madde madde sıralanamayacak nedenlerdir. hayatı anlamak. kendinden başkasına birşeyler vermek. güzel bir şey... başkalarının çocukları yerine kendi çocuğunu sevmek, yetiştirmek, bayrağı ona devretmek... bir nevi mentor olabilmek. bence güzel olsa gerek.
daha önce söylenmiş ben altını çizme görevini üstleniyorum ki aşk. aşıksanız evlenin. başka türlü bir neden için evlenilmez... evlenmek için neden. söylemesi bile kötü...
.*evliliğin, cafelerde başbaşa oturmaktan farklı olup olmadığını test etmek istemek
*cafelerde otururken, sevgilinizin ailesinin olaya dahil olmadığı gerçeğini fark etmek istemek
*elektrik, su, telefon vb. faturaları ödenmediğinde, kaç gün içinde kesileceğini adın gibi bilmek istemek
*ev sahibi kapıyı çaldığında, en dip odaya saklanıp, kapıyı açmama ve sessiz yürüme egzersizlerini ilerletmek istemek
*evde yağ bulamayınca, yerine ne konulacağı konusunda pratik bilgilere sahip olmak istemek
*anne ya da baba evinde ne kadar refah içinde olduğunu ölçmek istemek
*yakacak yokluğunda, üzerinde lahana gibi 7 kat kazakla hareket edebilme yetisi kazanmak istemek
*ekmek almak için, evin dört bir yanında madeni para ararken, maden çıkartır gibi ter dökülebildiğini görmek istemek
*"anaaa! bu insan, flört ettiğim kişi mi?" sorusuyla, o insanın ikizi olduğundan şüphelenmekle başlayan, insanları tanıma yeteneğine sahip olmak.
*emeklerinin, fedakarlıklarının, o güzelim yıllarının nasıl harcanabileceğini tecrübe etmek istemek
*boşanmış insan olmanın zorlukları hakkında kitap yazmak istemek
*hayatın ne kadar ibne olduğunu anlamak istemek.
resmi sevişme belgesi alabilmek.
belediye başkanına sevişeceğini bildirmek.
anneyle babanın ısrarlarını dindirmek.
birlikte yaşamaktan sıkılıp çocuk yapmak istemek.
zorunlu hizmette birlikte atanabilmek.
topluma karşı yanında bir erkek olduğunu göstermek.
aile baskısından kurtulmak.
zorunlu edit : bazı kendi bilmezler rüzgar nickli arkadaş sanmışlar, o benim doğmamış kızımın adıydı. evlenmediğim sürece doğacak gibi gözükmüyor ve rüzgar'a kavuşabilmek evlenmem için bir neden olmuş oluyor