|
|
- çok disiplinli olan öğrencilerin herşeyine karışan ama iyi eğitim veren eğitim kurumu...kurucusu para gözlülüğü ile tüm okula ün salmış olup istanbulun tepelerinden birine inşa edilmiş kampüsü vardır
- 1.sınıfa geri dönüp burada okumak istiyorum 12seneyi, diye dövünmeme sebep olan okul..devlet okullarında sürünen,çanta taşımak,ödev yapmak ve sınavlara girmek dışında 12sene boyunca okulda hiçbir şey yapmamış biri olarak çok özeniyorum burada okuyanlara..
1.sınıftan itibaren bale,at binme,dans,yüzme,resim, her türlü spor etkinliklerini zorunlu seçmeli ders olarak bünyesine sokmuştur ve her yetenek dersini uzman öğretmenler öğretmektedir.aynı zamanda disiplin de varmış, üniversiteden büyük bir kampüsü ve üniversitede bile olmayan olanaklara sahiptir ayrıca...öğrencilerine özel gözlem evinden yıldızları ayı bile seyrettiyorlar.olimpik havuzları var ve benim bu yaşta bile bilmediğim her türlü spor faaliyetlerini 1.sınıf öğrencileri bile biliyor...
derslerde hafif müzik bile dinliyorlar...
nasıl bir gıptaysa lisesinden mezun olanlara baktım ve çoğunun yurtdışında eğitim aldığını ve tahminen ileride babalarının şirketlerinin başına geçeceklerini,bizim ise yıllarca sürünerek gördüğümüz eğitimden sonra,yine bir yerlerimizi yırta yırta bunların şirketlerine girmek için çabalayacağımızı ve bilmem kaç yüz insanın arasından belki alt kademede bir yere girebileceğimizi farkettim...hmm bir kısmı da zaten zengin olduğundan yurtdışına zevk olsun diye müzikal tiyatro,opera vb zevkli şeyler okumaya gitmiş...onlar da döndüğünde şirketin başına geçecek birini bulurlar ve hobilerini yaparlar..
hayata 1-0 hatta 2-0 önde başladıkları kesin,hem dil biliyorlar hem sosyal hayatları var, hem yeteneklerinin bilincindeler, ee hem de eğitim alıyorlar bi de zenginler..
işin açıkçası çok üzüldüm,bu okuldan yeniden hayata başlamak istiyorum..buradan evlatlık arayan zengin kişilere duyurulur...
- bütün zorluklarına rağmen mükemmel bi ingilizceyle mezun olmanızı garanti eden okul.
- trabzon şehrinde çok yaygın bir soy adı. bu soy ada sahip olan aile yani eyüboğulları bu şehrin en ünlü ailelerinden biridir. trabzonlu ünlüler ve trabzon'un ünlü ailelerini anlatan şu an adını hatırlayamadığım tdk sözlüğü kalınlığındaki bir kitapta da derinlemesine bilgi vardır haklarında.
- ib programına sahip okul. lisedeki ib programı anaokuldaki bebelere kadar indirilmiştir. verdiği süper eğitimin karşılığını almaktadır şüphesiz.
bir de cemal bal gibi aslan bir hocaya sahiptir bu okul.
|