|
|
- gelin arabalarının ön ve arka plakalarında asılı olan yazıdır. genel de evliler tarafından okununca "görürsün mutluluğu" denir arkalarından.
- (bkz. ucundan azıcık)
- iki kişi düzüşecek diye bu kadar yaygara ve slogana ne gerek var ki
- (bkz: şimdilik)
- (bkz: cicim ayları)
(bkz: bu da geçer)
(bkz: boşver üzülme)
- genelde bu mutluluk, arabanın üstüne çıkan, tampona, kaputa yapışan küçük çocukların, " abi para ver paraaa " diye ciyaklamasıyla tedirginliğe dönüşür.. ama daha önceden sağdan soldan duyduğu taktiklerle bu olayın üstesinden gelebilen damat, hemen daha önceden hazırladığı değişken sayıdaki boş zarfı pencereden süzülürcesine bırakır yere..içini açtıklarında çocukların arkalarından söylediği en terbiyeli tümceler de " inşallah ayrılırsınız " veya " inşallah iktidarsız olursun " gibi tümcelerdir.
- (bkz: iyi bok yemek)
- evlenecek olan ünlü iki ismin, televizyon kameralarına karşı "nasıl hissediyorsunuz?" klişe sorusuna verdiği klişe cevabıdır. pazar günleri yayınlanan magazin programlarında bolca karşıma çıkan hadiselerden biri.
-evleniyorsunuz.nasıl hissediyorsunuz kendinizi?
-evleniyoruz, mutluyuz
- düğün kartlarında da rastlanır bu yazıya ,inanmıyosanız gelin görüşelim, şenlikde var hem ,limonata, pasta kıydık paraya gelin.
- 2 yıl sonra cicim ayları bittikten sonra sık görülen vakalardan
-aradan 2 yıl geçti durum nedir acaba?
-durum şudur ki evlendik ve aynı zamanda mutsuzuz.. boşanalımmı?
-olur neden olmasın deneyelim
-hadi hemen boşanalım o zaman üstüne bişler giyin avukata gidiyoruz..(aranjor, 22.01.2007 18:03 ~ 26.01.2007 03:05)
- köprüyü geçene kadar ayıya dayı demektir aslında istisnalar kaideyi bozmaz derler onlar meclisten dışarı ama 5 6 yıl sonra hala evlendim mutluyum diyene çok az rastladım.
- gelin arabalarının saçma yazısıdır. bana ne mutluysan? biz göğsümüze "mutsuzum" yazsak, bundan da sana ne? üzülecek misin? dövünecek misin? ayrıca, seneye de görelim o yazıyı, seneyeeee!
- "evleniyoruz, nasıl bir hata yaptığımızın farkında değiliz" şeklinde düzeltilmesi gereken yazı.
zira, evlenen 2 çiftten biri boşanıyor şu günlerde..
- araba plakasıdır.
- size çarpıp kaçan arabanın plakasını alabildiniz mi?
+ evet, evleniyoruz mutluyuz.
- anlıyorum, araba size sağlam çarpmış anlaşılan şöyle biraz dinlenin.
+ ama pla....
- şşşşt sakin!...
|