belki ilginizi çeker
  1. · exper
  2. · rtük kurtar bizi şunlardan
  3. · en çok küfredilen reklamlar
gündem
  1. · 25 kasım 2009 manchester united beşiktaş maçı
  2. · uludağ sözlük
  3. · aşk ı memnu
  4. · prison brake
  5. · the twilight saga new moon
  6. · boylumlama
  7. · dünyanın en seksi şarkısı
  8. · ismet inönü
  9. · yaran diyaloglar

exper kurtar beni şunlardan  

1. exper reklamında, koridorda gülle gibi meşin yuvarlak vasıtası ile futbol oynayan ve nasıl beceriyorlarsa ısrarla kafasına kafasına topu ekleştiren toparlak suratlı kocası ve asap bozucu çocuğundan "illallah" diyen hatunun imdat çağrısı.
    (diem perdidi, 17.01.2009 16:14)
  2. o adamla nasıl evlendin? ulan hadi evlendin o kaknem bebeyi neden yaptın be kadın? hadi yaptın kafana top atıyorlar yahu sen deli gibi yemek hazırlarken. alacan eline terliği allah ne verdiyse aaa.

diye çığrınasım geldi. "sonra exper kurtar beni bunlardan" cık cık cık "seni allah kurtarsın"...

bonus tanım: exper reklam annesinin gereksiz serzenişi.
    (anophelos, 19.01.2009 14:05)
  3. sinan çetin ve serdar erener ortaklığıyla alametifarika işi.
    tek başına bana bir şey ifade etmese de vardır bir bildikleri diyip kampanyanın tamamını bekliyoruz efendim.
    (yazar kafa, 19.01.2009 14:10)
  4. "o kız o adama verir mi lan!" dedirten reklam filminde geçen bir cümle.
    (ağır hasarlı, 19.01.2009 14:50)
  5. kafasına devamlı top yiyen zavallı masum annenin yakarışı...
    kaç gündür bu reklamla ilgili sinirlenip duruyorum, sonunda dayanamadım dökülmeye karar verdim. yahu bu ne iğrenç bir reklamcılık anlayışıdır! herşeyi bir kenara bıraktım, bilgisayardan köpek mi olurmuş? bu ne elektronik sevgisiymiş, ne lahana turşusuymuş! "biz çocuklarımıza köpek değil de bilgisayar almayı uygun gördük" zihniyetinden yola çıkmışsın. hadi anladık, apartmanda köpek yetiştirmek zordur. kokusuydu, tüyüydü, gürültüsüydü, çıkarıp gezdirmesiydi, kakasıydı, çişiydi vs. bunların hepsini anladık... iyi de kardeşim, kırk yılın başı çocuk babasıyla koridorda maç yapıyor, sen neden gelip de maçı bilgisayarda yapmalarına teşfik ediyorsun? zaten sokağa çıkmayı bırak, yürümekten aciz bir nesil yetişiyor.. bırak da bari azcık da olsa çocuk koşmayı, top sürmeyi falan öğrensin!!! koy mutfakla, salona 2 kapı, koridorda takılsınlar işte baba-oğul.. bu ne biçim bir toplumdur, bu ne biçim insanlıktır yahu!! sinirlendim bak çok.. daha yazmıyorum. anladınız siz.
    (begooo, 19.01.2009 15:00 ~ 19:02)
  6. bitılcuys!
    bitılcuys!
    bitılcuys!

tadında hazırlanmış bir adet reklam repliği.
    (medusa, 19.01.2009 18:29)
  7. hacker ana rezaletinden sonra exper'den beklenen, gecikmelide olsa şaşırtmayacak hamle. bunun için parada vermişlerdir bunlar.
    (karamürselli deli hamdi, 19.01.2009 18:33 ~ 18:43)
  8. experin amua goyam dedirtecek bir reklam.
    (durağa yaklaşırken stres yapan genç, 19.01.2009 18:35)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil