21 mayıs 2012 pazartesi
günün başlıkları: 733 tane
günün başlıkları: 733 tane
- ·fakir ama güzel kız (15)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·oğlum bak git (9)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·istanbul (2)
- ·
- ·zaman (4)
- ·via port (2)
- ·
- ·
- ·
- ·beşiktaş (3)
- ·behzat ç (35)
- ·
- ·
- ·this is sparta (2)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·kate upton (3)
- ·
- ·
- ·
- ·
- ·evgeny grinko (2)
- ·
- ·xxl (3)
- ·
- ·
- ·peluspenguen (2)
- ·
- ·
evrim varsa maymunlar niye insan olmuyor diyen tip
- edit: mantıklı bir insana benziyor.
- http://www.youtube.com/...
- işinde gücünde bir elemandır. tanır ve severim. o değilde sike sürülecek aklı olmayan çakma cinyısların ona buna "gerizekalı" demesine ne yapılmalı diye düşünüyorum 3 dakikadır. çay demlensin 2 bardak içtikten sonra karara varacağım.
- özet geçiyorum;
eğer insan maymundan gelmişse bizim gibi insanı sikeyim. net. - (bkz: maymundan geliyorsak neden maymunlar yok olmuyor)
(bkz: hayvanat bahçesindeki maymunların suçu) - böyle bir soruyu soracak zeka seviyesinde ise, kendisine "dönüşmüş, hatta soru bile sormaya başlamış" cevabı verilesi tiptir.
- evrimin salt olarak maymunun insana dönüşmesinden ibaret olduğunu zanneden cahil bireydir. yüksek olasılık evrimi harun yahya üzerinde öğrenmiştir.
- hayatında evrimle alakası olmayan ve acıp da kitabını okumaya üşenmiş insandır bu yuzden de aklına sadece maymunların insana dönüstügü düşüncesinden baska hiçbisey gelmez. halbuki böyle sacma bir sorgulamaya girmeden charles darwin in kitabını okumak lazımdır ki acaba o adam oyle mi soyluyor.ne yazıkki onun yerine birey hiç arastırmadan, sorgulamadan herkesle bu tartısmaya girer ekstra 'aaa hayatta niye hala maymun var o zaman' deyip acıklama yapmaktan vazgecmenize neden olur.kötü bisey demiyorum sadece bir okuyup da sorgulamak lazım..
- sorunun mantıksızlığı o kadar ortadayken decoder ihtiyacı olan cahiller (bilmeyenler) tarafından mantıklı bulunan tiptir. bilseydi böyle bir soru sormazdı.
- (bkz: arkadaşa madalyasını verin)
- (bkz: inci siker)
- "onlar cezalı, sıralarını bekliyorlar" cevabı verilirse susacak ahmaktır.
- evrim teorisi gerçekse elim niye... eeh siktiret! hala bu adamın geyiğini yapan insanların tartışma konusu olan tip.