|
|
- doğa dostu, bisikletini ağaçlara, kapılara bağlayıp derse giren, her gün yemekte yediklerini yolda eriten hayran kalınası bünyelerdir. amsterdam üniversitesinden burs alasıcalardır aynı zamanda.
- (bkz: fakülteden fakülteye gidemeyen tipler)
(bkz: bisikletle seyahat eden zengin piçleri)(ninca, 28.04.2005 00:31 ~ 02:36)
- zengin piçi değillerdir. hepsi birer proleter, birer emekçidir. halk otobüsüne bile binmez, gerekirse iett kullanırlar.
- (bkz: fakülteden fakülteye koşan tipler)
bir de serbest çağrışım (bkz: cumartesiden cumartesiye)
- istanbulda bisiklet sürmenin zorluğu göz önüne alınırsa her gün iki kilo balla beslenmeleri olası insan topluluğu.
- birden fazla ve farklı fakültede işi olan bisiklet sahibi kişilerdir ki o gün bisikletlerinin yanlarında olması tesdüf olsa gerek.
- maslak kampüsünde yaşamanın getirdiği avantajı değerleniren kişilerdir. haftasonları kampüsten çıkıp boğazda bisiklet sefası yapmaları da ayrı bir güzelliktir.
- fakülteden fakülteye bisikletle gitmek, okulda bisikletle gezmek çok güzeldir. yurtta kalmıyorsanız okula bisikletle gelmek zor tabi ama yurtta kalanlar için süper. keşke okulda bisiklet park yerleri olsa, bisiklet daha da yaygınlaşsa diyorum
- bunların bir de evden fakülteye bisikletle giden tipler şeklinde üst versiyonları vardır ki, takdire şayan insanlardır kendileri.
(bkz: osman kaan erol)
- bisiklete binmenin eğlenceli ve hızlandırıcı bir eylem olduğunu ve de fakülteler arası yolu yurumenin de bir işkence olduğunu düşünürsek takdir edilesi insanlar oldukları kanısına varabiliriz..
- "bisikletim olsa da ben de aralarına katılsam" diye iç geçirdiğim, imrendiğim insan topluluğu.
|