belki ilginizi çeker
  1. · exten next olmaz
  2. · maşuk
  3. · sevgilisi varken başkasıyla yakınlaşan insan
  4. · statünün yazara hissettirdikleri
  5. · sevgilisinden ayrılmış statüsü ex aşk olan yazar
  6. · ünlülerin olası sözlük statüleri
  7. · statünün ruh hali ile orantılı gitmesi
  8. · eski sevgilim
  9. · yaran statüler
  10. · sözlükteki eski sevgili takıntısı
gündem
  1. · beşiktaş ile fenerbahçe taraftarı arasındaki fark
  2. · yeşim salkım
  3. · 27 yaşında olduğu halde bir hayat kuramayan insan
  4. · kurban kesmeye karşı olan dallama
  5. · apertura 2009
  6. · kesilen kediye acıyıp koyuna hiç acımamak
  7. · yök ün katsayı uygulamasını kaldırması
  8. · sevgiliyle susuşmak
  9. · kan yapar

ex aşk  

1. kenan doğulu'nun (bkz. züppe) aynı adlı şarkısının ana nakarat sözüdür. bilakis iğrenç bir tabirdir.
    tikilerin (tiky, tikky artık ne haltsa) tikice'de kullandığı bir kelimedir.

dişi tikican: ay şimdi benim aşkımla beraberdim, birden ex-aşkım geldi, bana da kal geldi o an oha falan oldum yaneeeiiii, aralarında kaldım...(hassiee!!)
    (hell guardian, 01.08.2004 23:35 ~ 23:45)
  2. sözlükte 216 - 258 puan arasına tekabül eden statü.
    (guenhwyvar, 29.01.2005 12:14 ~ 15.12.2005 23:00)
  3. (finch, 22.01.2006 15:30)
  4. (dlord, 22.01.2006 17:54)
  5. görünce "ulan yoksa beni uçurdular mı" dedirten statü. ohh daha uçurmamışlar.
    (analist tilki, 06.02.2006 15:42)
  6. (bkz: my ex)
    (bkz: i h8 myx)
    (spitfire, 25.03.2006 23:20)
  7. tam da "ex aşk" olduğum zamanda sözlüğün bana verdiği statüydü. aradan aylar geçti. hala kıllanmaktayım sözlükten.
    (peng, 18.05.2006 01:52)
  8. 411 puanda çıkan statü.

adına da uyuz olmadım desem yalan olur. niye ex aşk oluyoruz kardeşim? bu iyi birşey midir anlayamadım. olacaksak maşuk falan olsaydık bari. kulağa hoş geliyor hiç değilse:

- maşuk olmuşum lan.
    - obareeeeeyy...
    (gölge, 26.04.2008 01:40)
  9. adına kıl kaptığım statü.bu ne rezillik kardeşim?!hayır kendimden işkillendim statüm artıyor ama gururum ayaklar altında.değilim ben kimsenin ex-aşkı falan!gidin işinize!
    sana söylüyorum sözlük;üzme lan beni!
    (bkz: çok dertliyim be sözlük)
    (magnetic resonance, 24.09.2008 22:20)
  10. hay bu rezil statüyü bulanın ben! tam ayrılmışım, ayrılık acısıyla kafamı dağıtayım, ne zamandır da giri yapmıyordum diye bir sözlüğe bir uğradım ki statüm "ex-aşk" olmuş! insan biraz duyarlı olur ya! millet anneler gününde annesiz kişilerin yanında bile dikkatli olmaya çalışırken bu ne tedbirsizlik, düşüncesizliktir. ayrıldığıma mı yanayım, bunun her ortamda yüzüme vurulmasına mı! derhal bu statü çıkarılmalı ya. esprili falan da hiç değil zaten.
    (pseudonym, 25.10.2008 20:10)
  11. ''...az önce açtım sözlüğü. şöyle bir şahsım'a basayım dedim. bir de ne görürüm, statüm ex aşk olmuş! aman ya, bu bana yapılır mıydı sözlük, tam da sevgilimden ayrılmışken, yaralarımı sarmaya çalışırken.. sol frame'de eski sevgili ile ilgili başlıkları gördüğünde duygulanan ben, bana özel bir sayfada inadına ex aşk statüsünü görecektim artık. kendimi hakkaten bir garip hissettim. yani sonuçta sanki sözlük inadına yapıyordu. sanki her şey üstüme üstüme geliyordu. hayat çok çekilmez bir hal almıştı, eski durgun halinde değildi ve böyle küçük bir raslantı bile beni hüzne boğmaya yetiyordu...''

diye diye kaç yazar geldi geçti şu statüden. hep aynı edebiyat, hep bir melankoli. bana öyle geliyor ki, hüzünlenip durulan bu hal insanın inceden de acayip hoşuna gidiyor. çünkü sizi temin ederim kardeşlerim, monoton bir hayat; hüzünlüsünden beterdir. nitekim söz konusu statüye bakıp yaralı kalbimi titretmektense, böyle duygusal satırlar dillendirmektense, ''bu ne lan? ne alaka?!'' dedim bu gece. berbat bir duyguymuş.
    (en yavas kaplumbaga, 12.04.2009 02:44 ~ 02:48)
  12. öss'den bir gün önce açtım sözlüğü şöyle bir bakındım sonra şahsım butonuna tıkladım bir de ne göreyim '' 411 ex- aşk '' yazıyor. herhalde başka bir yazarın bilgilerine tıkladım derken nickimi gördüm. şaşırdımm! o güne kadar olmayan statü bir günde 411 olmuştu. sözlük öss öncesi moral olsun diye kıyak mı geçiyor falan diye saçma sapan teoriler bile ürettim. sevindim de haa şimdi inkar edemeyeceğim. *

ama yok. öss geçti gitti. statüm kaybolmadı aksine 5 point daha arttı. ben bu işi anlamış değilim. hiç statüm yokken birden nasıl 411 olur bea? anlayan, bilen varsa beri gelsin.
    (wueseps, 18.06.2009 19:51 ~ 19:51)
  13. (zikandal, 18.06.2009 19:56)
  14. ne yaparsanız yapın hayatınızda değiştiremeyeceğiniz zımbırtılardandır. geçen zaman değiştirilmiyor haliyle. hem değiştirsen ne olur. kendini kandır sen. manyak kafa.
    (twiggy ramirez, 15.07.2009 00:38)
  15. bazısı unutulmaz , bazısını ise bir an önce kafadan silmek isteyeceğiniz eskinizdir. unutulmayanı unutmak istersin, unutmak istediğin kafadan çıkmaz öyle bir ironidir işte.
    (libitina, 15.07.2009 00:38)
  16. tam da önemli bir konuşma belki bir uçurum kıyısından pat diye atlama anının yaşanacağı günün ertesinde bana layık gördüğün statü bu mudur?
    seninki 6.hissi geçti sözlük.
    (bir cinnet, 15.08.2009 02:09 ~ 02:10)
  17. elli puan kadar üzerine çıkıp, seri eksilenerek geri düştüğüm, üzerime yapışan statüm.
    her hafta yükselip, geri çakıldığım yer.
    olm, koyuyor lan; ex aşk falan, ne o öyle? üzülüyorum, duygusal biriyim ben. insanın bu kadar da üstüne gelinmez ki. altı, üstü yok mu bunun? neden hep ex aşk? ağlarsam sesimi duyar mısınız? duysanız umursar mısınız? umursasanız bir şeyler yapar mısınız? bu kadar soru işaretli giriyi götüme sokar mısınız? bilemedim. bilemedim ben o şarkıyı bilemedim oooy. (öyle bi video vardı la, bilen var mı? )
    (anladım bozukluğu, 17.09.2009 21:08)
  18. sevgilinin statüsü bu olunca olmuyor be. ayıp ediyorsun bence sözlük. 'daha ex olmadı lan, olmasın ühühü' diyesim var. seri artı oy verip 'pencere önü çiçeği' yapayım en iyisi ben onu. o iyi lan, penceremin önü işte.
    (dahi anlamındaki de kadar popülerim, 22.09.2009 12:55)
  19. nutelladan daha yüksek puana sahip statü.
    nutella iyiydi lan.
    (oerlikon, 21.10.2009 00:49 ~ 00:50)
  20. beni hüzünlere gark eden statüm.

statüm bile bana ayar veriyor arkadaş. hayır ben biliyorum zaten. tamam yani. ex aşk falan, ille insanın yüzüne vurmaya, tekrar tekrar hatırlatmaya ne gerek var. şahsım kısmını açıp bakamaz oldum. hangi yazım oylanmış, yeni yazım en sevilenlere girmiş mi?

ben ne yapsam, nerelere gitsem, ne etsem? yaralı ceylan gibi hissediyorum kendimi. otobüste falan başkası yer vermeyince bi şey olmuyor. geçen ben yaptım, uzaklara baktım. teyze bana resmen çemkirdi. durağı falan beklemeden indim, o utançla bir durak daha gidemezdim.

fırında herkes kaynak yaparken iyi, ben yapınca kıyamet koptu geçen. otobüsteki teyzenin kardeşi olduğunu tahmin ettiğim kısa boylu teyze, herkesin içinde yerin dibine soktu beni. sıraya girsene dedi, saatlerdir bekliyoruz burda dedi, bir de gençlik nereye gidiyor dedi. kaçar adım uzaklaştım ben de ordan.

ben gecelerce vizelere hazırlanıyorum, sonra gidip okulda orhan'a ders çalıştırıyorum, adam her sınavda benden en az on puan fazla alıyor..

ben inanıyorum ki hepsi statüm yüzünden başıma geliyor. yani iyi hoş, böyle bi karizması var aslında ama. ne biliyim. hani şahsım kısmına her baktığımda ex aşk olduğumu görünce, hayata küsüyorum ben bayaa. epey bi gelemiyorum kendime.

öyle işte.. bu statü bana ekistıra larç..
    (sweet november, 13.11.2009 21:01)
  21. (onbirdakika, 13.11.2009 21:02)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil