belki ilginizi çeker
  1. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · aylin aslım
  2. · ugg
  3. · tadı harika olan yiyecek kombinasyonları
  4. · 2012
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  7. · annenin gençlik fotoğrafları
  8. · houston we have a problem
  9. · sol kolumuzu yer sağ kolumuzla savaşırız

facebook insan profilleri  

1. hayatımıza girdikten beri ne sikik bir hal aldı bu site, anlaşılır gibi değil.
    ezik kullanıcıları görmekten, onların ebleh profil fotolarına bakıp, aa ulan bu kız da mı, bu çocuk da mı popülarite budalasıymış demekten kendimi alamıyorum bir türlü.

o kendi dünyalarında yüzlerce insanla paylaştıklarını sandıkları yalnızlıkları içinde boğulduklarını görmek, "bak ben ne oldum" delisi suratlarını incelemek artık midemi bulandırıyor.

bugün bir temizlik operasyonu yaptım facebook hesabımda, her nasılsa arkadaş listeme girmeyi başarmış "hayal kırıklığı" tiplerden arındırmaya çalıştım onu. günün birinde umutsuzca gönderdikleri arkadaşlık taleplerini kabul etmişim zavallıların, mutlu etmişim onları. çok arkadaşlı tipler:

549 friends
    335 friends
    276 friends

hepsi benimkinden fazla. "neymişsiniz siz be?" dedim içimden. hiçbir özelliği olmayan kızların bile listelerinde 300 den aşağı adam yok. bir seviliyorlar ki sormayın! günün birinde herhangi bir yerde, herhangi bir şekilde merhabalaştıkları her insanı bir pul koleksiyoncusu edasıyla koyuyorlar oraya. ben de onlardan biriymişim meğer. görüp de selamımı esirgediğim bir yığın insan çıktı, ne akılla kabul etmişim isteklerini akıl erdiremedim.

hepsi ayrı karakterler, hepsi başka bir felsefeyi temsilen facebooktalar, hepsinin popülarite arayış tarzları farklı.

*kimisi önüne geleni ekleyip, çevrem geniş budur benim fetiş insanları.

*kimisi ay benim fotoma da yorum yapın, bakmadan geçmeyin sakın insanı.

*kimisi sıçarken arka planda kadraja girse, albüme koyan tip.

birinci grup yalnızlıklarını kendine çok pis dert edinmiş, kendisine sanal bir rahatlama arayan insanı içine alır. en depresif güruhtur. özellikle ortalama kız ile ortalama erkeği içerir. çok acıdır bunların durumu. sosyalliklerini kanıtlamak için sık sık profil resmi değiştirip, ön plana çıkmaya çalışırlar.

ikinci grup güzel kızları içerir. güzel olmak her zaman sosyal olup, cool takılmak demek değildir. aslında genellikle değildir. güzeller yalnız olur. çünkü hep bir ilişki içerisindedirler, o gider diğeri gelir. bu sebepten bir ortam sıkıntısı çekerler. koydukları her fotoyu, tüm insanları tagleyen tiptir. böylece diğer insanların da fotoyu görmelerini sağlarlar. zavallıdırlar.

üçüncü grup, en anlamsız olanıdır. bu sebeple de en kalabalıktır. yine sosyal olduğunu insanlara anlatmaya çalışan ezik insanı içine barındırır. bunların albümleri 1-2 günde bir güncellenir. hele ki bir ortama girsinler, olayın tüm kareleri facebookta afişe edilir. 2 saniye arayla çekilmiş, aradaki tek farkın işaret parmağının biraz kalkmış olması olan fotoğrafları bile koyarlar. kendilerine "ben ne yapıyorum?" diye sormayan tek gruptur. komiktirler.
    (çok uçucu madde, 22.01.2009 01:44)
  2. herkesin listesinde 300-500 kişinin olduğu bazen 1000 leri bulduğu, içimden kendi kendime hepsiyle çok yakinen arkadaş mısınız sanki ? dediğim garip şekilde aşkummm seni seviyorum diyen kadınlar, yada salak salak konuşan insanlarla dolu olan profil şekli. ilişkisi var bilmem kimle şeklinde ortaya yazılmasıda ayrıca salaklık. nispet midir.nedir.
    (mavi kalem, 22.01.2009 12:31)
  3. kültürel dezenformasyonun doruk noktası facebookun, yurdumun işsiz, hobisiz ve cinsellikten uzak gençlerinde baş göstermiş eğilim.
    (layne, 22.01.2009 12:58)
  4. bir tanesi var ki gece gece güldürmüştür. arkadaşımızın sevdiği kitaplar kısmı aynen şöyledir:
    harry potter, klasikler, ferrarisini satan bilge
    (bkz: mükemmel karışım)
    (badanaadanadanaana, 06.04.2009 02:18 ~ 02:23)
  5. hayret bir şey ki hepsi öyle. yani hepsi insan profili. şu toynaklılara uygun klavye yapamadılar ki hayvanlar da profil açabilsin. misal bizim köyde inek var, adı sarıkız, profil açsa en az 50 tane boğa düşürür, fun club falan kurar, "kahrolsun çobanlar, ineklere özgürlük" grubunun admini olur ama gel gör ki açamıyor. toynak meselesi.
    (eksiksizuyum, 06.04.2009 02:23)
  6. zamanında epey kafa yorduğumuz olaydı, garip tabi.

----spoiler----

sercan, 07 aralık 2008, 14:16
    olm o kadar anfiled road'a gidip maç izledin fekat 2 yalnışın var.
    1- erhan is @ liverpool demeyerek sözel şovdan
    2-stattaki resmini koymayarak görsel şovdan mahrum bıraktın bizleri.

o zaman sana görev verecem.inönü stadına git maç esnasında herkes sahaya dönükkene sen de tribüne dön ardından kartal figürüne arkanı dön, sonra sen de ellerini kanat gibi açaraktan adeta kartalla özdeşleş,birine o anı ölümsüzleştirt,sonra onu facebook'a koy,yiriim senili yorumlara doy
    (bu yorumu silecem zaten)

erhan, 07 aralık 2008, 17:33
    asakdjhaskdjhaskjh

şimdi abi şöyle de pozlarım yok değil, fotoşop denen über alet ile üzerinde dakikalarca oynanmış efendime söyleyeyim bir mehmet turgut fotoğrafı diye nitelendirilebilecek fotoğraflarım var, özellikle sağ kolumun bilekten omza kadar olan kısmını kadraja sokarak farklı bir bakış açısı, fotoğrafa yeni bir soluk getirmedim değil ama kimse benim fotoğraflarıma burcucum çk şirin çkmışsın;) gibi yorumlar yapmadığından kelli koymayayım dedim.

liverpool'da hava genelde kapalıdır bilirsin, kaç defa maç izledik kop tribününde fekat aletin flaş olayında bir sorun olduğundan yeteri kadar ışık alamadık, o yüzden onları da koyamadım. bu arada yorkshire belediye başkanının ve ihtiyar heyetinin selamları var iletmeden geçemedim. "milad" gibiydi lan, ac milad(resultante importante).... devamı

sercan, 07 aralık 2008, 18:28
    abi gönül isterdi bizler de pub ortamından elde bira ortada içmesek de sigara fln bi resim koyalım.ama ilgili medeni cesareti gösteremedik bi türlü ilk adımı attık gittik 2. adım da oldu resmi çektik fekat gol vuruşu olan resmi koyma hareketini beceremedik.yani bu bir futbol maçıysa orta sahanın kendi yarı alanına bakan dilimini rakibe kaptırdık.
    burcucum çok şirin çıkmışsınımsı yorumlar gelmedi abi senin de dediğin gibi gelmiyollal.
    abi ben de bay cingılbört ve ailesinin onur konuğu olaraktan kuzey dakota'ya çağrıldım şükran günü için.onlar da seni sevgiyle kucaklıyorlarmış. dur sercan is @ kuzey dokata'da yazayım ki herkes bilsin oralara gittiğimi.

sercan, 07 aralık 2008, 18:31
    gülme sesin geliyor buralara.artık ağızdan gülmek yazak facebook üzerinden gülme efekti yapılacak.

erhan, 07 aralık 2008, 18:35
    abi evet gelmiyollar yani ama umudu kaybetmek mi gerekir sevgili sir budur, ha? yabancılık beklemez!

şimdi onu yapamadık hadi, peki neden burayı avatar resimleriyle donatmadık, neden ağlayan/kanayan gül, kafasına kurşun dayalı bağyan resimleri koymadık, sorarım sana ha neden?

oğlumuz caşı gözlerinden öp, nüfusa dayalı kayıt sistemi için son gün pazartesiymiş, cingılbörtlere söyle unutmasınlar.

sercan, 07 aralık 2008, 18:56
    evet sir oldum ben.yeni yılda sana bir sürprizim var mutlu noeller bay kahveci diye tebrik kartı yollicam sana,zira yabancılık beklemez. ahh evet ya en azından dikenli gülü tutarken eli kanayan kadın resmi koyaraktan belli bir kesme hitap etseydik bari.dur ben şimdi google "resim indir,resim davnlod et " yazarım bi tane ordan saçları rügardan dağılmış genç fotosunu koyarım ve ne kadar hisli bi insanım hissi veririm.

lan o diil de bi arkadaşım tadelle'ye hayran olmuş,nasıl bi bakış açısı bu,olm tadelle lan bu milyonlarca var piyasada bundan nesine hayranlıbk duyarsın bunun.

erhan, 08 aralık 2008, 00:02
    yani, tabi, evet fakat resim indir dediğimizde acı hayat tandanslı şeylerle karşılaşıyoruz ki biz bunları seven güruha hastayız, hatta hastasınız hattat sanatının diyerek bayramınızı kutluyorum.

yani bir de şimdi baktım da millet şey yapmış abi sende de vardır, hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutlarım falan yazmış adamlar, yani nebleyim lan ne ki şimdi bu, minnettar mı olduk yani ne yaptık amacın ne, iyi dilek diliyorsan dile arkadaş ne güzel de bunu içinde dile ne diye bize sunuyorsun anasını satayım.

tadelle'de garip bir durum var abi erotik biraz tad-elle, kötü şeyler bence o arkadaşınla olan ilişkini gözden geçir.

sercan, 08 aralık 2008, 00:18
    abi şimdi tadelle fln arkadaşın görüşüdür.saygı duymak lazım ben kimseyi kırmam,kimseyi incitmem..püffffff lafa bak lafa şaka da olsa tiksindirik laflar bunlar.abi şimdi şöyle bişe var mesela ben david bentley'e hayran olmuşum
    onu sokakta görsem şaşar kalırım dimi? ya tadelle öyle mi ? çocuk yolda görse tadelleyi şaşar mı ya da cebime 5 tane koyup çıkarsam arkadaşıma versem "al ulan buna mı hayranlık duyuyosun desem" 4'ünü ben 1'ini o yese tottenham'ın defansif sorunu çözülür mü ?

valla ya bayramımızı kutlayarak dini vazifesini facebook üzerinden yapmak ne derece makbuldür.sen bekle bayram şekeri uygulaması vardı ramazanda.bunda da kurbanlık uygulaması bekliyorum.ulan her bişeyinizi de şu facebook platformuyla paylaşmayın demek istiyorum dedim de.

erhan, 08 aralık 2008, 00:36
    abi yani ben de aynı dertten muzdaripim yahu, yani buradan size sesleniyorum lan arkadaşım hasta mısınız?

yani bakıyorum abi şuraya millet mersin'e gelmiş @ mersin falan var abartısız on adet, abi bu ne ? yani tamam abi yaz da zaten samimi olduğun adamlar biliyor geleceğini bu herkese duyurma merakı ne anasını satayım, hadi hepsini geçtim @ ne lan, kelime oyunu diyorsan alasını yaparım sana kalakalırsın öyle.

i have a dream ulan! milletin görsel şova dökmediği sadece arkadaşlarını bulup tekrar muhabbet edebilmek için kullandığı bir ortam istiyorum lan. yani yapmayın olm böyle şeyler soğuyorum hepinizden, mesela filozof gibi değerli düşünceleri olan adam gelip seitaridis is cok eglendi:)) yazıyor ya orada bitiyor abi benim için, yapma seitaridis etme seitaridis.

sercan, 08 aralık 2008, 00:47
    seitaridis'in yaptıkları beni de delio edio evt o tarz kelime oyunu biz de yapabiliriz. mesela herkes birbirine resimlerde tatlım,şekerim diye yorumlaşır oldu.ben de kelime oyunumu senin üzerinde deniyorum.
    "aa ne de güzel çıkmışsın tottenham" diyorum .bak şimdi kelime oyununa bak sen,tatlım demedim ,tottenham dedim.(totnım die oku oldu mu sana tatlım gibi bişe).bu kelime oyunun tüm hakları saklıdır!!!

erhan, 08 aralık 2008, 00:59
    mesala bana ordan bi eric cantona abi, mevsimi değil tabi de olur yani.

nedir abi irdeleyelim mesela, destek olmak durumları var abi misal. ablam yazmış işte yasemin is çok hasta :(( diye, altına da yorumlar geliyor " yaa n'oldu cnm( burayı böyle yazmak mühim) dikkat et kendine :'( " falan, yani yorum yapayım diyorum da ne diyeyim lan ben size, hastaysan git yat anasını satayım ne bu? bir de yalandan üzülmeler falan, yaprak dökümü'nü düşünüyorsun sen onları yazarken sanki başka bir şey.

birinci bölümün sonu bu işte, bakalım kahramanımız selçuk şahin gelecek bölümde ensesine fön çektirebilecek mi?

sercan, 08 aralık 2008, 19:54
    abi selçuk şahin diyerek beni farklı düşüncelere sevk ettin.madem konumuz facebook popülerliğiyle-diğer konumuz selçuk şahin kesişti o halde bende facebook'ta grup kurma isteği oluştu,şöyle ki "milyonların izleyeceği kiev-fenerbahçe maçı öncesi selçuk ense imajını düzeltsin" diye grup kursam ardından da eklesem,"arkadaşlarını davet etmeyeceksen gelme,arkadaşsız geleni döverim" fln gibi kitleyi artırıcı düzenlemeler yapsam nasıl olur acep ?

bu da yeni akım oldu,arkadaşlarını davet etmeyeceksen gelme diye."ne diyosun sen evladım ne diosun sen güzel yavrum ???? ne rest çekiyosun lan insanlara" demek isterim bunlara "hadi üye sayımızla tüm dünyayı şaşırtalım" da bi başka pazarlama stratejisi oldu.
    erhan içinde kalmasın istediğini al hadi "ooo çok karizmatik çıkmışsın abi "

erhan, 09 aralık 2008, 00:41
    işte arkadaşlarını davet etmeyeceksen gelme felsefesiyle hareket etmek lazım gele,fekat!!!

cümle sonundaki ünlemi unutmamalıyız çünkü ünlem güzel ünlem tatlı, duyguyu oradan vereceğiz, diyeceğiz ki; arkadaşlarını davet etmeyeceksen katılma!!
    bunu deyince adam bir düşünecek çünkü hayatı sorgulayacak hatta ve hatta grup sosyal içerikli ise huzursuz olacak eksik bir şeyler yaptığını sanacak,ünlem var çünkü.

yani şeyi anlamıyorum sevgili adriana lima, adamlar gelip şu şu tarihe kadar 1 milyon kişi toplayalım diyollar, e iyi güzel topla da toplasan ne olacak, millet oraya üye olduktan sonra bakıyor mu oraya hiç, düşündün mü sen bunu?

selçuk şahin'in ev arkadaşı var abi, eskiden kuaföre fön için çok para harcadığından artık ev arkadaşı salih'e " la salih kalk da şu saçı bi fönle lan" diyormuş.

erhan, 09 aralık 2008, 00:41
    bu arada sen de çok karizma çıkmışsın cnm bnm, bi ara görüşelim yha çk özldm:'(

sercan, 09 aralık 2008, 01:09
    ahh tottenham (totnım :p) ben de çoq özledm.bu arada west ham 0-2 tottenham goller king ve oharadan geldi. daha demikten bitti maç.maç sonunda galibiyet sevinci sokaklara taştı,pozisyonu dikkatle takip ediyoruz.

yani friendlisti 1907 yapacam tematik bi çalışma olsun, hem de kabarık bi liste olsun ki "everybody loves raymond'ım lan ben" imajı vereyim çevreme ahh askere gidicem ya elde tüfekle vatan cengaveri gibi bi resim koyacam burya o zaman ne canlar yakacam ben."kalem tutan bu eller silah tutacak" esprisi yapacaktım ama hiçbi sevenim kalmaz diyerekten vazgeçtim.

bi de dikkat ettim ben işveren olsam kariyer.net yerine burdan eleman ararım herkeş her bilgisini esirgemeden buraya koyduğu için daha sağlıklı sonuçlar alırız.

erhan, 09 aralık 2008, 01:14
    abi tabi ki dediğin gibi kariyer.net falan yalan zaten, yani ilişki durumunu güncelleyen insanlar var lan, inanmazsın ama var yani böyleleri.

bir de sen dedin aklıma takıldı, secret cv diye bir oluşum var abi, lan biz oraya cvmiz gözüksün diye yolluyoruz sitenin adına gel secret cv, e madem secret ne diye yolluyoruz lan, bu bir çelişki değil midir, sabri sarıoğlu'nun göç eden kuşları yere indirmeme olasılığı nedir? bunların cevaplarını istiyorum.

sercan, 09 aralık 2008, 01:20
    sabri dedin ben de sana şunu sorarım "hepimiz forma şansı bekleyen genç sabriler değil miyiz ?"
    evet o ilişkisi var ilişkisi yok,abdullah istemeye gelecekler şeklinde profil güncellemelerine şahit olduğum zaman soluğu osman mümtaz rakmetıl'ın yanında aldım inanmazsan arat bu sitede onu var öyle biri .
    abi herşey facebook'la paylaşıldığı için buraya yazmam gerek,sümüğüm akar gibi şu sıralar grip gelio sanki ben yatayım şimdi.
    sercan is grip yazayım yoruma doyayım.

erhan, 09 aralık 2008, 01:24
    "yha çk geçmiş olsn cnm ya, iyi bak kendine ztn çk özledm sizi :'( " muadili yorumlarla profilin içten mesajlara doyacak sen de facebook üzerinden iyileşeceksin hatta çorba uygulaması olan arkadaşların da vardır elbet buradan yollayacaklardır çünkü biliyorsun facebook aktifliği beklemez.

sercan, 09 aralık 2008, 01:28
    hmm çorba uygulaması ekleyeyim hemen,sanal tedavi gibisi yoktur zaten bi anlamda placebo etkisi yapar.ben yatıyorum zira akan sümük beklemez.

orlando karpuzu geldi eve onu yicem.

son bir soru bay cingılbört ve ailesinin köpeği nasıl havlar ?

erhan, 09 aralık 2008, 01:37
    barclays premier league tabi ki.

furkan, 09 aralık 2008, 14:23
    fotoğraf çekilirken insan gibi poz verme özürlüsü biri olmamdan mütevellit birbirinden değişik, progresif, moderin pozlarımı fesbuka koyamıyorum ben arkadaş. bakıyorum adamlar çatır çatır foto ekliyollar. sonra onların arkadaşları gelip 13535 tane yorum yapıyollar. (yukarıda örnekleri mevcut o yüzden örnek vermiyorum.) özeniyorum lan, vallahi de özeniyorum. ben koysam bi foto gelecek yorum en fazla şu olur bak: " ehehe olm şebek gibi çıkmışsın yine :d:dd:d " gelecek yorumların hepsi bol d' li olur, eminim lan. halbüse ben istemez miyim bir göz kırpanlı yorum ;) isterim ama olmaz işte. huff çok dertliyim.

ama zaten hayat başlı başına bir fesbuk değil midir aziz dostum sorarım sana? bugün bir acun' un kutusundan 50 cent çıkabiliyorsa eğer, her şey olabilir bu hayatta.

bayram tatili nedeniyle aydaho' ya gidiyorum. bay cingılbört' e çok selam, küsküyü benim için öp :/

erhan, 09 aralık 2008, 14:56
    buradan size sesleniyorum heyecanla hayatlarını buraya dökmekte beis görmeyenler, facebook'a acıyın lan biraz.

şimdi adamların database'i var hacı geçende baktım 570 küsür fotoğrafı olan arkadaşım var ulan, milyonlarca doğmayacak kilobyte abi, yapmayın etmeyin, madem burayı yaşayan canlı gibi, bir sanal bebek gibi besliyorsunuz biraz da acıyın yahu, yani koala olsa yapar bunu, yaşınızdan başınızdan utanın.

abi o şebek gibi çıkmışsın lan :d'lı yorumlarda bizden bir şey yok mu ha? bizden abi o, çk tatlı çkmşsın;) daha bi uzak daha bi yapay yahu. paşam gelmiş çatır çatır yazmış işte, hem bol ünlem/üç nokta'lı cümlelerden daha güzel değil midir bu? nerede şebek gibi çıkmmışsın mnskywalker diyen birisi var orada bizden biri var abi, yanakları pembe pembe gözleri fıldır fıldır.

furkan, 09 aralık 2008, 15:04
    eda yetkin' i tenzih et bence. o istediği kadar foto koyabilmeli.

sercan, 10 aralık 2008, 00:43
    şu an çok güzel bir mesene adresi almak üzereyim arkadaşlar.ltfn emesen ya da mesıncır fln demeyelim mesene diyelim.
    şöyle olacak dikkatli okursanız anlarsınız
    34asigenchalttantiresercansabriüsttenkesmehotmail__x@windowslive.com
    anlayın diye birkez daha yazıyorum büyük olarak.
    34asigenchalttantiresercansabriüsttenkesmehotmail__x@windowslive.com ... devamı

sercan, 10 aralık 2008, 00:44
    evet kıro msnimiz kullanıma açıktır,ltfn ama giren şifreyi değiştirmesin.herşey daha popüler bir facebook için :p

tuba, 11 aralık 2008, 00:55
    ozaman kişisel iletinizde şey olsun " karda uyuyosun uyumak tatlı geliyo ama sen çoktan ölmüşsün" hatta bunla kalmasın yanınada şey ekleyin" sen dizime yattın ben bi hakiye anlattım sen büyüdün" yazın yazın en son moda bunnar bunlarsız mesıncık mesıncık diil ileti ileti diil

furkan, 17 aralık 2008, 23:59
    sevgili günlük,

bugün de fotoğraf makinemi elime alıp bir çok pozumu çektim. kendim evet. sağ kolumun kadraja girmesine özellikle dikkat etmeme ve her pozda kafamı hafifçe sağa veya sola eğmeme rağmen bir türlü "onlar" ın fotoları gibi olmuyor. profil fotoma koyulabilecek güzellikte bir foto elde edemiyorum bir türlü. moralim çok bozuluyor buna günlük. her fotoda kafam yerine bir adet 1 ytl görünümlü bir şey çıkıyor ya en çok da ona bozuluyorum. hayır bu benim kafam olamaz sevgili günlük. bu olsa olsa madeni 1 ytl olabilir sevgili günlük.

ama yılmadım. denemeye devam!

erhan, 18 aralık 2008, 21:36
    abi sen yine iyisin ben de deniyorum o şekiller fekat benim de kafa 5 kuruş gibi çıkıyor lan, bildiğin beş kuruş hani şu çapı on nonasantim olanlardan :'( hayatta 50ykr olamamak... çok hüzünlü bebeyim:/

bir de şey varmış yahu bildiğin avcılar-küçükçekmece arasındaki yolda giderken tek eliyle direksiyonu tutup diğer eliyle kendi fotoğrafını çeken insan. gördüğümden beri yemek yemiyorum, tüy gibi kaldım lan, 5ykr oldu mu sana 1 ykr, sarı sarı.

furkan, 19 aralık 2008, 09:06
    fesbuk iletime ıssız adam filminden replikler yazıyorum, akılları alıyorum. favori: sen dizime yattın, ben sana bir hikaye anlattım ve sen büyüdün... (3 nokta mühim burda)

furkan, 23 aralık 2008, 14:52
    'one of your friend is a fan of hz muhammed' diye bir olay var abi fesbukta. bu bir realite hem de, gözüyle görenler var. beni çok hüzünlendiriyor işte bu bebeğim. benliğimi sorgulatıyor bana, hayata küstürüyor. küskü.

erhan, 23 aralık 2008, 20:50
    ashdahsgdjkh

gördüğümden beri yemek yemiyorum abi, nasıl bir androidlik nasıl bir kendini bilmezliktir abi bu. öyle dinsel şeylerden çok komikleri var abi ama şuna ne demeli sevgili furkan, facebook'ta şimdiye kadar kim sizin resminizi çalmış kim sizin adınızı aratmış bilmek istermisiniz(misiniz'i bitişik yazmak elzem)!!

abi aklım almıyor hakkaten ya, ulan nasıl inanıyorsunuz buna hayır bir de facebook premier diye bir şeye inananlar var, diyorum işte insanlardan tiksinmek için birebir abi bu oluşum. logaritmik olarak arkadaş listem azalıyor lan, azalarak bitsinler mümkünse.... devamı

furkan, 24 aralık 2008, 00:21
    ama dostum biliyorsun ki listendeki herkezi davet etmen gerekli gruba. herkezi evet. herkez. yoksa göremiyorsun seni ekliyeni, elliyeni, sileni, profiline bakanı, fotoğrafını çalanı, adını aratanı, kakasını yapanı, sigara içeni filan. adam açık açık yazmış kardşim tüm listeni davet etmeyeceksen gelme!

facebook premier dediğin şey de prömiyer ligden başka bir şey değil çok sevgili alexei berezutsky. mektubumla birlikte 20 ruble gönderiyorum, umarım yeterli olur. sizi daima sevecek olan nina antolayev.

erhan, 24 aralık 2008, 09:03
    sevgili nina antolayev sizi ne kadar çok özledim bilemezsiniz, moskova soğuk moskova karanlık. 20 ruble için çok teşekkürler ev sahibi bayan kutsnetzov bu aralar çok sıkıştırıyordu. bu arada sergei rebrov evlendi, çok tatlı bir oğlu var adı mahmut, neden böyle bir isim koydular anlamadım.

hasretle gözlerinden öpüyorum, alexei berezutskyin.

-- yukarıda da bu konulara beraber parmak bastık sevgili yorkshire dükü, tam katılacakken herkesi davet etmem lazımmış deyip vazgeçenler var mı onu merak ediyorum. bir de şey var abi bu grubu kurunlar 1238971297 kişi girince bir şey kazanıyor mu, sosyal statü falan. bence bi bok kazandıkları yok tek şey statuslerini itinayle değiştiriyorlardır. anlamlandıramıyorum bebeyim.

furkan, 24 aralık 2008, 20:19
    hani bir forward mail olayında bile saçma sapan da olsa bir amaç var. kız msni falan buluyorsun bu yolla ekliyorsun, cam aç diyorsun daha sonra mesela. şimdi düşündüm saçma da değil aslında ulvi bir amaçmış, saygı duydum. bunlarda o da yok ki lan. herhangi bir amaç yok yani. en fazla yapacağı şey " lan bi grup kurdum, 235235 kişi katıldı ahuahua " şeklinde arkadaşlarına artiztik yapmak olabilir. bunun getirisini götürüsünü tartışmıyorum bile. sadece üzülüyorum kadim dostum, çok üzülüyorum böyle şeylere. :'(

neyse ne diyoduk: sen dizime yattın, ben sana bi hikaye anlattım ve sen büyüdün. çok ıssız adamım ben evet.

erhan, 24 aralık 2008, 22:19
    abi forward mail olayında çok haklısın, aklıma gelmemişti hiç :/

şey bi de demişsin ya sen dizime yattın, ben sana bi hikaye anlattım ve sen büyüdün. bunu msn ya da facebook şeysine yazan ve on kişiye gönderenlerin msn ikonu mavi oluyor-muş.

i kona, kendisi jamaikalı yırtıcı bir forvet.

furkan, 24 aralık 2008, 23:15
    ayrıca iletisine bunu yazmış olan teyzem microsoft'tan yüklü bir çek aldı. evet bildiğin yüklüydü. meğersem microsoft servetini dağıtıyormuş. neden yaptıklarına anlam veremedik ama fazla da sorgulamadık açıkçası. teşekkürler ıssız adam.

vanuatu milli takımındaki ' kaltak ' isimli kanat oyuncusunu hatırladım i kona' dan bahsedince. kendisine burdan sevgilerimi yolluyorum.

furkan, 26 aralık 2008, 21:02
    abi " attending iü final dönemi " diye bir şey var lan. attending ama. sanki konsere gidiyolar anasını satayım. katılıp katılmamak senin elinde sanki. final lan bu, katılacaksın tabi! hayır her bi siqiue böyle sanki çok mühim bi organizasyonmuş gibi şeyediyorlar lan. yakında şöyle şeyler görebiliriz bak: " vakkas is attending kakam geldi " olabilir yani böyle şeyler.

" git kendinden daha çok tiksindirtmeden " diyorum kısacası.

erhan, 26 aralık 2008, 21:07
    ahahaha abi evet yahu. bir de, yahu, lan of ya. ne diyeceksin ki abi bunlara yani, klavyemin tuşlarına naif darbelerle dokunuyorum da gerek var mı bilmiyorum.

çok acayip bi organizeyşın abiler, çok güzel bir organizeyşın canlar da yani her bi boku neden buraya yazıyorsunuz lan, soğuk mu yediniz anasını satayım. bir de şey maybe attending ya da not attending diye seçenekleri seçenler var ya, çok farklı bi hissiyat olsa gerek. bilmiyorum ısrar ederlerse katılırım yahut özel işlerim dolayısıyla katılıp katılamayacağım der gibi. rejected diyen adamlara da buradan selam ederim, sen katılma abi katılma sonra uzasın okulun 97 seneye de gör, teællam ya, bi gidin lan.

----spoiler----
    (alexander supertramp, 23.06.2009 20:43)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil