görseller
eylem atmaca 

belki ilginizi çeker
  1. · feyza erenmemiş
  2. · şehir
  3. · mükemmel sesli şarkıcılar
  4. · bayan vokal
  5. · 20 aralık 2008 ortaçgil ezginin günlüğü konseri
  6. · sadece sesi için aşık olunacak hatun
  7. · gemiler gibi
  8. · bana bir koca lazım o da bu gece lazım
  9. · kadife ses
  10. · süper sesli kadınlar
  11. · madde 97: bir ünlü şahsiyeti seninle mcdonald's a gitmeye ikna et (reklam)
gündem
  1. · otuz yaşına gelen kadının kendini avutma yolları
  2. · yılmaz özdil
  3. · ugg düşmanı ezik kızlar
  4. · peygamberle dalga geçerken ölen sırp spiker
  5. · call of duty modern warfare 2
  6. · bir kadının bilmesi gerekenler
  7. · boylumlama
  8. · wondrous un götünün kalkması
  9. · tüp şokellayla diş fırçalamak

eylem atmaca  

1. bugün kendisi bir feyza erenmemiş değildir ki, "bana bir koca lazım" gibi gudubet bir parçayı söylemesi sebebiyle nazarımda tüm ezginin günlüğü'nün vebalini üstüne almaktadır.
    (wondrous, 21.11.2005 22:11 ~ 22:14)
  2. 1977 gebze doğumlu. istanbul türk musikisi devlet konservatuarı mezunu. 2002 yılında gruba katıldı.

(bkz: http://www.ezginingunlugu.com.tr)
    (neverwinter nights, 23.12.2005 13:18 ~ 13:19)
  3. kendisi hakkında yazdığım tüm lafları teker teker münasip yerlerime iade aldığım muhteşem bir insan. kendisi yan kalbim'den sonra, yalnız kuş'tan sonra gözümde bir değil beş feyza erenmemiş gücüne ulaşmıştır. kurban olduğum.
    (wondrous, 12.01.2006 14:31)
  4. birkaç dakika oldu..klip dönüyor ekranda..
    ...
    ateşe baca lazım, kitaba hoca lazım
    bana bir koca lazım, o da bu gece lazım

sözler nadir ustadan çıkmış gibi durmuyor,klip desen hiç oralı değil,bişey beni klibi izlemeye zorluyor..o an şimşek çakıyor..bu kız kötü şarkıyı bile dinlenir kılıyor..

ortalama renkteki bir ses,harflere ordan kelimelere dönüşüyor..türkçem yetersiz kalıyor..osmanlıca yardıma geliyor...cazibe-i mutlaka...şarkı ebedi güzellikle son buluyor..
    (tutkuyakar, 20.09.2006 13:33 ~ 15.03.2007 14:29)
  5. bir bayan sanatçıda olması gereken tüm vasıfları eksiksiz --fazlalı-- taşımakla beraber mükemmel bir sese ve kişiliğe sahiptir. kendisini dinleyene "ne ses var bea!" dedirtmesi işten bile değildir.
    (jakamen, 28.05.2007 19:30)
  6. yirmidört saat kesintisiz dinlenilebilecek, ayrıca konserlerde sahneyi dolduran iyi de kıvırtan enfes ses.
    (rubia, 27.06.2007 01:55)
  7. ardahan'lıdır efendim kendileri.
    (hemokudumhemyazdim, 08.07.2008 11:01)
  8. dayımın sayesinde tanıştığım sanatçı.yakından bakınca resimlerdeki haline hiç benzemiyor zaten bu yüzden ve birazda alkolün verdiği algı yanıltmasıyla uzun bir süre kendisi ile dayımın kız arkadaşı zannederek muhabbet ettim.taa ki duvardaki ezginin günlüğü afişini görüp gerçeği idrak edene kadar. neyse ki çok geç değildi.

evet resimlerdeki haline göre çok çok güzel olan birisi.yazmamak için kendimi zor tuttum.(aklıma sürekli bana bir koca lazım şarkısı geliyordu)allah sahibine bağışlasın. bir de yanlış hatırlamıyorsam pall mall içiyordu.pall mall içen bir insandan o ses nası çıkıyor hala hayret içerisindeyim.
    (menemene benzeyen picasso tablosu, 05.08.2008 01:58 ~ 11:56)
  9. haddinden fazla güzeldir kendisi. sesiyle, duruşuyla, gülüşüyle tam bir zarafet abidesidir. bir daha dinlesem o sesten şehir i.
    (theladyofshalott, 07.08.2009 20:47)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil