gündem
  1. · marjinal isim meraklısı aile
  2. · disko kralı
  3. · kemal kılıçdaroğlu
  4. · banu güven
  5. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  6. · itü sözlük e bir daha gelinse alınacak nickler
  7. · sözlük yazarlarının genel özellikleri
  8. · eski sevgiliye tıpatıp benzeyen kızla tanışmak
  9. · birine soyadıyla seslenmek

falcon  

1. çakma enerji içeceği.
    (keyif pezevengi, 17.01.2006 09:44)
  2. bisiklet vitesleriyle kendisine küfür ettirmiş firmadır zamanında.yapıcaksanız kaliteli yapın kardeşim bir şeyi.
    (zaknafein, 08.08.2006 18:13)
  3. captain america'nın yaveri, kanatlı siyahi oyuncu. açık alanda etkili deparları var. ileri çıktığında defansa geri dönmekte zorluk yaşıyor.

kronolojik bakımdan marvel'ın black panther'den sonra yarattığı ikinci siyahi karakter olsa gerek yanılmıyorsam.
    (spyder, 09.08.2006 07:11)
  4. david'di adı sanki bütün siyahi karakterler gibi. çizmelerindeki jetlerle uçardı yine. kanatları da vardı hem. alamo isimli macerada göz doldurmuştu bir tek. sonra soğuttu kendisinden.
    (kuzudis, 09.08.2006 11:55)
  5. ing; (bkz: şahin) (bkz: doğan)
    (12monkeys, 09.08.2006 12:02)
  6. altıncı nesil yazar. bugün doğum günüymüş ayrıca. kutlarız.*
    (kizilotesi, 03.04.2009 20:01)
  7. planlı, programlı düzenli 6. nesil yazar, nesildaş, oda arkadaşı.

öyle ki günün tüm saatlerinde neler yapacağı bellidir. neredeyse tuvalete gideceği saat bile önceden programlıdır, benim 10 dakika sonra ne yapacağım bile belli değilken. imreniyorum doğrusu.
    (gazoz kapağı, 12.04.2009 13:54)
  8. kimseyi tanımamaktan muzdarip nesildaş. istanbullular alın sahip çıkın yahu. izmirli olsa ben tanıştırıcam milletle sahip çıkıcam.ama yok arada km farkı var. istanbula geliyim ilk işim tutucam kolundan bir zirveye götürücem kendisini*
    (şirret olmayan görümce, 16.05.2009 03:55)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil