evrimdışı  

sayfa  / 2
adana çık aradan

1. radyo programımı* saat kaç olursa olsun başından sonuna zevkle dinlediğini belirten, sözlükdaşım, en hayırlı dinleyicim. örnek alın bu adamı*
    (red zeppelin, 08.03.2007 05:13 ~ 05:13)
  2. ölmüş birinin msn'deki durumu.
    (yeşilçam, 08.03.2007 10:01)
  3. radyo yoluyla başlayan sanal dostluğun bugün hakikatine erdi. ruhsuz, cansız, renksiz kelimeler beraberce bir kebap yeme hevesiyle kanlandı, kanatlandı. bir beden oldu bütün bunlar bugün.

gözle görmek sufilere göre bilmenin en mükemmel şekillerinden biridir. fakat şimdilik mükemmel bir şekilde tanıyamasam da seni mükemmel şekilde tanımayı umud ettiğimi belirtmek isterim. sadece zirvelerde değil, daha başka vesilelerle de yine bir araya gelelim. biz de o bilge kişiliğinden biraz daha kırpıntı toplayabiliriz böylece.
    (open your heart i am coming home, 03.04.2007 00:33)
  4. kendisini reşat nuri güntekin sahnesi'nin orda az kalsın bir bayan olarak bekleyeceğim kişidir, nejat işler'e her ne kadar benzemediğini iddia etse de ters taktığı şapkasını çıkardığında daha da andıran şahsiyettir.
    (madalyonun güzel yüzü, 22.04.2007 14:33 ~ 02.06.2007 04:52)
  5. ağır yan etkileri olan bir panzehir. kalemşör. binbir façetalı elmas.
    (veni vidi pipi, 26.04.2007 18:23)
  6. ironizme kurban gitmiş yazarmış benimde başıma geldiğinden anlıyorum kendisini.
    (monteburns, 27.04.2007 00:51)
  7. girileri ile adamlığındaki kaliteyi gözümüze sokmayı başarabilmiş, değerli bir yazardır. mükemmel bir adamdır. kaliteli insandır.
    (çöldeki penguen, 27.04.2007 08:36)
  8. o bir vas sever, müzikbilir..
    müzik ortak paydasından buluşageldiğimiz..
    ne hoş!
    (dirtypain, 12.05.2007 01:27)
  9. 1800lü yılların fransasında bir canlı varlık grubunu temsil eder evrimdışılar. kapı kapı ev ev gezer kendilerine hayran toplar, saf oluşturur, her şehirden her ortamdan adeta bir akarsu, adeta bir çağlayan gibi geçer giderler. görünüş itibariyle iddiasız ama derin bir niteliğe sahip olan evrimdışı yaratıklarının bir sorunu vardır, düşmanlarından adeta topukları popolarına vura vura, ormanın derinliklerine, yahut çiğ köfte almaya, o da olmadı radyo programına kaçarlar, "neleroloyor" diye soran fındık beyinli bu kişilere de yüz kasları işlevsizleşmişçesine geniş gülücükler yollarlar. soylarının, bir ekmek yoksa pasta yiyin vakasından sonra en son yine bu fndık beyinli düşmanları tarafından tesadüfe bakın ki bir fındık tarlasında görüldüğü rivayet edilir.
    (bortu bocuk, 21.05.2007 23:51 ~ 22.05.2007 00:13)
  10. dakika itibariyle sömürge ülkeler tematiğine kaptırmış yazar.
    (lefteyenine, 25.05.2007 02:38)
  11. nickime dair ilk giriyi yazan
    ve bu yazmayla kendisini güldürebildiğimi belirten
    bu nedenle de beni sevindiren
    ayrıca ilk mesajlaştığım
    ve bu yüzden de tekrar sevindiren
    itusozluge dair hep ilk gözağrım olarak kalacak
    sevgili/sayın beyefendiler
    selam ederim.
    (buzlusüt, 25.05.2007 03:14)
  12. e skilerden kim kaldı
    v e gerçek dostlardan kim ?
    r eklama ihtiyacı olmayan,
    i nsan gibi insan,
    m artaval okumayan,
    d irayetli,
    ı scacık,
    ş eker gibi,
    ı sırılmaya aday elma şekeri.

çok kastım galiba.*
    (jassmine, 25.05.2007 09:18 ~ 09:18)
  13. öncelikle mantık insanıdır.
    candır.
    sakinleştirici antidepresandır.
    çok pis sentez yapar.
    korkutucu derecede sakince olaylara yaklaşır. içkili bir bünyeyi bile hayvan gibi sakinleştirir. 2 dakika da alır havanızı. kendisine geçirir.
    büyür.
    ama sevgisidir aslında büyüyen karşı tarafta.
    son olarak
    abidir.
    (ahmet karaca, 28.05.2007 23:18)
  14. son zamanlarda duyduğum en yaratıcı nick'in sahibi.
    (mürekkepbalığı, 31.05.2007 22:09)
  15. "şu itü sözlük camiasında kazanılması gereken en değerli dostlardan biri... yazdığı girilerle kimi zaman beyin fırtınası içersinde bırakan, kimi zaman umarsız bir duygu selinde yalnız yolculuk eden bir saman çöpü kadar aciz hissetiren girileriyle.... "
    diye bir nickaltı yazacaktım... vazgeçtim. neden vazgeçtim? çünkü... çünkü...
    (derin nefes al. ver... x10)
    ...
    efendim. şöyle izah edeyim. denizler üstünde çok fersah zirvesi'ne gitmek için kendisini ikna etme yolundayım. palanthaser'in "sınırlı" lafından işkillenip "abi ya bizi almazlarsa?" muhabbeti içersinde buldum kendimi bir anda. (neymiş efendim? herkesi alcaklar, bunu almayacaklar)

bundan sonrası ne kadar sazan olduğumun yazılı belgeleridir.

--- fw: küfürlüü msn konnuşmasııı ççoooookkkk kkkoommiiiiiikkkkkk----
    previously on messenger: (evrimdışı, palanthaser'a mesaj atıyor. zirvede bizi tekneye almamazlık etmezsiniz dimi? şeklinde...)

evrimdışı: palanthaser -> evrimdışı: valla evrimdışı açıkça senden pek hazzetmiyorum. muhtemelen geri çevirebilirim kırk kişi olursa. açık konuşayım yani. siz surda kebap falan yapıyordunuz, ona devam edin bence. iyi akşamlar.(19.06.2007 21:49:46)
    son derece kedi: asjkjhaskldhklhasda
    son derece kedi: ciddi misin ?
    evrimdışı: valla ben de anlamadım
    evrimdışı: bayılmadıını bilirdim ama
    evrimdışı: bu kadarını da beklemiyodum
    evrimdışı: halbuki ben ona
    evrimdışı: normal sevecen bi mesaj atmıştım
    son derece kedi: lan harbi ciddi misin ?
    son derece kedi: hala gülüyom lan ben
    evrimdışı: bak. ona attığım mesaj bu.
    evrimdışı: evrimdışı -> palanthaser: şimdi ben bu zirveye gelmek isterim kabulünüzse ama; şimdi "yer kalmadı" denilip afedersin g.t olmaktan da çekinmiyor değilim. şimdiden 19 kişi olmuş. tecrübeli biri olarak sence kırkı bulur mu dersin?(19.06.2007 21:40:46)
    evrimdışı: ılginç bi durum
    evrimdışı: açık sözlülüğü yüzünden madalya takcak diilim pala ya
    evrimdışı: gerçekten ayıp etti
    son derece kedi: lan ne diyim bilemedim mk
    evrimdışı: aklsdkjhasdjklasd
    evrimdışı: yok lan şaka yaptım
    evrimdışı: gel dedi
    evrimdışı: ısterim falan
    evrimdışı: asdjghasdhasdhjasdjl
    son derece kedi: küfür edicem. bakma monitöre.
    evrimdışı: ama yedin di mi
    son derece kedi: ...
    son derece kedi: yaa bu amına kodumunun sanal aleminde neden hep rezil olan taraf ben oluyorum ?
    evrimdışı: rezillik diil olm
    evrimdışı: duygularınla oynadım senin
    evrimdışı: üzgünüm
    evrimdışı: kim olsa kanardı yani
    --- fw: küfürlüü msn konnuşmasııı ççoooookkkk kkkoommiiiiiikkkkkk----

kim olsa kanardı lan dimi? (abi biri çıkıp "kanardı" desin)

(nicklatını msn diylaoğuyla doldurduğum için özür dilerim.. ama müstehak lan sana.)
    (şizofren ev kedisi, 19.06.2007 22:28)
  16. abıefsunve kendisine tahmin ettiğinden daha çok minnet duyduğum,gerçekten çok zor bir anımda derdimi dinleme ve beni yatıştırma kibarlığında bulunmuş yazar.en ufak bir derdinde iade-i minnet etmek dertsiz bir anımda da sohbet etme güzelliğini yaşamak isterim.
    (chansonnn, 11.07.2007 06:56 ~ 07:02)
  17. kibar,yardımsever ve düşünceli yazarımız.
    (itü sözlük e bir daha girersem alacağım nick budur, 11.07.2007 07:01)
  18. çevrimpiçi vardır bir de.
    (pupa, 11.07.2007 08:57)
  19. bu saatlerde genelde uyumaktadır, iyi uykular. o müthiş giriler tam da şu sıralarda beyninde kuluçkalanmakta olsa gerek.uyanınca isminin altına bu kadar giri girilmesi onu şaşırtacaktır şüphesiz(n'oluyo lan? deyişini duyar gibiyim) hatta uyanana kadara buraya yirmi giri girsek yeridir.
    geyik bir yana, hayatımda önemli izleri olan, yılların eleğinden geçip de bu kadar sağlam kalan arkadaşlığımıza şaşırdığım, (zira benzemez kimse ona, ben de benzemiyorum) doğru adam.
    çağının gerisinde kalmakla(eski kafalı) gurur duyan bir akıl neferidir evrimdışı. var olsun.
    (derinlik delisi, 11.07.2007 10:43)
  20. dün istiklal caddesi'nde apansız karşıma çıkan adam.
    "ooo naber evrimdışı" dedim, "iyilik senden naber dörti" dedi.. "hayırdır ne tarafa?" dedim, "robbiefowler'ı göreceğim" dedi.. "hmmmmm" dedim.. şapkası vardı bi de, hani ona çok yakışanlardan..

(bkz: o dedi bana dedi git dedi)
    (bkz: bu da böyle bir anımdır)
    (dirtypain, 29.07.2007 15:56 ~ 16:03)
  21. kadınlarla arası iyi olduğu kadar benimle de olsaydı, kan kardeş olmak için çoktan bileklerimi kesmiştim.ancak hala eski taktiklerini kullanıyor;
    oyunun mekanizmasını çözmüş bir insan mühendisi bu herif.
    (bkz: pis herif)
    (derinlik delisi, 30.07.2007 23:42 ~ 05.09.2007 23:20)
  22. (bkz: murat boz)
    (lefteyenine, 31.07.2007 17:46)
  23. kendisine yazma girişimlerim korkunç bir hal almıştı; boşa kürek çekiyor gibiydim adeta. ama mucize böyle bir şey sanırım.

<arkhe> evrimdışına alenen yazıyorum
    <arkhe> adam alenen sallamıyo yahu
    <arkhe> pes
    <ede> arkhe sallamıcan
    <ede> bu herifi
    <ede> o
    <evrimdışı> sallamıyo diilim
    <ede> zaman bak nası köpek oluo
    <evrimdışı> ben de sana karşı boş diilim arkhe
    <agnodice> oha!
    <evrimdışı> sadece ele ayağa düşürmek istemiyorum
    <agnodice> gidin yatın taaam
    <evrimdışı> özel hislerimi chatte dillendirmek istemiyorum

şu an çok mutluyuz. yarın karayiplere gidip takiben norveçin yeşil, karlı ormanlarına gideceğiz.
    ve uçağın üzerinde yazan şey: "mutluluklar"
    (arkhe, 22.08.2007 04:53)
  24. radyoda* canlı yayın yaparken çaylak edilerek ilginç bir deneyim yaşamış yazar-dj'dir.
    (bkz: canlı yayın kazaları)
    (papazzz, 22.08.2007 23:54 ~ 24.08.2007 00:34)
  25. radyo yayını sırasında gaza gelen, akabinde çaylaklığa adım atan yazardır.kısa sürede toparlanması dileğiyle...

edit: hoşgelmiş tekrar...
    (aggressive, 23.08.2007 00:03 ~ 27.08.2007 11:56)
 sayfa  / 2