faaip de oiad 

adana çık aradan

1. enokçada tanrının sesi anlamına gelen sözcük grubu. ayrıca toolun lateralus albümünden bir parçadır. parçanın hikayesi şöyledir. bir gün garip olayları konu alan radyo programına bir adam bağlanır ve uzaylılarla ilgili birşeyler anlatır fakat adam daha sonra anlattıklarının yalan olduğunu söyleyecektir. anlattıkları ise bu şarkıyı oluşturmaktadır.

i, i don't have a whole lot of time. um, ok, i'm a former employee of area 51. i, i was let go on a medical discharge about a week ago and, and... i've kind of been running across the country. damn, i don't know where to start, they're, they're gonna, um, they'll triangulate on this position really soon.

ok, um, um, ok, what we're thinking of as, as aliens, they're extradimensional beings, that, an earlier precursor of the, um, space program they made contact with. they are not what they claim to be. uh, they've infiltrated a, a lot of aspects of, of, of the military establishment, particularly the area 51.

the disasters that are coming, they, the military, i'm sorry, the government knows aboutthem. and there's a lot of safe areas in this world that they could begin moving the population to now. they are not! they want those major population centers wiped out so that the few that are left will be more easily controllable.
    (faaip de oiad, 25.10.2007 16:31 ~ 16:32)

2. dördüncü nesil yazar. *
    (bo, 07.11.2007 17:35)
  3. 2001 yılında kabusumuz olan dersanelerin birinde tanışmış idik kendisiyle kuzenimle beraber. sonra o ikisi aynı liseyi kazandı ben bi başıma kaldım. ama yılmadım çalıştım. öss için dersaneye başladığımızda yine bu kişinin yakasındaydım. aynı okulu tutturamasam da en azından aynı bölümde okumaya çalışma şerefine erişmiş bulunmaktayım. macera devam ediyor!!
    (turkette, 06.12.2007 11:53 ~ 11:57)
  4. arıza, psikopat, deli metalci, yüzmeye yıllarını vermiş, uzun saçlı, artık cok pis tool cu, bikaç sene sora mimar olcak insan.
    (solamnicknight, 06.12.2007 22:49)
  5. doğum günü ile bayramın ilk günü aynı güne denk geldiği için bir grup arkadaşlarının "abi biz bugün içmeyiz çarpılırız sonra" diyerek satmaya çalıştığı yazar.
    (faaip de oiad, 20.12.2007 00:13)
  6. aradığı insanı(kızı) nefret ederek gittiği okulunda* bulmasıyla hayatına renk gelen, mutlu olan, bir süre çırpındıktan sonra bugün itibariyle aradığı, sevdiği insanla mutlu bir beraberlik yaşamaya başlayan oldukça mutlu ve enerji dolu yazar.

edit: ayrıca (bkz: @2159643)
    (faaip de oiad, 27.12.2007 00:56 ~ 29.12.2007 02:47)
  7. burda bizim ev dururken an itibariyle yanda kargada içen mimar adayı.
    gel buraya bakim. illa camdan çıkıp bağırmamız mı lazım?
    (bkz: oğlum hadi eve)
    (püfü, 30.05.2008 00:53)