famenoth   

adana çık aradan

1. ufaklıktan beri arkadaşım olan simsiyah kıvırcık saçlı tarzlardan tarz beyen en sevdiğim ve ev arkadaşım... güsellikk..
    (istemyorke, 05.01.2005 17:29)
  2. mısır dilinde balık burcu demek...
    (famenoth, 05.01.2005 19:14 ~ 04.06.2006 23:43)
  3. sözlüğe yazar olmak için mail'e boğduğunu hatırlarım bir zamanlar (3 taneydi sanırım) sıkça da "ımpfh dersler, ayy çok zorr" diye söylenir durur. henüz yüzyüze görüşemesek de (aslında sanaldan da görüşemiyoruz uzun süredir) takip ediyorum efenim yazdıklarını neyimi.
    (wondrous, 29.04.2005 00:27)
  4. sıcak izmir insanı işte, bir ayrı olur derler..hakkaten de öyledir, nitekim ben de yüzyüze görüşememiş olmama rağmen kısa sürede muhabbetcan kişiliğini ortaya çıkarmıştır, laftan lafa atlayaraktan konuşmuşuzdur, dertleşmişizdir...o bazen balık yapıp alemlere kaçmıştır, içmiştir güzelleşmiştir, keyif yapmıştır; bazen hasta arkadaşına göz kulak olmuştur, sabahlara kadar başında beklemiştir -çünkü arkadaşını kendi yatağına yatırmıştır, akıllı!!- hatta bazen de heklenmiştir *...zavallım, yakında tekrar yeşil sahalarda görmek isteriz...

aylar sonra: artık pek bi cool pc'si var...

(bkz: sözlüğün avukatı)
    (zeus, 29.04.2005 00:34 ~ 13.01.2006 22:03)
  5. yaşasın suitcase kardeşliği.(bkz: swh)
    (stars giggle meh every nite, 03.05.2005 13:37)
  6. (bkz: mia)
    (zeus, 30.09.2005 12:09)
  7. a-aa hayret ettim nası bişiler yazmamışım bu şirin arkadaşımıza.
    zamanında büyük pot kırmıştı bu kız arkadaşımın yanında(lise civarları)
    çok sevdiğim bi hatundur. muhabbeti güzel akıcı hede hödö
    öperim canım
    (goku, 06.12.2005 23:29 ~ 23:39)
  8. anayasa notlarına talip olduğum sözlükteki tek okulum insanı..anayasayı birinci sınıfın finalinde vermesiyle gözümde ilahlaşan insan..heykeli dikilesice yazar..
    (subuo, 05.01.2006 13:47 ~ 13:54)
  9. gerçek anlamda kaliteli bir sözlük yazarı. sevimli ve komik yazabildiği halde, bildiği konularda bilgisini esirgemeden ve komikliğe kaçmadan yazmış. herkesin bilgi kaynağı olması temennisinde bulunduğu sözlüğümüzün, famenoth'un kıymetini bilmesini temenni ediyorum.

meslek hayatında da burda olduğu gibi başarılı olacağını umuyorum.
    (maloğlan, 18.01.2006 16:53)
  10. kendisiyle bugün itibariyle yüzyüze gelmiş bulunmaktayım..geveze bir şahsiyet hem de ne geveze..ama çok tatlı,çok şeker tikinin önde gideni değil tabi ki* tam tersi hakkatende..
    sevdim ben kendisini..seviyeli bir birlikteliğimiz var**
    (subuo, 18.01.2006 19:49 ~ 11.03.2006 16:34)
  11. bilgili,dertli bir hukuk öğrencisi,hoş sohbetli bir sözlük yazarı.
    (hexagram, 16.07.2006 00:22)
  12. ege insanı değil mi, suyundan mıdır havasından mı bilinmez, sohbet insanı. "mademoiselle kowalsky" olucak bi gün. sözüm var istediği çeviriyi yapıcam. issa issa issa!
    (centrocampista, 16.07.2006 15:16)
  13. öncelile itiraf etmeliyim ki hakkında zerre kadar fikrim bulunmamaktadır. kesin buna birşey yazılmamıştır sözlükte diye düşündüğüm her şarkının altından ismi çıktı. sonradan diskografisini ele geçirmeye niyetlenip ne kadar girisi varsa hepsini okudum, tavsiye ettiği bütün şarkıları kenara not ettim ve indirdim. sonuç olarak sayesinde kalp kırıklıklarımı en delip geçecek şarkılarla daha da onarılmaz hale getiriyorum. bulup bulabileceğim en güzel şarkıları bilmeden de olsa tavsiye ettiği için çok teşekür ederim.
    (troke, 20.02.2008 20:01)
  14. çok uzaklarda biri var. tam olarak şu saatte, yani geceyarısını henüz geçmişken, nöbete gitmek için uyandı biri. mahmur gözleriyle.. büyük ihtimalle uyanır uyanmaz gözlerini açınca hemen görebileceği şekilde ranzanın altına yapıştırdığı famenoth'un resmine bir öpücük verip şarkılar mırıldanarak ve üşüyerek nöbet kulübesine çıkacaktır...
    "özlenmek ve özlemek hissi olmayan bir hayat, kordonsuz izmir gibidir"
    (one more cup of coffee, 23.02.2008 00:17 ~ 00:17)
  15. bana poğaça, kek, çilekli pasta ve profiterol borcu olan bir entelijans güruh. ayrıyeten olimpos dağlarının eteklerinde bünyeleri alkole verirken de bana şarap ısmarlıcak. kendisinden bir de torrentleech davetiyesi bekliyorum ama yazın gönderecem diyor. ben de hadi hayırlısı bakalım, vardır bi bildiği diyorum ve buradan kendisine selamlarımı yolluyorum. asistan olmasından ötürü çileli yollardan geçiyor. ama bilmeli ki çile insanı her yönden olgunlaştırır. hayatında mutluluklar ve başarılar diliyorum.*
    (jugador, 25.04.2008 17:02)
  16. sevimli fevkalbeşer. alışveriş stresini beni döverek atabilir üzerimden diye tırsıyorum az. varolsun.
    (ruhanileştirilmiş, 11.10.2008 17:02)