görseller
eylem şenkaleylem şenkal

belki ilginizi çeker
  1. · hayatta yapılacak son eylem
  2. · gol show
  3. · kendini güzel sanan kadınlar
gündem
  1. · hayatında hiç star wars izlememiş insan modeli
  2. · her yerinden öpüyorum rüştü
  3. · öğretmenler günü
  4. · giyotine yolladılar gitmedim
  5. · boylumlama
  6. · günün tek şarkılık özeti
  7. · mutsuzluk veren küçük şeyler
  8. · aşk belirtileri
  9. · zekiye keskin satır

eylem şenkal  

1. (pastaci, 19.09.2005 23:23)
  2. mankenler içinde kanımca en kafası çalışandır. aynı zamanda iyi biri olduğu bellidir, oyunculuğu da aysun kayacı, pınar altuğ vb. gibi meslektaşlarından çok daha ötededir. güzeldir de, iyi de bir voleybol oyuncusudur, bu vücudunu da ona borçlu olduğunu söyleyebiliriz. ismi de kendi gibi güzeldir.
    (volga, 06.01.2007 10:51)
  3. geceleri yayınlanan programı sırf sempatik halleri için izlenilebilir. bu model - manken tayfası içinde belki de en sempatik ve cana yakın olanıdır. bir aralar mehmet ali erbil'in programında bir ürün tanıtırdı, methmet ali esprilerine kurban ederdi bu ablayı ama hiç de yitirmezdi sempatikliğini.

(bkz: canım benim)
    (gibigibi, 06.01.2007 11:02)
  4. james brown deyişiyle (bkz: sex machine)
    (seanpenn, 12.01.2007 22:02)
  5. gecenin ikisinde tekrarı yayınlanan bir sabah programı ?! ; safiye ile faik sabahlar şenlik te, `bir zap anında rastgeldiğim, kendisine verilen çiçekten sonra çok duygulanan ve "televizyonu çok seviyorum ölümüm de kameralar karşısında olsun ay inşallah" sözüyle beni dumurdan `dumur`a uğratan manken kadın.

(bkz: oha amına koyim)
    (beşincicemre, 08.06.2007 04:37 ~ 05:39)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil