belki ilginizi çeker
  1. · bekir irtegün
  2. · michael fink
  3. · fibonacci
  4. · fenerbahçenin brezilya milli takımına dönmesi
  5. · 2 lugano
  6. · fabio alves da silva bilica
  7. · blanca
  8. · 4 mart 2009 fenerbahçe sivasspor maçı
  9. · football manager 2010
  10. · 5 kasım 2009 fenerbahçe steaua bükreş maçı
gündem
  1. · ece gürsel
  2. · babaların garip huyları
  3. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  4. · gece yarısını geçtiği halde sözlükte dolaşan kız
  5. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  6. · okan bayülgen
  7. · demokratik sol halk partisi
  8. · bir korku öğesi olarak buzdolabı
  9. · on ergen birleşip otuzbir çekmek

fabio bilica  

sayfa  / 2
  1. bunca zamandır nasıl dikkat çekmediğini anlamadığım sivassporlu,brezilyalı savunma oyuncusu.blanca gibi,rakibine yapıştı mı bırakmıyor.çok güven verdi bana.sivassporun yönetim başarısıdır bu adam.
    (my jekyll doesnt hide, 27.01.2009 20:50)
  2. sivasspor'un bu sezon başında cluj'dan transfer ettiği 30 yaşındaki brezilyalı defans oyuncusu.

sezon başından beri çok methini duyuyordum ama dikkatlice izleme fırsatım olmamıştı çok. 27 ocak 2009 galatasaray sivasspor maçı sayesinde ne kadar dominant ve çılgın bir defans olduğunu gördüm.

yani bülent uygun tek başına koysa bu adamı göbeğe, yanlara iki bek, şerefsizim gene az gol yer sivasspor. abarttım biraz ama öyle bir intiba uyandırıyor insanda.
    (sycrone one, 27.01.2009 22:52)
  3. adam yıllarca italya liginde shevchenko,vieri,toni,del piero, inzaghi ve crespo gibi süper santrforlarla boğuşmuş bizim ligdeki santrforlar ona kek geliyor.tabiki sivrilmesi de doğal...
    (punk rock means freedom, 27.01.2009 22:56)
  4. futbol kasabı. zago felsefesini aldığı belli futbolcu. faul yapar ama hiç birşey olmamış gibi devam eder oyuna. 24 ocak 2009 galatasaray sivasspor maçında ümit karan ve arda turan'a salladığı kasti tekme ve 27 ocak 2009 galatasaray sivasspor maçında milan baroş'a vurduğu tekmelerin haddi hesabı yoktur. servet'te sert oynar ama ben bir güne bir gün servet'in bir rakibine sakatlayıcı bir tekmesini görmedim. ama bu topçunun başka yaptığı bir şey yok. iki maçı da pür dikkat, gözlerimi ayırmadan izledikten sonra yapıyorum bu değerlendirmeyi.
    (asayisberkendal, 27.01.2009 23:08)
  5. 2000 sydney olimpiyatları'nda brezilya milli takım'ı kadrosunda bulunan, iyi futbolcu almak için illa milyon dolarların saçılmasına gerek olmadığnı bir kez daha kanıtlayan futbolcu. bülent uygun'u transfer politikasından ötürü de tebrik etmek lazım.
    (bitti dagilin, 27.01.2009 23:08)
  6. serie a tecrübesinden müevellit hem topa hemde rakibe sert bir oyuncudur. en büyük özelliği pozisyon sezgisidir, daha ayaktan çıkmamış bir pasın sonuçlanacağa noktaya rakip forvetten önce hareketlenmesi nefistir. birde ortalama stoperlere göre (hele bizim ligimizdeki stoperlere kıyasla) kısa mesafede oldukça hızlıdır. sivasspor gibi önceliği savunma güvencesi olan bir takımda yıldızlaşması olağandır. sivasspor dan sonra, avrupanın beş büyük liginde birine döneceğini düşünmekteyim.
    (elit bin velid, 23.02.2009 10:12)
  7. tam adı ile fábio alves da silva bilica. 7 kasım 1999 milan-venezia maçında kalecileri fabrizio cassazza kırmızı kart görür ve milan penaltı kazanır. bilica kaleye geçer ve andriy shevchenko'nun kullandığı penaltı atışını kurtarır. videosu da burada;
    http://www.youtube.com/...
    (captain cenk sparrow, 11.05.2009 21:15 ~ 21:22)
  8. fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı futbolcu(imiş). ntvspor'un dediğine göre. lugano'nun yerine iyi bir alternatif olur.
    (alttantire, 14.05.2009 13:38)
  9. (defanstaki son adam, 14.05.2009 14:01)
  10. ligtv'ye göre; fenerbahçe'nin daha önce prensip anlaşmasına vardığı sivassporlu bilica ile protokol imzaladığı ve brezilyalı yıldızın cumartesi günü sivasspor'un galatasaray ile oynacağı lig son maçının ardından istanbul'da kalarak, resmi sözleşmeyi imzalayacağı öğrenildi.

gerçekleşirse hayırlı olsun .
    (unknownperson, 26.05.2009 21:31)
  11. fenerbahçe'nin resmi sitesine göre artık sarı-lacivertli formayla izlenecek futbolcu.
    (emir cool u, 09.06.2009 00:28 ~ 00:28)
  12. 32 yaşındaki bir futbolcuyla neden 3 yıllık sözleşme yapılmıştır anlayamadım. seviyoruz fenerbahçe olarak 30 yaş üstünü sanırım.
    edit: öğrendim ki 30 yaşındaymış. ayrıca biraz önce eski gs'li capone ile yakalandığını duydum ama şaşırmadım gs'li ondan hani.
    (captor of sin, 09.06.2009 00:36 ~ 12.06.2009 00:38)
  13. sivasspor'un geçtiğimiz sezon elde ettiği başarılarda büyük pay sahibi olan brezilyalı savunma oyuncusu fabio bilica, artık fenerbahçe'nin futbolcusudur. fenerbahçe, resmî internet sitesinden yaptığı açıklamada, bilica ve sivasspor ile resmen anlaştığını açıklamıştır. fenerbahçe'me hayırlı olsun.

bu transferle beraber fenerbahçe, savunma hattı için bekir irtegün ve fabio bilica ile sözleşme imzalamış oldu. diego lugano'nun gideceğini düşünürsek, bu transferlerin ikisi de gayet yerinde transferler olmuştur.
    (eudaimonist, 09.06.2009 00:58)
  14. beğenilmemesi durumunu hayretle izlediğim, türkiye'deki en başarılı üç stoperden birisi.

adam 30 yaşında ve fenerbahçe'ye bekir irtegün ile beraber geldi. yani fenerbahçe eski alışkanlıklarından vazgeçiyor. gayet genç bir alternatifi de var. stoper gibi hayatî önem taşıyan bir mevkiide en az yetenek kadar tecrübe de lazımdır. lugano gibi aynı kafadan bir oyuncuyla oynayacaktır ve eminim ki çok başarılı olacaktır.

diyecek fazla bir şey yok, bu sene iç transferlerin en önemlilerinden biri olacağına inanıyorum. ayrıca lig tv yılın futbolcusu olarak bilica'yı seçti, bilginiz olsun.

edit: iç transferden kastım tsl içi transfer.
    (marsh, 09.06.2009 16:19 ~ 17:04)
  15. evvel zaman içinde brezilya'nın gremio takımında top koştururken, multi lüks takım otobüsünün 36 numaralı koltuğunda, başka bir futbolcuyla, çırılçıplak bir şekilde kahkahalar atarken basılmış futbolcudur. durun durun daha bitmedi. yanındaki diğer çıplak futbolcu da eski geseli capone çıkmasın mı? pes doğrusu. iki güzide klübümüzü en içten dileklerimle kutluyor, cinsel tercihlerine karışmadığımızı tekrar yineleyip sözü merkeze bırakıyorum. sendeyiz arto.

(bkz: http://www.cezasahasi.net/...)
    (raqunyaningulleri, 11.06.2009 15:41)
  16. selçuk şahinden daha mücadelecidir.
    (godum godum godaman, 13.06.2009 22:01)
  17. lugano'dan daha golcü değildir.
    (delikli nane, 13.06.2009 22:02)
  18. yarım michael fink gücündedir.
    (godum godum godaman, 13.06.2009 22:04)
  19. öss'de derece yapar.
    (emir cool u, 13.06.2009 22:05)
  20. önce gay olduğu iddia edildi; http://www.3puan.net/...
    şimdi de olmadığı; http://www.3puan.net/...
    (niskanen, 03.07.2009 19:35)
  21. (bkz: tüh erkekmiş)

nasıl bir dünyada yaşıyoruz valla anlamadım. "bilica gay değilmiş" ne lan? hayal kırıklığı mı bu yoksa biz bi bok yedik ama tutturamadık itirafı mı?

bir de üzgün smiley koysaydınız, içinize oturmuş besbelli.
    (godum godum godaman, 03.07.2009 19:38 ~ 19:40)
  22. capone ile olan maceraları yani bir diğer adıyla poltrona 36 vakasının kahramanıdır. fb'de birine sarkar mı onu bilemem ama artık kimse ekinler dize kadar tezahüratına kızmasın, küfür kabul etmesin niye mi derseniz? çünkü bu bir gerçektir artık. beşiktaş masasından fabio bilica'ya geliyor.

(bkz: sen ne biçim delikanlısın)
    (raquela, 13.07.2009 04:50 ~ 04:51)
  23. tam adı fabio alves da silva bilica olan eski sivasspor'lu yeni fenerbahçe'li futbolcu.
    (anladım bozukluğu, 13.07.2009 05:32)
  24. çok pis frikik kullanan on senede 13 takım değiştirmiş geçen sene insan üstü performans göstermiş biraz ağır kalsada çalışarak eksiklerini kapatır diyorum
    (rizikoterapist, 14.07.2009 16:09)
  25. sivasspor'un bu sezon son haftalarda benimsediği ofansif taktikle oynadığı maçlarda, açık alanda da iyi bir savunmacı olduğunu göstermiş ve bu maçlarda sivasspor'un fark yemesini önleyen adam olmuştur. böylelikle, bu adam kapalı oynayan küçük takımların topçusudur tezini de çürütmüştür. ilk 11'de şans verilirse fenerbahçe'de başarılı olmasını beklemekteyim.
    (taşakless, 16.07.2009 22:30)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil