|
|
- kızları etrafına bir anda toplama potansiyeli oldukça yüksek erkek. hatta x çok güzel fal bakıyormuş dedikodusu yayıp, kızları tavlayan erkekler tanıyorum ben. yemeyelim hanımlar.
- neyin prim yaptığını bilen erkektir...
- afal afal bakan erkektir o...
- lise zamanında arkadaş grubundan bi kızdan hoşlanılıyorsa, o kızın elini tutmak için* erkeğin geçici olarak büründüğü erkek modelidir. bir adım ötesinde falda "karşına şöle böle bi adam çıkacak" diyip kendisinin sahip olduğu özellikler söylenip kız bilinçaltından fethedilir.**
- en makbul erkektir. fakat işini ciddiye almalı, dalga geçmemeli ve yaptığı işi saçma bulduğuna dair herhangi bir davranışta bulunmamalıdır.
- yemek yapan erkeğin bir üst modelidir.
- nakış yapan erkeğin bir alt modelidir.
- biraz kafası da kırıksa çıkabilitesi yüksek fallar bakar.
- nedendir bilinmez hep de tutturan kişidir.
- cool görünmek için kendini paralayıp ayak parmaklarını sıkmaktansa rahat olup ağzı laf yapıp kendini ve çevresindekileri eğlendiren neşeli erkeklerdir.
- gözümde canlandırdım bir an. altında morlar kırmızılar sarılar yani bir gök kuşağı renklerinin yoğun olduğu bol bir pantolon hem de yazlık ve şu belde uzun bir kuşağı olanlardan. altında parmak arası kahverengi deri terlik. üstte siyah askılı yapışan bir bady. saçlar yok kel. bir de siyah kemik gözlüklü. parmaklar da yüzük dolu ama hepsi akik ametist falan. bilekler desen böyle değişik hepsinin anlamı olan ipli diye tabir edebileceğim bilekliklerle dolu.. bir düşünün bu erkeği. ha bir de kulakta halka siyah küpe. oturmuş hasır küçük bir tabureye elinde bir kahve fincanı çeviriyorda fincanı çeviriyor. siz de karşısında ayran budalası gibi ağzı açık oturuyorsunuz. ve o görüyor bütün geleceği bir şekilde bir yerlerden tutturuyor. falan inanma falsız da kalma diyor ama kendine hayran bırakıyor. insan zaten hareketlerini izlemekten ne dediğini anlamaz ki.
- (bkz: toplumsal cinsiyet)
- heryerleri dövmeli mövmeli;gözleri sürmeli mürmeli;üzerindeki siyah tişört,tişört değil,askılı maskılı;saçlar boyalı rastalı;kişisel kanaatim tipleri,tipe bak çay demle, tipidir.ağızlarını yaya yaya konuşmuyorlar mı ağzına ağzına iki tane çekicen.ben böyle bir insan değildim.ne olursan ol,gelciydim.dövmeli mövmeli.
- (bkz: aynı bokun soyu)
- + bak görüyon mu lan senin bi yerin kabarmış.
- ehi ehi. yaa o kadar da değil lan, abartıyorlar herkeste olan kadar işte. ehi..
+ yok yok kabarmış işte baksana. bu normal bişey değil. yoksa bu kadar büyük olamaz.
- ne demek istiyosun lan sen! kabarmadı diyosak kabarmadı hiç bişeyim. her yerim natürel oğlum benim. kızlara hava atmak için bizi kullanıyosun dimi? hırkan nerde oğlum. he? daha depresif bi hava kat ki bize bok atarak hava atma böyle.
+ ne diyosun oğlum. ne natüreli yüreğin kabarmış diyoz. için babında yani. sıkıntılısın.
- bırak lan! şimdi senin yüzünden kabardı işte.
+ yürü lan. fal mal yok sana. bak yol var gördün mü?
- hani lan.?
+orda değil s*ktir git bak kapının orda.
(bkz: meziyet olan falın aktarılırken getirdiği eziyet)
- eğer bi kızın falına bakıyorsa o kıza yazıyor olma ihtimali yüksek olan erkektir.
- yanmış da söndüreni olmayan cinsindendir o
- prim yapmaya çalışan erkektir. faldan falan anladığı yoktur aslında. kendisine kattığı bohem hava eşliğinde , yanındaki hatun ya da hatunların bacaklarına , memelerine bakarak içtiği kahvesinin boş fincanı bir kenara koyar ve hatunlardan birinin fincanını alarak , yeni yeni oluşmaya başlayan çadırının üzerine koyar. bir bok görmese bile fincanın içinde , iki vakte kadar dıdıdı gelecek , burada r harfi görüyorum gibi zırvalar saçacaktır. r harfi görmek nasıl oluyorsa fincanda. daha sonra da ''ya ama az şey söyledin , biraz daha söyle'' diye inleyen hatunlara ''ben az söylerim , doğru söylerim'' diyerek fincanı geri verir.
|