aramayan erkek kadar normal erkektir. peki o zaman sorun nerededir?
aklınız fikriniz kızların kukusunda. vardı, yoktu, önemliydi, değildi..
kaç kızdan duydunuz lan evleneceğim erkeğin pipisi bilmem kaç cm olmazsa olmaz diye?
arayan bulur. evet yazalım bu başlığa ben bakire arıyorum diye. tüm bakireler yazsın size. çekinme sen de yaz benim için bekaret önemli değil diye hooop atlasın olmayan biri hadi gel evlenelim diye.
sorun bekaret değil beyler sorun sizde!
bu başlıkları okuyup da utanmayan bi tane sözlük hatunu varsa bekliyorum gelsin yüzüme tükürmeye...
dini kaygıları yoksa kızı mal olarak gören erkektir. yine dini kaygıları yoksa evlenmeden bekaretini kaybetmek istemeyen kız kendini yerine koyduran kızdır.
eger kafasında bazı şeylerin evliliğe özel olmasını kabullenmiş bir insansa ve de kendisi için de ilk olacaksa,gayet makul bir insandır.ha bazı dallamalar vardır,kendisi olmadığı halde kızdan bunu bekler,harbi maldır bu tipler..
"cinsel ilişkide kan çıkarmayı istemek en büyük cinsel sapkınlıktır" diye bir sözü var hatırladığım kadarıyla varoluşçu olan bir feylesofun. çok başarılı bir söz bu. evleneceği kızda bekaret arayan erkek de yurdum ikiyüzlü erkeğinin klasik takıntılarından. şu an orospu dediği tv yıldızlarından biri gelse ona dese ki evlenelim, koşarken ayakları kıçlarına vurur bu insanımsı kişilerin, o zaman bekaret falan kalmaz.
ve ayrıca hak deniyor ama hangi hakla bakir olmayan bir erkek böyle bir kız isteyebilir bilinmez.
bir de ruhen sağlıklının aksine, kafasını "toplum ne der, yasak, namus" türünden hiç sorgulamadığı çöplerle doldurmuş bir yayvan kafalıdır.
bu erkekler biriyle cinsel ilişkiye girdiğinde o kişiyi orospu olarak algılayan, kadına mal gözüyle, löp löp et gözüyle bakan erkektir.
bunlar kızlara laf atarlar, karılarını sevgililerini kafeste yaşatırlar. çünkü tüm pislikleri kendilerinden bilirler.
kardeşlerine laf atıldığında, laf atanı şişleyen tiplerdir. namusu bir parça ette sanan düz kafalılardır.
bekaret isteyen erkekler kasaptan aynı büyüklükte zar et alıp öpüp öpüp koklayabilirler
bir zamanlar bunun iyice kafayı dağıtmış bir versiyonuyla karşılaşmıştım. adam bilmem kaç senedir bir kızla çıktığı ve kızın ilk ilişkiye girdiği erkek olduğu halde o kızla kesinlikle evlenmeyeceğini, çünkü bakire olmadığını savunuyordu!! yahu manyak herif kızla kaç yıldır çıkan sensin, seviyorum diyen sensin, e bekaret dediğin şeyi bozan da sensin, derdin ne senin lan ozman???. bir de kızın arkasından sanki afedersiniz orospuymuş gibi konuşuyordu ki ozman dalmamak için kendimi zor tutmuştum. ulan...
zekanın zihinle ilişkisinin kurulması ile ilgili bir sorun gibi.
insanların başetme becerileri ve ilgi odaklarının saplantılı bir noktada kalması, evliliğin fenomenlerinin tartışıldığı bir arenada çok komik geliyor.
bakireliğin hediyelik eşya gibi sunulduğu ve sunan zihniyetler, hala orta çağdan kalma bir gerilimi tartışıyor.
açılan her bekaret tartışma platformu, her gün dünyada insanların ölmesine sebebiyet veriyor, sözcüklerin nereye dokunduğu hesap edilmeden.
bütün sevgililerim bir kere versin ama karım bakire olsun edasıyla yetiştirilen ve bunu madalyon gibi üzerlerinde taşıyan bireyler, ambivalans kişiliklerin örneklerini görmemiz için her gün gittikçe daha da çoğalıyor.
ve bunlar gösteriyor ki, her gün saatin ters yönüne doğru yol alıyoruz. hem de cinsel organlarımızı oyuncak haline getirdiğimiz bir çocuk oyununun içinde, bilinçsiz ve bedbince.
çoğunluğu, yatakta sırtüstü yatıp tavana seyredecek ve bitsin diye dişini sıkacak kadını arayan erkektir.
ben de istemem sevgilim herkesi yatağına atmış olsun ama bakire de pek birşey bilen biri değildir zannımca.
ilişkide seks iyi ise, ilişkinin %10u
kötü ise ilişkinin %95idir derler.
eğer erkek olsaydım ben de sevdiğim kızın bakire olmasını isterdim. sevdiğin insanın bazı duyguları ilk seninle tatmasını istemekte kötü hiçbir şey yok. ancak eleştirilen nokta; her şeyiyle tam bir uyum yakalanan sevgiliyi sırf bakire değil diye istememek yani bekareti ilk ve neredeyse tek koşul olarak görmek. işte böyle düşünen kişiye evliliğin bir gecelik zar yırtılmasından, kadının da vajinadan ibaret olmadığı öğretilmeli!
öte yandan önüne gelen kızla münasebete girip de evleneceği kızda bekaret arayan erkekler de vardır bu klasmanın içinde. onun gibi 100 tane adam olsa zaten ortada bakire kız kalmaz. afedersiniz ama zihniyetinize sokayım...
evleneceği kızda bekaret arayan erkek, bir kere zar delindi mi kadının her önüne gelenle birlikte olduğuna inanan erkektir.
doğru ya, zarda bir hasar varsa etrafta ne varsa içeri giriyor değil mi?
doğacak çocuğa yapılacak zaman ve enerji yatırımının, iki gün önce kızla sevişen adama ait olanların değil bizzat kendilerinin kopyalanmasına yarayacağının garantisini isteyen genlerin kölesidir, seçilimle yontulmuştur. kızlık zarının evrimsel işlevi de bu olabilir: "kırmızı görürsen çocuğa bak". şimdi çok önemli bir şey söyledim yalnız, dur bakayım var mı böyle mevcut kuramlar. yoksa ünlü oldum giri gireyim derken.
evleneceği kızda dürüstlük, sevgi , saygı , güven,şefkat, destek, akıl, iyi niyet , hayatı paylaşabilme yeteneği, iyi bir anne olabilme kabiliyeti, iyi günde kötü günde destek olacak kadar evliliğe inanmak gibi evliliğin temelini oluşturan belli başlı özellikleri arasa daha iyi bir evlilik yapabilecek erkek. zira bekaret ( ki gerçekten sıktı artık bu konu) bir evliliğin temelini oluşturan birşey değildir. hele hele bir namus simgesi asla değildir. bunu düşen erkeklerin bir kadın doğum uzmanına başvurup "bekaret zarı tamiri" ( evet aynen böyle söylüyorlar sanki arıza yaptı da tamire getirdik gibi tövbe tövbeee) hakkında bilgi almasını tavsiye ederim...
evleneceği kızda bekaret arayan bi arkadaşım vardı. ısrar ettik biz diğer arkadaşlar , arama dedik , manyak mısın sen böyle şey olur mu dedik , yok arıycam dedi , hem büyük şehirdeki kızlarda bekaret aranmaz deyip doğduğu şehirdeki kızlarda bekaret aramaya gitti. yok arkadaşım istatistik yapmaya çalışan bir jinekolog değildi , daha ziyade manyaktı. ama biz o zaman onun manyak olduğunu bilmiyorduk. neyse efendim , lafı uzatmayalım. buldu sonunda aradığını doğduğu şehirde , evlendiler , gerdek gecesi kız bakire çıkmadı diyerek kavga ettiler , sonra hastanede kız muayene oldu , öğrendiler ki kız aslında kız oğlan kızmış , bekaret zarı esnekmiş meğerse. hala evli olan bu çift bi yastıkta kocar umarım , korkum erkek olan çocuklarının da aynı herzeyi yiyeceğidir.