ezik yazarın kafasındaki moderatör imajı 

adana çık aradan

1. kişileri "ezik yazar" gibi bir tanımlama altına sığdırarak hakaret etmiş olmak istemezdim ama hazır mevzu açılmış buradan yardırayım:

- genelde sözlükten uçan kaçan bazı kimseler, kendisi üzerinde uzun düşünceler sonucu bir karara varıldığını düşünmekte, kendilerini übermensch mertebesine yükseltmekten imtina etmemektedirler.

geçenlerde nick'ini hatırlamadığım bir yazarın uyarısıyla farkettiğim hakkımda bir ortamda yapılan "özellikle sözlüğün sahibi olan malum şahıs kendi ideolojisine ters yazılar yazan yazarları özellikle takip etmekte ve en ufak hatalarında sözlükten atmaktadır" şeklinde bir tanımlama sahibinin ne kadar übermensch olduğunu gösterir niteliktedir sanırım.

öyle ki, kişinin düşüncesine göre kıçımı kaşımaya bulamadığım vakti işi gücü bırakıp amcaoğlunun fikirlerini takip etmekle geçirmekteyimdir. onu geçtim, kendisini uçuran kişinin bir moderasyon üyesi değil bizzat ben olduğumu da enfrarüj katkılı gözleriyle moderasyon logundan çıkarıp almakta, böyle bir yargıya hemen varabilmektedir.

- yazar sittin tane yerde yazılı şeyleri okumaya üşenip bunları inatla soru olarak yöneltmekte, cevap alamayınca kendisine karşı bir tavır alındığını düşünmektedir. sözlükte iki üç aramayla cevabına ulaşılabilecek şeye cevap vermekle maalesef uğraşamıyoruz ama özel ilgi gerektiren soruları da arada kaçanlar için özür dilemekle beraber hiç cevapsız bırakmadığımı kendi adıma garanti ediyorum.

ama kalkıp sözlük hakkında sık sorulan sorular başlığına "nasıl yazar olabilirim" diye yazarsan cevap almayı bırak idiot kontenjanının dolmuş olduğu gerekçesiyle uçsan yeridir.

alakalı oldu mu bilmem ama öyle sıkıntılarımı yazıverdim, bunun benzeri şeyleri de kazara polis yakalasa masanın üzerine t.c. yazacak sayıda çok şey çıkar.
    (wondrous, 07.03.2006 21:02)