belki ilginizi çeker
  1. · ezan okunurken müziği kapatmayan insan
  2. · namaz ve ezan türkçe olsun diyen kafatasçı düşünce
gündem
  1. · giyotine yolladılar gitmedim
  2. · 22 kasım 2009 galatasaray manisaspor maçı
  3. · disko kralı
  4. · 25 kasım 2009 emekçi grevi
  5. · 250 milyarlık cip kullanan türbanlı
  6. · yaran diyaloglar
  7. · dtp genel başkanının izmirlileri tehdit etmesi
  8. · orhan pamuk un nobel i kazanması
  9. · din

ezancell  

1. ezan namaza davet olduğuna göre ve cep telefonu olmayanın dövüldüğü günümüzde, gsm operatörlerinin sunması gereken hizmet.

namaz kılan arkadaşlar üye olsunlar servise ve her ezan vakti cep telefonlarına mesaj atılsın. böylece ezan okunmasına da gerek kalmaz.

böylece ezan türkçe mi olsun arapça mı,ezan okunurken sevişmek, müziğin sesini kısmak gibi sorunlarda kalmaz. ateizme saygı lütfen.

edit: fikri dün izleme fırsatı bulduğum dondurmam gaymak filminden arakladım.
    (iyi vurur oralardan vuruyor ve tac, 20.05.2009 13:48 ~ 01.07.2009 16:07)
  2. (diazepam, 20.05.2009 13:52)
  3. (o6kara, 20.05.2009 13:57)
  4. diğer dinlere mensup olan kişilerin numaraları değişmeden din değiştirerek ezancell i olma fırsatından yararlanabiliyorlar. ayrıca ilk bir yıl boyunca dini bayramlar, namaz vakti , iftar ve sahur zamanları konusunda yeni oldukları için telefonlarına ücretsiz bilgi mesajları geliyor. harama bulaşmadan evvel telefon günah sinyalini alıp alarma geçiyor. rezil rüsva ediyor vallahi.
    (pansbreath, 20.05.2009 14:34)
  5. ramazan ayı boyunca her bi markanın kampanya yapmasına alıştık, ezancell de ramazan kampanyası diye şöyle bi şey yapabilir,

ramazan başında kampanyaya üye olunur, il plaka kodu sms ile database'e yollanır. database de -atıyorum- öğleden sonradan başlayarak her saat "iftara şu kadar var, dayan toprağım, az kaldı.. zaten ramazan da şu kadar gün sonra bitiyor, sonra eskisi gibisin yine, bak bu 11 ayın sultanı, şöyle süper böyle hiper..." gibisinden sms atar, gaza getirir. veya gün içinde herhangi bi saatte "ne kadar kaldı? böhü" mesajına cevap verir.

hıristiyan arkadaşlar için çancell olayı da çıkmalı tabii bundan sonra... ayrım yok...
    (rasmus, 20.05.2009 14:45 ~ 14:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil