|
|
- takımını delice destekleyen insan
(aykut, 17.03.2004 00:46)
- bir spor gazetesi...
- fiyatı 200 bin lira olan, galibiyetlerden sonra fanatiklerin almak için gazeteciye koştuğu gazete
- "bir şeye aşırı düşkünlük ve tutkuula bağlı kimse, mutaassıp, bağnaz" diyor tdk fanatik için.
herşeyin fazlası zararlı efendim.
- robert de niro nun devleştiği bir filmin adı
- (bkz: holigan)
- www.fanatik.com.tr adresinden ulaşılabilen gazete.
- www.fanatik.com.tr adresinde, şu sıralar reklam sebebiyle sürekli da da da diyen, her seferinde gol mü oldu yoksa diye heyecanlanmama sebep veren, maç skorlarını çok geç güncelleyen site.
periyodik olarak da da dalıyor, sinir bozucu, golle de alakası yok
- belirli bir şeyi, düşünmeden, sorgulamadan ve ölümüne destekleyen kişi. bu insanların eleştiriye tahammülü yoktur. analitik düşünme kabiliyetleri yoktur. varsa bile fanatiği oldukları şey konusunda bu melekelerini kullanmazlar. tehlikeli insanlardır. topluluk psikolojisine en kolay kapılan insan türüdür.
aynı zamanda en kolay kullanılan insan modelidir. kendilerine akıl sağlığı diliyorum
- "a fanatic is one who can't change his mind and won't change the subject"
kimin söylediğini hatırlamıyorum...
- an itibarı ile sitesinde fenerbahçe nin kuranyi ye teklifte bulunduğu hem de bulunmadığı ile ilgili haberlerini alt alta yayınlayan süper basın yayın organı
- fanatizm yanlısı.
- hep holigan'la arasına bi fark olduğunu düşünürüm. bana hep fanatiklik iyi, holiganizm kötü bişeymiş gibi gelir.bilemiyorum.
- gökhan arsoy ve emine ünün boşrolde oynadığı, berbat dizi. kanal 6 da oynardı.
hastayım gözlerine fanaatiiik faanatiiik... diye de iğrenç bi müziği vardı.
- robert de niro'nun oynadığı film için:
(bkz: the fan)
- her ortamda kendini belli eden adamdır.
an itibariyle şirkette yaşanan diyalogdur:
aa: ali abi, yaşça büyük mühendis abimiz
vammor: one more cup of coffee
aa:bugün yüreğimiz galatasarayla olacak
vammor: gs nin maçı kimiyleydi ali abi?
aa: bordeaux
vammor: maviiiii!!!
(bkz: bordo mavi)
- son zamanlarda haberlerinde yanlış bilgilere rastladığım spor gazetesi. örnek vermek gerekirse ronaldinho hakkında yapılan bir haber http://fanatik.ekolay.net/... adresinde incelendiğinde habere göre barcelona'nın avrupa şampiyonlar ligi'nde son maçı werder bremen'le yaptığı görülür. ancak barcelona şampiyonlar ligi'nde son maçını olympique lyonnais'la yapmıştır. werder bremen ise son maçını başka bir ispanyol devi olan real madrid'le yapmıştır ve 3-2 kazanmıştır. sanırım editörlerin dikkatsizliğine geldi.
- süper eğlenceli bir ortama sahip, yüzde 98'i erkeklerden oluşan ve kızlar olsa dahi zaten istiflerini bozmayan bir topluluktan oluşan, stajyerlerine kadar hemcinslerini tercihte üst sıraya koyan erkek hegamonyası altındaki gazete. posta, fanatik, milliyet ve fanatik basket'in tüm muhabir, fotomuhabir, sayfa sekreteri ve yazarları aslında gayrı resmi olarak bu çatı altında toplanmaktadır. bu sebeple de aslında türkiye'nin en profesyonel ve en iyi imkanlı spor gazetesi olduğu söylenebilir burası için. milliyet binasının üst katında bulunmasının sebebi herkesin orayı görmesinin istenmemesi olabilir swh gazete özellikle haftasonu gerçekleşen derbi maçlarından dolayı gazete içindeki tüm televizyonlarda açık olan maç, goooll, tüüühh ve bilimum küfür sesleriyle inler. yine haftasonları gece çok geç çıkıldığı için insanlar pazar öğlenden önce gelmezler gazeteye ve bir iki tane zavallı stajyer dışında telefona bakanda çıkmaz. sonuç olarak sıcak, eğlenceli, güzel bir ortamı vardır. ayrıca gazetenin başında da hakan can bulunmaktadır.
- bütün basın traş forza beşiktaş dememe neden olan bana göre taraflı ve kolpacı spor gazetesi.
- yazı işleri müdürlüğü beşiktaş asbaşkanı levent erdoğan adlı şahıs tarafından mekan tutulmuştur. kendisi, hal ve tavırlarından anladığımız kadarıyla, ofisin bir köşesinde kıvrılıp devamlı surette uyumakta, zaman zaman uyanıp beşiktaş hakkında yorumlar yapmaktadır. fanatik gazetesi de bu sözleri bizlere ulaştırmayı görev biliyor çok şükür ki, her gün "levent erdoğan acaba bugün ne dedi?", "yoksa bişey dedi de ben mi duymadım?" diye merak içinde kıvranmaktan kurtuluyorum. çünkü adam mütemadiyen bişeyler diyor, sıkı takip etmeyenler için yetişmek gerçekten çok güç. bir insan her gün mü bişey der!? bir gazete her gün mü bir adamın dediklerini basar!?
http://www.google.com.tr/...
bu nev'i şahsına münhasır arkadaşa, ben de buradan bişeyler söylemek istiyorum;
"bi sus lan!"
yarının beklenen fanatik gazetesi sürmanşeti:
"levent erdoğan yine sert çıktı: lemon senin azına sıçarım."(lemon, 13.01.2008 13:41 ~ 13:50)
- bağnaz.
futbol fanatiği ise hiç çekilmez.
- bugün türk basın hayatında son noktaya gelecek manşeti atmış spor gazetesi(!).
(bkz: http://gazete.netgazete.com/...)
okuduğumdan beri hangi akla hizmet böyle bir manşet atılır düşünmekteyim. o kadar manşet gördük; sindirdik güldük geçtik ama bu öyle böyle değil be kardeşim. aklı sıra espri yapmışlar. bu manşeti hırvatistan basını atsaydı vatan millet sakarya edebiyatından, viyana kuşatmalarından biz kanuni'nin fatih'in torunlarıyız laflarından savaş çıkardı. nedir abi bunun mantığı ya.
''bunlara bi çakmak lazım''
allah akıl fikir versin diyorum ama nereye gircek o akıl fikir. önce beyin lazım!
- almanyaya yenilmemiz üzerine, ne göze ne de izana sahip olduğunu göstermiş gazete. şöyle bir manşet atmışlar:
"gelmiş geçmiş en ballı takım: almanya"
çek cumhuriyetini petr chech in hatasıyla yenip çeyrek finale çıkmamız bal değilmiş gibi konuşuyorlar. esefle kınıyorum. siz de kınayın enfes oluyor.
- canım ülkemin canım sporunun var olan en adam akıllı gazetesi. günlerdir yalan yanlış transfer haberi vermemek için kendilerini yırtmaktalar.saçma sapan, yok o geldi bu geliyor gibi haber yapmaktansa gerçekten sporu,sporcuyu ve taraftarı ilgilendiren haberler vermekteler. fakat sanırım bunu yapmayınca da anasayfalarını(internet açısından) dolduracak haberi bulamadıklarından saçmalıyorlar mütamadiyen...
"brezilya görünümlü ispanyol" başlığı altındaki haber;
ufarte, antrenörlüğe de 1988’de a.madrid’de başlamış.daha sonra santander, deportivo ve 1997’den beri ispanya milli takımı antrenörlüğü. çocukluğu brezilya’da geçtiği için iyi derecede portekizce bilen ispanyol hoca, aragones’in bir numaralı yardımcısı. yardımcısına çok güvenen aragones, takımı ona emanet etmekten çekinmiyor. 67 yaşındaki yardımcısı, tıpkı ispanyol hoca gibi disiplinli ve otoriter biri. asla taviz vermiyor. görünen o ki, ufarte, sambacılar’ın en büyük yardımcısı olacak.
"argones 4 ay içinde..." başlıklı haber;
fenerbahçe’nin aragones ile sezon başına 3 milyon avro’dan 2 yıllık sözleşme imzaladığı ve yanında yardımcı antrenör olarak atletico madrid’den tanıdığı cesar mendiondo, fizik kondisyon çalıştırıcısı carlos cascallana ve kaleci antrenörü angel ferez’i götüreceği bildirildi. luis’in ispanya milli takımı’nda birlikte çalıştığı yardımcıları ufarte, paredes ve ochotorena’nın kişisel başka sözleri olmasından dolayı fenerbahçe’ye gelemeyecekleri belirtildi.
ee ??!!?
|