|
|
- sugar we're going down adlı parçası ile tanıdığım kulağa hoş gelen müzik yapan pop punk grubu.
- yeni albümleri olan "infinity on high"çıkarmak üzere olan ve ilk singleları "this ain't scene,it's an arms race"televizyonlarda dönen chicago'lu punk grubu.
andrew hurley: drums
jhoseph trohman: guitar/vocals
patrick stump: vocals/guitar
peter wentz: bass/vocals
- bir fallout serisi hayranı olarak acaba ne bulurum diyerek emule 'da ismini yazıp aratırken karşıma çıkan gruptur. ardından öğrendik ki punk rock 'ın modern tayfası arasında kalite meş'alesi ayarında bir oluşumlarmış. sugar we're going down parçası mp3 player 'ı istila edince 2005 çıkışlı from under the cork tree albümünü edinmek farz oldu. tanıdık ki, offspring 'in mum gibi eridiği şu yıllarda en azından bir gün smash 'in kuvvetine ulaşacak bir albüm çıkaracaklarını garanti eden bir grup var ortada. from under the cork tree esprili ve cümle cümle şarkı isimlerinden oluşan bir albüm. smiley 'e benzer isimde "xo" adında bir parçaları var kısa isimlilerden, gerisi "avukatımız bu şarkının adını değiştirtti ki dava edilmeyelim" (hatta albüm bu parçayla açılıyor) ve benzeri isimlerden oluşan harika işler. tracklist şöyle:
> our lawyer made us change the name of this song so we wouldn't get sued (3:08)
> of all the gin joints in all the world (3:11)
> dance, dance (3:00)
> sugar, we're goin down (3:49)
> nobody puts baby in the corner (3:20)
> ı've got a dark alley and a bad ıdea that says you should shut your mouth (summer song) (3:10)
> 7 minutes in heaven (atavan halen) (3:02)
> sophomore slump or comeback of the year (3:23)
> champagne for my real friends, real pain for my sham friends (3:23)
> ı slept with someone in fall out boy and all ı got was this stupid song written about me (3:31)
> little less sixteen candles, a little more "touch me" (2:49)
> get busy living or get busy dying (do your part to save the scene and stop going to shows) (3:27)
> xo
our lawyer made us change the name of this song so we wouldn't get sued, dance dance, champagne for my real friends, real pain for my sham friends ve tabii ki sugar we're going down gözünüzü kamaştırıveren parçalar. kaçmamalı.
- "fall out boy 'dan biriyle yattım ve bütün elime geçen hakkımda yazılmış bu aptal şarkıydı" * *
öyle görünüyor ki şarkı tatmin etmemiş.
- zamanla ikon haline gelecek olan punk grubu.thanks for the memories en favori olanıdır
- john mayer'la birlikte çok başarılı bir beat it coverı yapmış olan illinois'li topluluk.
- 2007de yayınladıkları "infinity on high" albümleriyle gayet iddalı bir çıkış yakalayan yeni nesil pop-punk grubu. bu albümde yer alan "this ain't a scene,it's an arms race", "thnks fr th mmrs" ve bir önceki albümün* hiti "dance dance" gerçekten orjinal ve insanı yerinde hop hop hoplatan gayet gaz verici güne enerjik başlatıcı şarkılar. gelgelelim bundan gayrı ne bir artıları var adamların ortaya koyabildikleri ne de "naha bu şarkı değişik imiş" denilebilecek bir işleri. geri kalanı çoook klasik hatta "alayı fıs" mertebesinde, son yıllarda pırtlamasına çok alışık olduğumuz yakışıklı boyband tandanslı pop-punk gruplarından herhangi bir tanesi. şarkı isimlerinin nofx ekolünden alışık olduğumuz aşırı uzun ve komik cümleler olması da nofx duruşuna bir övgüdür büyük ihtimalle ama bu kadar yakışıklılıkla* o da biraz zor gibi görünüyor. sum 41 pırtlamıştı bi ara bunlar gibi. onun da "motivation", "over my head", "still waiting" falan vardı çok gaz şarkılardı dinler coşardık, "we all to blame" var idi şahane bi şarkıydı ama o kadardı. bu 14-17 yaş arası punk kitlesinin kahramanı olmuştu. sonra o hintli kılıklı kara gitarist* ayrılınca iyice boka batıp çok afedersiniz sike sürülmeyecek bir grup haline gelmişti. herneyse fall out boy da budur bu kadardır. ayrıca rezalet sahne performansları da göz önüne alınırsa, klasik olacak ama mtv şişirmesi hafiften emo etkileişmli ama popundan da bol koyulmuş kuntik bir punk grubudur. ha nedir? canım skate punk dinlemek istese giderim babalar gibi lawgawon dinlerim, millencolin dinlerim, nofx dinlerim, pennywise dinlerim. size de kafam girsin. peki be adam ne zorun var böyle destan girdin adamlara bu kadar gece gece derseniz, çok kliplerini gördüm, şarkılarına denk geldim, dergilerde röportajlarını okudum inatla dedim ki "ulan sizi de yemiycem artık belli ne mal olduğunuz" sonra başta belirttiğim üç şarkıyla yakaladılar beni sonuçta. içimde bir sevinç "ulan yeni bir keşif mi yaptım kendi kendime" dedim sonrası işte hayal kırıklığı. çok zamanımı aldılar bari dedim harcadığım zamana yazık olmasın sözlüğe bir giri olarak geri dönsün emeklerim maksat yeni nesiller bu tuzağa düşmesin. saygılarımı sunarım efenim
- ilk defa adam gibi michael jackson (beat it) coverı yapabilen tek grup..
|