bazılarının olmak zorunda kaldığı,bazıların zorla edildiği,bazılarının kendiğilinden seçtiği (ki, bunlar gizli fahişelerdir) meslek dalıdır.belki de dünyanın en zor mesleklerinden biri, onca insana mutluluk ve haz verebilen biri olmak...
fahişelik para ile değil kadının/erkeğin ruhunda varsa fahişeliktir, en acısa da budur. aldatılamak bile insanın canını yakmaz içten gelen fahişelik kadar
her insan evladı içinde bir fahişe taşır.bunu en küçük detaydan bile belirleyebiliriz belki.belki her insan içinde pezevenk bile olur bazen.her zaman haklı bir neden vardır bu inkar edilemez bi süreç
tdk'da direkt orospu yazılmış karşılığında bu ne açıksözlülük.
arapça kökenli bir kelime olup fhş sessizlerinden türemiştir. malumunuz arapça eklemeli bir dil değildir. sessiz harfler farklı ünlülerle kullanılarak yeni kelimeler türetilir. fahiş ve fuhuş da yine aynı kökendendir.
bir fahişenin o konuma gelişini ve fahişe olduktan sonra toplumdaki yerini en iyi yine kendisi anlatabilir sanırım.
the timesa 24 şubat 1858 yılında bir fahişenin gönderdiği mektup çok net bir şekilde ifade ediyor bu durumu:
"şimdi ben bir fahişeysem beni hor görmek toplumun nesine? toplumdan ne fayda gördüm ki? ben toplumun içinde iflah olmaz bir kanser isem bu hastalığın nedenleri gövdenin çürümüşlüğünde aranmamalı mı? ben onun öz evladı değil miyim; piç değilim ki efendim?"
(fahişe kadın sorar)
+ sen bir orospu'yu anlayabilir misin?
- orospu ne demek, önce onu anlamak gerekir. tecavüze uğrayan biri zorlandığı ve beyninde onu istemediği için orospu değildir.
+ ama ben bunu isteyerek yapıyorum
- sen ayakta kalmak yaşamını sürdürmek için yapıyorsun bu işi. seçim zamanı 70 milyon insandan oy dilenen, avuç açan, yalan söyleyen bir siyasetçinin yanında senin yaptığın nedir ki?
+ onlar sürümden kazanıyor.
-sürüden..
+ ya apış araları.
- bir ülkenin yer altı kaynakları o ülkenin vajinasıdır, sen bunu yabancı sermayenin sondajına bıraktığın zaman orasıda kanar.
+ ya yürek?
-yürek senin yüreğin. vatandasın kanayan yüreği devletin yüreğidir, yani bugun sana orospuluk yaptıran devlet en büyük orospudur.
psikolojik bir sonuç olarak bu mesleği icra edenlerin kesinlikle iletişim problemleri yoktur,üstüne kişi biraz da akıllıysa bu özelliği fazlasıyla gelişkindir.