|
|
- çok güzel bir insan ismi.
- merhaba, isminiz?
+ ben fahri doktora
- memnun oldum, ben de albert ordinaryus
bir de üniversiteler herkese bu ismi takıyor. korkuyorum bir gün güzelim ismimin fahri doktora olmasından.
(bkz: itü sözlük çağrışımla komiklik yapma servisi)(hebele, 24.10.2007 20:37 ~ 20:38)
- ne anlama geldiğini bilmediğim hededir. şebeklik gibi gelir o yüzden.
- fatih üniversitesi tarafından başbakan erdoğana uluslararası ilişkiler alanındaki çalışmalarından ötürü verilen unvan..
şöyle ki, başbakan üniversitenin 2008-2009 öğrenim yılı açılış törenine katılmış.. ve zaman gazetesinin haberine göre (!) daha önce kendisine yurt dışındaki dört üniversite tarafından fahri doktora ünvanı verilmiş (ben haberin yalancısıyım.. http://www.zaman.com.tr/... ) başbakana bir de fatih üniversitesi bu unvanı layık görmüş.. şimdi fatih üniversitesi hakkında bi fikrim yok ama (aslında var ama, neyse) hangi uluslararası ilişkiler alanındaki başarı allah aşkına..
başbakan blair' tony, berlusconiye silvio diye hitap ediyorum dedi diye mi diye verildi bu unvan.. dışilişkilerde bu kadar ezik bi durumdayken ne başarısı sağlamış?
bir de konuşmasında şöyle bi vurgu yapmış başbakan "hele hele fatih üniversitesi, türkiye'nin özeti olmayı aşmış, adeta kıtalar arası bir özet durumuna gelmiştir.."
senin belediye başkanın odtüyü yıkmaya çalışsın, bu arada fatih üniversitesi kıtalar arası bir özet durumuna gelsin..
kamera şakası mı bu?
|