görseller
ezelezel
ezelezel
belki ilginizi çeker
  1. · yiğit özşener
  2. · sedef avcı
  3. · ipek bilgin
  4. · barış falay
  5. · kenan imirzalıoğlu
  6. · cansu dere
  7. · tuncel kurtiz
  8. · sarp akkaya
  9. · go
  10. · monte cristo kontu
gündem
  1. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  2. · prison brake
  3. · çok istenip de olunamayan meslekler
  4. · darwin i bitiren balık
  5. · nurcuların hoşuna giden şeyler
  6. · bittikten sonra insanı mal gibi bırakan filmler
  7. · 29 şubat 1453 galatasaray fenerbahçe maçı
  8. · ben türküm türkiyeli değil
  9. · revani

ezel  

sayfa  / 16
  1. başlangıcı belli olmayan zaman
    (srce, 06.11.2004 22:08)
  2. istenilen ölçülerde istenilen ağaçlarla el yapımı davul yapan bir "marka"

http://www.ezeldrums.com
    (justfrozen, 31.01.2007 16:57)
  3. cem aksel bu marka davul kullanıyor.
    (manha de carnival, 19.08.2008 16:20)
  4. (bkz: ezel akay)
    (bor madenleri, 14.05.2009 09:08)
  5. show tv' nin yeni dizisi. sedef avcı,cansu dereve kenan imirzalioğlu başrolde. toygar ışıklımüzikleri yapıyor. ay yapım ürünü.
    (kurdeşendöken, 07.07.2009 02:36 ~ 11.07.2009 15:12)
  6. arapça kökenli bir sözcük olup, hem erkek hem kadın için kullanılan bir isim.
    (endoplazmik retikulum, 24.08.2009 15:57)
  7. başrollerini kenan imirzalıoğlu ve cansu dere'nin paylaştığı show tv'nin yeni dizisi.

fragmanı:
    http://www.dizilerle.com/...
    (jamaisvu, 31.08.2009 02:19)
  8. monte kristo kontu uyarlaması olacaktır
    (panavision, 31.08.2009 02:23)
  9. show tvnin kurtlar vadisini stara kaptırmasından sonra yerini doldurmaya çalışıcak kenan imirzalıoğlu'nun başrolünde oynıyacağı dizi.
    (dextare, 31.08.2009 02:46)
  10. tanıtımlarından anladığımız kadarıyla sanki kurtlar vadisinin ilk bölümündeki yüz değiştiren kişinin kendini öldü göstermesi durumu, mezarı falan var. yani aynı şeyi ikinci kez yapmayacakladır umarım, ancak imirzalıoğlu faktörüye kesinlikle tutacak dizidir. bu kenan imirzalıoğlu çok karizma bir insan evladı, tanıtımın sonunda o bıyıklrıyla bir bakışı var ki allah allaaah.
    (alameti farika, 03.09.2009 01:32)
  11. merakla beklediğim dizidir.umarım yanıltmaz.
    (kapkara, 03.09.2009 10:40)
  12. yine mi aynı senaryo diyorum... yüzüne estetik yaptırıp kendine mezar yaptıran eski sevgilinin yeni sevgili olma halleri...
    (olea, 14.09.2009 21:36)
  13. kenan imirzalıoğlu eğer çakma polat alemdar olacaksa, çakma deliyürek necati şaşmaz'dan intikamını alacağı dizi. fragmanlardan anladığımız kadarıyla ali-elif-estetik operasyonu üçlemesine benzer bir konu işlenecek dizide. ey kenan, böyle bir projeye imza attıysan gerçekten kendi adına yazık bir işe girişmişsin. kariyerinde düşüşe geçmişsin,bu onun resmidir. belki de bunlar yanılsama. yanlış anladık biz. önce bir diziyi görelim.
    (defanstaki son adam, 17.09.2009 09:01)
  14. bazı insanlar kızlarına koyuyor bu ismi. güzel bir isim.
    (yettingu, 17.09.2009 10:17)
  15. bir sabah kenan imirzalıoğlu olarak uyanmak fantezisinden yola çıkan dizi.. uyanıyorsun ve kenan imirzalıoğlu oluyorsun. biz uyansak ancak böcek oluruz, allah herkese çirkin şansı versin.
    (setheleh, 23.09.2009 21:25)
  16. gerek kumarhane sahneleri, gerek arabanın kıbrıs plakalı olması ve soldan gitmesi sebebiyle çekimlerinin kıbrıs da yapıldığını düşündüğüm dizi.
    (papazeriği, 28.09.2009 15:00)
  17. kenan imirzalıoğlu'nu özlemişiz dedirten müzikleri ve çekim kalitesi üst düzey, olmuş bu dedirten dizidir.
    (rozenburg, 28.09.2009 21:02)
  18. (düngecebirhalüsinasyongördümanne, 28.09.2009 21:50)
  19. ilk izlenim olarak kesinlikle bir hatuna daha ihtiyaç var. ilk bölüm hıyar tarlası gibiydi.
    (titreşimli kapı tokmağı, 28.09.2009 22:01)
  20. tutarsa en olmadık kişilerin elinde monte kristo kontu'nu görebiliriz.

korsan kitapçılar yaşadı;

monte kristo kontu geldi!
    (ext12eme, 28.09.2009 22:03)
  21. senaryosu ilk etapta klişe gibi gözükse de ilk bölümü soluksuz izlenen gayet başarılı bir dizi.ama önemli olan bundan sonraki 4 5 bölüm olup gidişata göre vezir de olabilir rezil de..bana göre dizi şimdiki zamandan itibaren devam etmemeli,12 yıllık sürede neler oldu ezel hapishane de neler gördü geçirdi ,ezelikimler böyle adam etti,o eyşan olacak karı bu sürede neler yaptı..ezelin kardeşi nooldu,ezel bu sürede kardeşiyle anasıyla babasıyla irtibat kurabildi mi yani dizi ilk bölümdeki gibi flashbacklerle giderse bence çok güzel olur..
    (what is under the okazyons, 28.09.2009 22:05 ~ 22:10)
  22. izlettirdi.

yani bilemiyorum kaç yıl geçerse geçsin bir insanı tanımamak mümkün mü? hayır bacak kadar çocukken görmemişsin ki en son? ikisi hala aynı dururken imirzalıoğlu karakterinin şekil değiştirmesi ilginç. kaçırdığımız bir nokta varsa da aydınlanmaya hazırız affola...

ekleme: aydınladım! ilk andan itibaren izlemediğim için bilemiyordum neden tanıyamadıklarını artık biliyorum yuppi!
    (yazar ne yazar ne yazamaz, 28.09.2009 22:39 ~ 29.09.2009 02:08)
  23. kenan imirzalıoğlu faktörü sayesinde kesinlikle iyi bir istikrar sağlayacak ve yürüyecek olan dizidir. ilk bölümü seyrettikten sonra dizi daha başlamadan oluşan 'taklit senaryo' düşünceleri uçtu kafamdan. ama ikinci bölümden itibaren aydınlatılması gereken çok şey var, merakla bekliyoruz.

ayrıca dizideki ezel'in ameliyat öncesi halini canlandıran ömer karakterini kenan imirzalıoğluna çok benzer isim olarak seçmeleri takdire şayan.
    (alameti farika, 28.09.2009 23:23)
  24. müzikleri kalite kokan,
    kopukluklar yaşatsa da izlenilesi dizi.
    bakalım daha neler olacak.
    bu arada bekleyişte olanlar için söyliyim: ilerleyen bölümlerde sedef avcı da diziye dahil olacak.
    (kapkara, 29.09.2009 01:49 ~ 01:49)
  25. bi bakayım da belki izlerim belki izlemem diye oturduğum ama çok beğendiğim, başrollerini kenan imirzalıoğlu, cansu dere ve ve yiğit özşener'in oynadığı show tv dizisi.. müthiş bir hainliği konu almakta. izlerken "yok artık bu kadarı da olmaz" diye diye bitti birinci bölüm. pek çok cevaplanması gereken sorular bulunmakta hikayede o yüzden merakla bekliyorum ikinci bölümü. bu arada kenan imirzalıoğlu olmuş. ben zaten o adamın oyunculuğunu beğeniyordum ama çok yakışıklı olduğu için tıpkı brad pitt gibi, pek fazla objektif yorum yapılamadığını düşünüyordum oyunculuğu hakkında. ama dizinin bu ilk bölümünde bir ağlama sahnesi vardı ki gözlerini kızarta kızarta, tamam dedim kenan da kıvama gelmiş. yiğit özşener de kötü adam rolündeki başarısıyla, izleyenleri çokça sinir edicek gibi görünüyor. cansu dere hakkında yorum yapamayacağım çünkü tipi gıcığıma gidiyor. keşke başka birini oynatsalarmış. çünkü iki dostu birbirine düşürecek kadar güzel olduğunu düşünmüyorum. biraz hafif kalmış yapılmak istenen sanki. cansu dere'ye rağmen izlettirecek gibi görünüyor dizi kendini.
    (çıtırpaneharcı, 29.09.2009 09:12)
 sayfa  / 16

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil