|
|
- portakallı ve gazlı the cocacola company tarafından üretilen içecek.
(akaydo, 16.03.2004 13:44 ~ 13:55)
- rasgele çekilen fotolara öyle yada böyle ( bi şekilde ) girmeyi başaran içecek
- bir de garip bir kullanımı vardır ki hiç tasvip etmem.
fanta -> fuck and never talk again
bir çeşit one night stand olayı.
- bi zamanlar tropikal versiyonu çıkmıştı bunun, pek güzeldi. şimdi bulunmuyo hiç bi yerde. burdan yetkililere sesleniyorum: fanta tropikalimizi yeniden istiyoruz.
- son reklam kampanyasında beyaz karizmayı çizdirmiş olsa da satışlarının artmasına etkili olmuştur. (bkz. fantamania)
- (bkz: fanta light)
- dostluğun adımlarını izleten fantastik ve gazlı içecek
sözcüklere gerek yok
konuşmasak da ben anlarım
bu duyguyu hep yaşarım;
hiçbir zaman değişmez dostluğumuz nasılsa, heyecan var aramızda
hayallerimiz aklımızda, uzakta değil çok yakındaa
fantaaa fantaaa, hep yanımızda!
fantaa fantaa, her an aramızdaa !
fantaaa fantaaaa, dostluğun her anındaaa!
(bkz: mor ve ötesi)
(bkz: teoman)
(bkz: şebnem ferah)
- coğunluğun içinde kanserojen madde (e330) içerdigini bilmeden içtiği ya da bilip de "ben türküm bana bişey olmaz" mantığıyla umursamadan içtiği gazlı içecek.
- fanta mania diye de bir reklamı vardı, farklı esintiler.
(bkz: tanga manyağı)
http://rapidshare.de/...(dlord, 30.10.2005 20:30 ~ 20:31)
- avrupa ve amerikada portakallıdan başka; böğürtlenli, üzümlü, elmalı, mandalinalı, karışık vb. gibi bir çok çeşidi bulunan, bu içeceklerin tadları müthiş de olsa türkiyede maalesef bulunmayan, bunun da nedeninin; türkiyede oluşan fanta = portakal gazlı içecek tabusunu yıkmak istenmemesi olarak düşündüğüm the coca cola company ürünü gazlı aromalı içecek çeşitlerinin genel markası
- 80'li yıllarda yayınlanan reklam filmi için,
http://www.youtube.com/...
- 100 ml'de 44,8 kcal vardır.
- "bambuçya" diye garip bir kelimeyi halkımıza öğretmeye çalışan reklama sahip içecek.
- bir kaç hafta içerisinde içilmediği taktirde kendini özleten portakal içerikli gazlı içecek. (bkz: özledim lan seni)
(ayarimsi, 17.03.2008 21:51 ~ 18.03.2008 10:24)
- nazi almanyasında coca cola yerine satılan içecek. fanta orange diye geçer.
(bkz: the corporation)
- elimdeki kapağının altında, "bedave 1l fanta" yazan içecek. hayat sen süprizlerle dolusun bebeğim.
giri sonlanıp kameralarımız kararırken, insanların akıllarında ise o tek akıl almaz, o tek ürpertici ve korkunç soru kalmıştı!!
senelerdir fanta içilmeyen bir evde bir fanta kapağı, üstelik altında bedava 1l fanta yazısı bulunan fanta kapağı ne arıyordu?
ve biz biliriz ki; semih cumhuriyeti federalleri bu soruyu en kısa sürede yanıtlayacaktır. evet.
|