belki ilginizi çeker
  1. · kuymak
  2. · yoklamadaki nicklerden şiir yazmak
  3. · itü sözlük radyosu djleri
  4. · art makes knots
  5. · psychedelic dreaming
  6. · unknown artist
  7. · itü sözlük radyosu
  8. · pee wee s big advanture
  9. · yaran msn diyalogları
gündem
  1. · köpekbalığı görünce yapılması gerekenler
  2. · aklidengegorecelibikavramdir
  3. · aşkın yedi seviyesi
  4. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  5. · erkekte ses tonu
  6. · okan bayülgen
  7. · kapının önünde bir yığın misafir ayakkabısı görmek
  8. · her şeyle dalga geçip espriye boğma alışkanlığı
  9. · mehmet ali erbil

fıstıkezmeli reçelli sandviç  

1. altıncı nesil yazar. hoşgelmiş. ayrıca küçük mesajlaşmamızdan yola çıkarak şimdiden dahi sözlük için yararlı çalışmalarda bulunacağına inanıyorum.

öyküler yazıp beter olalım!..
    (geber marla singer, 04.01.2009 00:35)
  2. hem sanat hem bilimle ilgilenen muhteşem insan. ikisini bir arada bulmak büyük ayrıcalık. edebiyata ve sinemaya olan tutkusu ve bilgisi parmak ısırtacak kadar derin. yaptığı sandviçlerin tadınaysa doyum olmuyor. insanın bir kere tanıdıktan sonra bir daha unutamayacağı insanlardan. ışıldıyor.
    (ne içersen iç su iç, 15.01.2009 15:36)
  3. doğum günü var bu adamın, yani uzay çağına girdiğimiz şu günlerde inanamazsınız ama var lan, aztek takviminde bugüne denk geliyor aynı zamanda.

fakat 38 yaşına basmasına rağmen hala kuymak denen über şeyin sadece babaanneler tarafından yapılabildiğini öğrenememiş, "ben de yaparım yæ nedir ki olm ;)" diye ortalarda dolaşıyor.
    (alexander supertramp, 22.02.2009 17:41 ~ 17.03.2009 15:27)
  4. doğum günü kutlu olasıca bir mutluluk kaynağı. kalın, sert, ciltli kapağının altında tozlu sayfaları olan ama tozların aksine sadece geçmiş değil aynı zamanda gelecek gibi parlayan bir kitap benzeri uçuruyor insanı.

...ve diyor ki: ''aslında pamuktandır tüm bulutlar.''
    (ne içersen iç su iç, 22.02.2009 19:18 ~ 19:18)
  5. bir yerden sonra kendini programına kaptırıp gittiğim yazar..
    (falcon, 22.03.2009 04:13)
  6. beğenmezseniz dinlemezsiniz diyerek posta koyan dj.

not: sınavı varmış kızcağızın üstüne gitmeyin.
    (andy kaufman, 05.04.2009 02:25 ~ 02:25)
  7. çocuğu olsa, ıslak banyo terliğiyle döveceğinden emin olduğum yazar, yav sınavı varmış.
    (andy kaufman, 05.04.2009 02:38)
  8. biraz çekingen galiba. biraz da heyecan var heralde. yayından anlaşıldığı üzre. tam tersi bi kişilik de olabilir ben de göt olurum, olabilir. sınavı da varmış bir de ısrarla söylemesinden anladım. belki de ondandır. neyse işte bu kadar.
    (vişnesuyu, 05.04.2009 02:50)
  9. yayında ne oldu bilmiyorum, ama şu an kendisini dinlediğim, ve sesinin çok tedirgin olduğunu düşündüğüm yazar(dj). güvensiz ses tonundan bir an önce kurtulmalı bence. hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam etmesi çok iyi olur. saygılar.
    (vampyric romance, 05.04.2009 02:53)
  10. bizi korkutmak için çaldığı şarkılar önce kendi bünyesine etki etmiş akabinde sesine tezahür etmiştir. tedirgindir.*
    (oerlikon, 05.04.2009 03:02)
  11. babasından gizli gizli yayın yapan dj.
    (andy kaufman, 05.04.2009 03:10)
  12. dün gece radyoda yaşadığımız gerginliği az önce tatlıya bağladığımız yazar-dj.
    (chawther, 05.04.2009 13:53)
  13. (bkz: tontiş)
    (laein, 18.06.2009 11:41)
  14. kendisi benim nazlı yarim olur. evet.

önceleri uzaktan uzaktan şanını duyduğum ama bir şekilde yakın olamadığım biriyken, nasıl oldu nasıl bitti anlamadan sever oldum kendisini. en çok da o mırıl mırıl sesini. bi de yanakları var tabi.

çok da sorgulamıyorum esasında ama yine de düşünmüyor değilim. bir noktadan tutunduğumuz birşeyler var ama çözemedim. güzel olduğunu biliyorum sadece. içim ısınıyor, neşeleniyorum. dilerim ki zaman geçtikçe daha çok tanırım kendisini, daha çok şey paylaşırız, birbirimizin hayatında daha çok yer ediniriz.

ne diyeceğimi de bilemiyorum sana kadın. ama sen o gün benim sesimi titrettin ya.. daha anlamlı olamazdı.

<<how can i tell you that i love you, i love you
    but i can't think of right words to say>>
    (laein, 28.06.2009 23:02)
  15. ilk olarak sesini duydum. radyo'da* yayını vardı. sesi diğer djlerden farklıydı. başta garip gelse de bi süre sonra yaptığı program tarzına sesinin çok yakıştığını anladım. nasıl oldu bilmiyorum; ama bir anda msn listemdeydi. sanırım msn'imi bulmak için çok uğraşmış, eklemiş. öyle konuştuk, muhabbeti ilerlettik. yaptığı radyo programından tanıyanlar bilir zaten, film konusunda aşmış durumda. bir filmi izlemeden önce sorarım kendisine, onayı verirse izlemem, çok kötü dediği filmleri başucu yaparım.* neyse efendim biraz da klasik nick altı girisine çevirelim olayı. muhabbeti süper, çok sevdiğim şükela insan. ama sözlüğe çok az yazıyor. neden böyle yapıyor bilmiyorum, yaz diyorum tınlamıyor. zamanı yok belki de o yüzdendir. sürekli ders çalışıyor efendim. msn'de bir saat görürsem iyidir, çat diye çıkıyor ben ders çalışacağım diye. konuşmalarımızın tadı damağımda kalıyor.

eylül'e kadar programına* ara vermiş. bomba gibi geri dönecek ve harika programlara imza atacak. hatta beraber program bile yapacağız. dönüşün hızlı olsun sayın fıstık.
    (lorenzen, 07.07.2009 19:08)
  16. kendisine verdiğim sözü bir alçak uyku basıncı sebebiyle yerine getiremediğim kız çocuğu, portakallı ördek. fakat kendimi affettireceğim sakın kaçaklardayım sanmasın. ayrıca bir de böyle birşey var fazla okul okumaktan oluyor sanıyorum ki;
    (bkz: nasıl pesimist oldum)
    (bkz: @3918215)
    (laein, 08.09.2009 22:59)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil