belki ilginizi çeker
  1. · basın toplantısı
gündem
  1. · yasaklanması gereken şeyler
  2. · kedi keserek internette yayınlayan kız
  3. · google wave
  4. · 24 kasım 2009 barcelona inter maçı
  5. · bir kadının bilmesi gerekenler
  6. · her yerinden öpüyorum rüştü
  7. · günün tek cümlelik özeti
  8. · little wanderer
  9. · yavuz sultan selim

f1 pilotunun basın toplantısında içtiği içecek  

1. formula 1 pilotlarının yarış başına litrelerce su kaybına uğraması sebebiyle pilotlar için sunulan genellikle sarı renkli olan içecek. enerji, mineral katkılı bir karışım olması kuvvetle muhtemeldir. dikkat edilirse yarıştan hemen sonra ve podyuma çıkmadan önce deli gibi su içer tüm pilotlar. bu içecek de bunun basın toplantısı ayağıdır.
    (sycrone one, 17.03.2007 15:58 ~ 16:04)
  2. rengi zaman zaman kırmızı olabilmektedir.

bilhassa havanın çok sıcak olduğu yarışlar sonrası pilotlar litrelerce su kaybeder, kimi hemen enerji içeceğine abanır kimi de kupa seramonisinde şampanyayı kafasına diker. fazla dikip kafa olup sonra da basın toplantısında coşan pilotlar da bulunur arada, eğlenceli olur.

zamanında fisichella gene baya havanın yüksek olduğu bir vakitte arabadaki su içme zımbırtısının bozulmasıyla susuzluktan bayılmak üzere yarışı bitirmiş nitekim arabadan iner inmez de fenalaşmıştır. minicik cehennem gibi sıcak bir kokpit, pist ısısı 40 derecenin üstünde vs vs, okay karacan olsa daha hisli anlatabilirdi bu durumu, beceremedim.
    (iao, 17.03.2007 16:06 ~ 24.05.2007 15:11)
  3. (bkz: le porta)
    (dirtypain, 17.03.2007 16:21)
  4. mazottur mazot.
    (red zeppelin, 17.03.2007 16:24)
  5. eğer f1 pilotu basın toplantısına katılmışsa aynı zamanda yarışı ilk üçte bitirip podyuma çıkmış demektir. dolayısıyla önüne konan içecek fevkaladenin fevkinde olacaktır. peki ya diğerleri;

- patron niye böyle yapıyorsun yaa. valla 70 turdur dilim damağım kurudu.
    + siktir. ibne seni. yok sana su mu! kaçıncı oldun bakiyim?
    - vallahi bir ara onuncuydum sonra beni geçen arabaların sayısını hatırlamıyorum...
    + sana ekmek de yok bundan sonra.
    (hansvoralberg, 17.03.2007 16:47 ~ 16:47)
  6. (bkz: tang)

ya da yarışmadan sonra doping testi için sürahiye işiyo da olabilirler..yarış sırasında da çok su kaybettiklerinden rengi aşırı sarı olabilir..hiçbir oynama olmasın diye (örn: başkalarının işemesi) de kameralar önünde sergiliyor olabilirler..nitekim hiç içildiğini görmedim şimdiye kadar..sürekli önlerinde durmaktan başka bir işlevi yok bence..

(bkz: götten sallamanın en güzel örneği)
    (colony of birchmen, 06.05.2007 19:36 ~ 19:36)
  7. tüm iddiaların aksine, mis gibi ev yapımı tarhana çorbasıdır. içine de hafif acılı turşu suyu katılmıştır ki, parmaklarını yersin. koskoca f1 pilotu götü boklu veletler gibi fruko gazozu içecek değil herhalde. cık cık
    (tembel, 23.05.2007 16:45)
  8. (bkz: absinthe)
    (warbringer, 23.05.2007 16:53)
  9. tabiki de uludağ gazozdur.
    (bkz: söndür ateşini)
    (universalmind, 23.05.2007 16:54)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil