görseller
fırat tanışfırat tanış
fırat tanışfırat tanış
belki ilginizi çeker
  1. · yani
  2. · koyu bilal
  3. · geniş aile
  4. · felek ne demek
  5. · insan mısın ya
  6. · kara bilal
  7. · nuri bilge ceylan
  8. · testosteron
  9. · aşık olunacak erkek
  10. · geniş aile yi seven zeka yoksunu insan müsveddesi
  11. · madde 98: hiç olmayacak birine dünyanın en inanılmaz konuşmasını yap (reklam)
gündem
  1. · bakire kız ile evlenmenin verdiği huzur
  2. · ateist yazarların itü sözlük ten defolup gitmeleri
  3. · yılmaz özdil
  4. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  5. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  6. · thierry henry
  7. · 2012
  8. · taşaklı kadın
  9. · öpüşürken çıkan cork sesi

fırat tanış  

sayfa  / 2
  1. insanın değerini başlığı altındaki giri sayısıyla doğru orantılı olmadığının kanıtıdır.ortalıkta dolaşan bi ton vasıfsız,sanatçıyım diye bas bas bağırırken sessiz ve derinden sanatın çesitli dallarını ustalıkla icra etmektedir.hayranıyım severek izliyorum,dinliyorum. daha fazla karşılaşmak istiyorum.
    (des, 21.06.2007 15:12)
  2. tarzan filmlerinde oynasa bile kendisini izleyebileceğim ve yine oyunculuk dersi vereceğini düşündüğüm yegane insan. karakter oyuncusuyken, başrolün önüne geçebiliyor, bu da ne kadar profesyonel olduğunu gösteriyor. nerde olsa izlerim.

(bkz: ailecek seviyoruz)
    (be anything, 14.09.2007 22:11)
  3. oyunculuk için yaratılmış şahıs. o derece yani. başrol olmasa,sözü olmasa bile bakışı yeter kendisinin. öyle biri yani...öyle.
    (glenn, 16.09.2007 22:36)
  4. tramvay'ı izlerken yaşattıran, şu sıralar menekşe ile halil adlı dizide boy göstermekte olan, aynı zamanda hem iyi bir müzisyen hemde çok iyi bir oyuncu olan zat.
    (dişikişilik, 16.09.2007 23:26 ~ 01.09.2009 12:28)
  5. ramazanın son günü kanaltürkte yayınlanan sümer ezgü ile ramazan geceleri programında emre altuğun söylediği yani şarkısının bestecisi olduğunu öğrendiğim ve yine aynı programda yani şarkısını mükemmel söylediğine tanıklık ettiğim oyuncu. o ne ses o ne yorum tek kelime ile perfecto. şarkıyı ilk fırat tanış tan dinlemek ayrı güzel. emre altuğ yorumunu dinledim tatmin olmadım.
    (ya hu, 12.10.2007 22:21 ~ 26.06.2009 21:29)
  6. harikulade oyunculuğuyla dikkatimi çeken , yetenek timsali oyuncu. ayrıca buğulu sesiyle söylediği yani ile dinleyeni başka diyarlara götürür.
    http://www.youtube.com/...
    (marlasinger, 07.01.2008 23:51 ~ 23:54)
  7. bazı insanlar vardır sadece konuşmasına vurulursun, ya da tavırlarına, hareketlerine, oyunculuğuna ya da mesleğini iyi yapmasına..v.s şuanda hakkında giri yazdığım kişinin tüm özelliklerine vuruluyor insan.daha önceleri pek tanımıyordum açıkçası sadece mahsun kırmızıgül ile aynı dizide oynadığı için bir önyargı vardı sonra birgün duygu dikmenoğlu'nun sunduğu programda gördüm kendisini bir bakıyım dedim o anda konuşması ses tonu beni bitirdi ardından çok iyi bir müzisyen olduğunu öğrendim 'yani' isimli şarkıyı söyledi o buğulu sesiyle kendimden geçtim resmen.ardından başladım araştırmaya filmlerini oynadığı dizileri v.s..
    söylenicek fazla da birşey yok aslında eğer fırat tanış ve onun gibiler oyuncuysa, sanat adamıysa diğerleri nedir ??
    (boncuk, 20.05.2008 07:49)
  8. tam adı nuri fırat tanış, 5 mayıs 1975 istanbul doğumlu tiyatro ve sinema oyuncusu.

ödülleri:
    sır çocukları
    14. ankara film festivali, 2002,umut veren yeni erkek oyuncu
    39. antalya film festivali, 2002, en iyi erkek oyuncu
    iskenderiye film festivali, 2003, en iyi erkek oyuncu
    22. istanbul film festivali, 2003, en iyi erkek oyuncu
    24. siyad türk sineması ödülleri, 2002, umut veren genç oyuncu

filmografisi:
    beyaz melek - 2007
    menekşe ile halil - 2007
    zeynep'in sekiz günü - 2007
    felek ne demek? - 2006
    tramvay - 2006
    yolda / rüzgar geri getirirse - 2005
    ömer seyfettin: fon sadristsyn karısı ve oğlu - 2005
    ıhlamurlar altında - 2005
    aşka sürgün - 2005
    şeytan ayrıntıda gizlidir - 2004
    kin ve gül - 2003
    sır çocukları (velid) - 2002
    yeditepe istanbul - 2001

(kaynak: vikipedi)
    (anna blume, 24.06.2008 23:49)
  9. (bkz: yani)
    (brujo, 16.04.2009 14:11)
  10. 2009 yılının mayıs ayına kadar, hakkını verdiği oyunculuğuyla tanıdığım adamdı; fakat bir gece kanal türk'de bir kadının programında görüp programı izlemeye karar verdim, akabinde tek gitarıyla mırıldanmaya başladı ve sonra bir hikaye dinledim kirli sesinden; yani... şimdi izlerken duyduğum beğeniyi, dinlemekten bıkmadığım şarkısında da bulduğum adam.
    (triangle, 27.05.2009 15:27)
  11. mükemmel sese sahip olan oyuncu. şu sıralar geniş aile'de oynamaktadır. sesini dinlemeniz önerilir. aha da link:
    (bkz: http://www.youtube.com/...)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 03.08.2009 19:00)
  12. geniş aile dizisinin "kara bilal"idir... besteciliğinin yanında sinemadan tanıdığımız sıkı oyunculuğunu şimdi televizyon ortamlarına akıtmıştır baba parası yiyen, racon abi kılığında!
    (violagrande, 11.08.2009 22:59 ~ 22:59)
  13. ntv'de an itibariyle yine beni benden almış mükemmel ses.
    (bkz: insan mısın ya)
    (aglayankekinvekankalarınınkankası, 18.08.2009 00:37)
  14. burayı okuyorsa eğer seslenmek istiyorum kendisine;

benimle evlenir misin..

tamam sadece görsem de olur.
    (karadul, 26.08.2009 16:18)
  15. oyun atölyesindedir.
    büyük egoların insanı, birazda geçimsiz.
    ama öyle güzel bakıyor ki konuşurken.
    severim.
    (mental retardasyon, 26.08.2009 22:38)
  16. bu adam şarkı söyleyince kadınlar ona aşık oluyormuş sanırsam.

dip not: ben de oldum. utanmıyorum.
    (nilay, 29.08.2009 01:21 ~ 01:21)
  17. çok yakışıklı olmayan,siyah saçlı siyah sakallı,kara kuru adamlar mükemmel adamlardır hipotezimin kanıtlarından biri olan oyunculuğu,sesi,tavırları ve bilumum özelliğiyle mükemmelliğini göstermiş adam.
    (feympeşindeyimvarmıdiyceyin, 31.08.2009 09:43)
  18. bu ses, bu tını ve farkında olan sözler... insanın içine çok ayrı bir dokunuşu var - tarifi güç... inanılmaz güzel
    (ciddiagir, 31.08.2009 19:42)
  19. vefalı bir insan bu. imdat derseniz illa bir yerlerden koşup gelen bir dost.
    bazen duymak istemediklerini çatır kütür söyleyiverir karşıdakine. böyle insanın yaralarını dağlama yoluyla iyileştirmek gibi bir alışkanlığı vardır ki hakikaten lazım bir insandır bu yüzden.
    (ay cadisi, 31.08.2009 20:07)
  20. menekşe ile halil dizisini güzelleştirenlerden biriydi kendisi. aynı hep, her haliyle içten. beğendirme kaygısı gütmeden konuşuyor, anlatıyor, oynuyor. buradan toplu ilan-ı aşkta bulunalım bir de. ee fırat bey biz sizin çok büyük hayranınızız. biz diye tanımladığımız şey üç kızkardeşten oluşmaktadır. hangimizi seçmek isterseniz bizimle iletişime geçin. ama ortanca olanımız daha bir vurgun. bilginize...
    (çiğnenmiş sakız, 01.09.2009 05:38)
  21. çok etkileyici bir karakter oyuncusu.

tiyatroda izlemeyi çok isterdim kendisini...

dipnot : çirkin olsa da güzel görünüyor insanın gözüne gibi yazılar yazılmış,ben üzüldüm ; çünkü aslında gayet hoş bi tipi var.hemen örnekliyorum :

http://4.bp.blogspot.com/...
    (sleeping beauty, 02.09.2009 05:04)
  22. şarkısının ekmeğini çok yedik, hakkını helal etsin.

(bkz: yani)
    (sikko, 02.09.2009 05:30 ~ 05:30)
  23. bundan 4-5 sene evvel [5-6'da olabilir asdadaldşak], sanırım sabaha karşı 3-4 civarı, yeniköy'de bi benzin istasyonunda kendisiyle kavga etmiştik. o zaman tanınıyor muydu bilmiyorum, en azından ben tanımıyordum. kafası güzelsen rezil bir insan, onu diyeyim de alsdakşdakdsada. tabi yanında kız arkadaşı olup da, o fiziğine rağmen ısrarla sopa yemek için uğraşması da ayrı bir olay. daha sonra samimi, birbirine selam veren insanlar olduk gerçi.

muhtemelen artık cihangir'de falan oturuyordur. benim tanıdığım dönemde "6 bira alsam param yetmez, 5 tane mi alsam acaba?" geyiği yapıyordu.
    (horny meydan, 02.09.2009 05:47 ~ 05:48)
  24. enfes bir şarkısı vardır.

(bkz: yani)

önce şarkıyı dinleyip daha sonra geniş aile dizişinde canlandırdığı karakteri görünce öncelikle kısa bir şok geçirip, fakat daha sonra takdir ettiğim sanatçıdır.
    (therapsid, 03.09.2009 17:26 ~ 04.09.2009 22:53)
  25. 3 yıl önce show tv de yayınlanan '' felek ne demek? '' adlı komedi dizisinde izleyip oyunculuğuna hayran kaldığım üstün yetenek. orada ki rolü çok başarılıydı ama dizi reyting kurbanı olup sanırım en fazla 3 bölüm yayınlandıktan sonra kaldırıldı ki bu beni çok üzmüştü. sonra menekşe ile halil dizisinde izledim kendisini ve şok oldum. iki rol arasındaki uçurum inanılmazdı ama o rolünün hakkını fazlasıyla vermişti. ve son olarak geniş aile dizisinde izliyoruz kendisini ama ben artık şaşırmıyorum kabullendim onda ki bu büyük yeteneği. hele ki bir de beste yapıp üstüne şarkı söylediğini görünce salı verdim gitti artık. * ayrıca hiçbir magazin programında, sabah programlarında görmedim kendisini ki görmekte istemiyorum aynı çizgide devam etsin mümkünse çünkü sanatçılığının yanında kişiliği de takdir edilecek gibi, bozmasın efendim.

son olarak;

(bkz: baba büyüksün)

diyorum, başka da bir şey demiyorum.
    (wueseps, 04.09.2009 13:13 ~ 15.09.2009 13:01)
 sayfa  / 2

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil