fair game   

adana çık aradan

1. cindy crawford'un oynamış olduğu gereksiz film, bir de baldwin kardeşlerden biri var, hangisi hatırlamıyorum, fark etmez zaten
    (greeen, 10.09.2004 23:27)
  2. william baldwin ve cindy crawfod'un başrolde olduğu, 95 yapımı aksiyon filmi. filmin başında salma hayek'i görmek de mümkün. her ne kadar ilk 15-20 dakika, güzelliklerinin zirvesindeki iki kadını seyretmekten konuyu anlayamasam da şöyle şeyler oluyor: max kirkpatrick* kahraman polisimiz, detektifimiz; rita* da eski sevgilisi. rita'yla max arasında polis merkezinde cereyan eden tartışma vesilesiyle salma hayek filme renk katıyor. her neyse asıl mevzu ise güzel avukat kate mcqueen'in* başının belada olması. max bunu kâh koruyor, kâh onunla beraber kaçıyor falan fişmekan. olayların arkasında küba'dan gelen(?) rus elemanların olduğunu öğreniyoruz. bu adamlar yalnız iki laptopla yolda giderken dünyanın bütün gizli bilgilerine ortalama 5 saniyede ulaşıyorlar. los angeles'ta osuran adamın kokusunu new york'tan alabiliyorlar.
    yapımcılar genç, güzel tipleri bir araya getirmişler. baldwin, crawford ve küçük rolüyle hayek kendilerince oynuyorlar, onlara lafım yok. aksiyon açısından da güzel. patlama, atlama, zıplama, koşturmaca, sevişme, vs. ama bilader ben hiç bir ciddi filmde bu kadar abeslik, senaryo açığı görmedim. crawford falan hak getire bir yerden sonra kopuyor film.
    (spyder, 11.09.2004 06:03)