|
|
- karşılıklı metin atışmasında bir adım geriye çekilerek en asil duygunun insanı olduğunu göstermiş arıdır. takdirle izliyoruz.
- pek bi sevgili dostum.
evet bu kadar. diğer yakın kız arkadaşlar gibi " canaam umarım seneyede beraber oluruss senle neler atlattık di meee" geyiğine hiç girmiyorum.(eoron, 26.08.2007 13:57)
- dün hayatının ilk narkozunu ve bıçak darbesini ufak görünen bir göz ameliyatında yemiş olan şahıs.ameliyatının çok eğlenceli geçtiğini, bida olsa bida gireceğini söyler durur.deli mi ne?
not:hala dikişi bulunmamaktadır.
- benim canım şirinem. sözlüğün sessiz ama güzel insanlarından bir tanesi. onu gördüğümde halen hayatta olduğumu anlıyor, müzik zevkinin içinde kendime bir yer buluyorum. sonra birden datça ve avrupa planları yapıp, amelinin soundtrackine dalıyoruz beraber ve donup kalıyoruz. bu küçük sevgi pıtırcığı arı için ellerimi uzatıyorum içinden çıkılmaz durumundan sıyrılması için. şirin ve şirine olarak şirinler köyündan ayrılalı çok oldu ama yine de gülümsemelerle, küçük jestlerle anlıyoruz birbirimizi, şirinlikleri tekrar hatırlıyoruz. az kaldı az gelecek bizim oralara, yemekler yapacak bana, açacağız şarabımızı ve devam edeceğiz valsimize.
|