|
|
- jetpa adlı şirketin sahibi hortumcu işadamı.
- medya dayatması ve sürü psikolojisi sayesinde ciddi şekilde araştırılmadan ağır suçlarla itham edilen işadamlarından sadece biri.
düzeltme: yokluğumuzda bu girimiz bol sayıda eksi yemiş, iyi hoş ne güzel. merak ediyorum, fadıl akgündüz için ağza alınmayacak küfürler eden ve hakkında biraz pozitif yazdık diye bu yazıyı eksileyenler onun hakkında tvlerde seyrettiklerinden başka ne bilirler? ne gaz milletiz be.(aqua, 21.07.2004 14:50 ~ 25.09.2004 00:10)
- yüzsüzlüğün dibine vurarak soyduğu milletin vekili olmaya çalışmış et ve kemik birikintisi
- (bkz. jet lee)
- imza diye bir arabayı piyasaya süreceğini söylemişti bu vatandaş bir zamanlar. daha ortada fabrika bile yokken imza 700 diye bir otomobili 'ben yarattım' diye lanse etmişti. üstelik basın tanıtımı içinde tv kanallarına servet ödenmiş. bunun dışında şu an ortada ne fadıl var ne de imza.
aşağıdaki linkten detaylı bilgi alınabilir.
(bkz: http://arsiv.hurriyetim.com.tr/...)
- kendisi siirtli , saçları dalmaçyalı olan üçkağıtçı.
- yurtdışındaki vatandaşlarımızı epey bir dolandırmış kişi.
- (bkz: fatih altaylı)
- zamanında seçim kampanyası görüntüleri şahsımı güldüren, aynı zamanda oldukça düşündüren şahıs. malum seçimler öncesi hakkında açılmış davalar olduğundan almanya'ya kaçmıştı kendileri. seçim zamanı aday olduğu siirt'e telefonla bağlanıp kampanyasını sürdürmekteydi. haberlerdeki seçim kampanyası görüntüleri aynen şöyleydi: bir kahvehaneye doluşmuş insanlar. ortada bir masa. üzerinde bir telefon ve telefona bağlı iki hoparlör. jet fadıl almanyalardan bağırıyor: "size fabirka kuracam hepinize iş verecem" ve buna benzeyen bir çok vaat. insanlar da dinleyip kafa sallıyorlar. sonra insan serdar turgut'a hak vermeden edemiyor.
(reino, 28.10.2006 00:43)
- paranın dini imanı olmaz lafına çok güzel bir örnektir
- 256 bin nüsfuslu siirt te 1 milyon kişiye bağımsız aday olan avukatı adına iş sözü veren güzel insan. alkışlar jet fadıl için.
|