|
|
- harry potter' ın amcası sirius black in takma adı.
- bir sene boyunca muhabbetimizin sadece merhabalar ya da ufak tefek konuşmalarla geçtiği, yazın nette döktürerek birbirimize yakınlaştığımız, şimdilerde bölümde benim için özel olan insanlardan, sempatik, hoş ve çok kafa arkadaşım..
- sözlüğe üyeliği sırasında çalışıp didindiğim, üst katımda yaşayan cici insan.. kırmızı deyince aklıma düşen, uzun süre internetini bizimle paylaşıp içtenliği ve cömertliğiyle gönlüme taht kurmuştur.. eh tabi bir de deli deli her gaza gelişinizde*** taksime kaçışlardaki yegane arkadaşlarımızdan biridir kendisi ..
- kıpkırmızı olma yolunda emin adımlar atan arı..
- odacanak feminist olduğunu düşündüğümüz arı...
(okang, 04.01.2005 20:15)
- değişik özelliklere sahip komplike insandır, anlamak zordur.
(eden, 14.01.2005 17:06 ~ 17.03.2006 12:41)
- benim lise yıllarımın ve sonrasının olmazsa olmazı
- uzun süre görüşmemezlikten sonra tekrar tanımaya başladığım, iyi niyetli olduğuna inandığım insan.
- beni düşünürmüş, aklına gelirmişim de nickimi aratıp yazarmış bir de bana.. nasıl sevindirdi anlatamam, birilerinin hala oralarda olduğunu hatırlattı..
bölümdaşım, yaz okuluna doğru dürüst gelmemem, okula uğramamam, tatil, staj gibi şeylerin içinde kaybolduğumdan ne dertleşebildiğim ne de normal konuşabildiğim arkadaş; kısa zamanda konuşup da beraber bir şeyler ayarlanması gereken..
- gün itibari ile mezun olup diplomasını almıştır. * * kendisine hayatta başarılar diliyoruz.
(eden, 27.06.2007 21:43 ~ 21:43)
- görünce sarsıldığım nicktir.
zira turan dursun'dan öğrendiğimize göre (bkz: kulleteyn) fırtık kürtçede sümük demekmiş * *.
tam da "insan nasıl kendine böyle bir nick seçebilir yahu" demişken ilk sıradaki entry'den (zaman ötesi not: hala orada mı bilmiyorum) olayın harry potter ile alakalı olduğunu düşünerek rahatlamış bulunuyorum.
|