extreme engineering   

adana çık aradan

1. bir ara discovery channelde yayınlanan (hala yayınlanıyor da olabilir, bilmiyorum) , çeşitli üstün mühendislik ürünlerinin yapım aşamalarını gösteren, "hobaa bunu da düşünmüşler", "yuh artık ordan da elektrik olmaz ki", "niye çökmüyo lan bu, çökmesi lazım" tarzı tepkilerle izlenen belgeseller dizisi.
    (devil, 12.03.2007 23:21)
  2. bu akşam türkiye saatiyle 21:00'da marmaray projesinin yapımını konu alan bölümü yayınlanacak olan güzel izlenesi programdır..
    (sağ gösterip sağ vuran şaşkın boksör, 29.01.2008 20:21)
  3. mühendislik öğrencileri için moral bozan program."oha oha,adamlar napmışlar teyy teyy..."nidalarıyla gelecekten umudu yavaş yavaş kestiren uçuk mühendislik.
    (sophia, 29.01.2008 20:26)
  4. programın isminin extreme enginnering olmasına karşın,tek gösterilenin(ya da ben öyle rastlıyorum mütemadiyen) inşaat mühendisliği uçuklukları olması gariptir kanımca..hatta,onların da genelde en yüksek tepesi bulunup sunucu arkadaş tepesine çıkartılır ki,adamın yükseklik korkusu ile dalga geçen/eğlenen seyirci mühendislikle ilgili bir program izlediğini unutsun..
    sunucu kardeşin mimar olması,işi eğlenceli ve daha bir öğretici kılsa da,programın ismi cismine uyamamaktadır..
    (pyramid, 03.02.2008 23:26 ~ 23:27)