yok! altı üstü bi teklif edecez, daha konuşmadan sktir edilir mi yaw?! hayır anlamında her şeye razıydım ama insan yerine koyup da bi iki kelam ettirseydin...
arkadaşımın yaşadığı bir olaydan:
-tokmakçı adayı mertcan: ayşecan çok düşündüm, sensiz bir hayat düşünemiyorum; ben senden çok hoşlanıyorum.
-ayşecan: hmm, anlıyorum çünkü bende birinden hoşlanıyorum.
-tokmakçı adayı mertcan: hıı.. (mavi ekran)
+benimle çıkar mısın? hem sonra evlenip gorgoroth düzlüklerine yerleşiriz. sauron'dan arazi aldım. hem bak barış imzalandı; aragorn da yandaki arsaya ev yaptırıyor. arwen'le laflarsın her gün.
-a new power is rising!
+hassiktir kadın zannettik; saruman'mış!
fantastik çıkma nasıl teklif edilir; onu çözemedim. böyle bir şeydir herhalde...
-songül senle bir dakika konuşabilir miyiz acaba?
+tabi soner neoldu?
-songül ben farkettimki senden çok...
+ha bu arada aklıma gelmişken ya bizim apartmana bi çocuk taşındı varya taş taş, aşık oldum yrn gidip tanışacağım. ha pardon lafını böldüm ne diyordun?
-ehm.. yok bişi...
(bkz: leb demeden leblebiyi anlamak)
-benimle çıkar mısın?
-sen hiç “hiç” oldun mu, birden duruldun mu?
bulanıkmış berrakmış her suyu içtin mi?
altında ağ olmadan yerden yükseldin mi?
tam zevkine varmışken birden yere düştün mü sen?
düştün mü sen?
-!?!
x :badegül.seninle küçük bir oyun oynıcaz şimdi.sana bir soru sorucam.ama vereceğin cevabın kesin bir hüküm bildirmesini istiyorum.evet ya da hayır gibi,anlaştık mı?
y :hımm,oyun,piki anlaştık,alayım sorunu.
x :tüm kalbimle benimle çıkmanı istiyorum?
y :bana eğlenecek değil,evlenecek adam lazım hilmi.yeterince açık oldu mu?