belki ilginizi çeker
  1. · for real
  2. · alpay altay
  3. · shake it up şekerim
  4. · genç mikrofon
  5. · eski eurovision şarkıları
  6. · yunanistan
  7. · rimi rimi ley
  8. · cep telefonunda melodisi fairytale olan erkek
  9. · süper star
  10. · eurovisiona ingilizce şarkıyla katılmak
gündem
  1. · itü yazarlarının evlenmek istedikleri ünlüler
  2. · sevgilinin söylediği unutulmayan sözler
  3. · itü sözlük yazarlarının aslında içmek istedikleri
  4. · uludağ sözlük
  5. · ugg
  6. · 21 kasım 2009 beşiktaş fenerbahçe maçı
  7. · ezel
  8. · güzelinden getir butonunda kendi girini aramak
  9. · magkaba tout

everyway that i can  

1. bize ödül verilmesi gereken bir dönemde kullanılan, ilk okul ezgisi melodili , şarkı
    (solti, 15.03.2004 19:18)
  2. demir demirkan'dan beklenmeyecek kadar kötü,adamın sertab uğruna geçmişini, kariyerini çöpe attığını düşündürten durum
    (mazzo, 15.03.2004 19:34)
  3. abdülhamit'in yatağındaki gül ve klasik çengi türkler dedirtecek göbeh taşındaki kıvırmaları klip edinerek ve canlı performansta işi götüren ve güney kıbrıs'tan bize puanın çıktığı 2003 yılındaki temsilci şarkımız
    (knightcoder, 15.03.2004 20:14)
  4. yapım amacının eurovizyonu kazanmak olduğu düşünülürse; hedefe çalışılmış, dolayısıyla "üretim amacına göre" başarılı bir parça. tüm motifler, ezgiler, koreografi tam anlamıyla bir bütün olarak tasarlanmıştı. milleti rahatsız etmesi ve akılda kalması için türk motifler yontulmadan konmuş, tarz geçişleri arası rötüşlanmamış yapı itibariyle "kaba" bir şarkı. rötüşlansa belki güzel olabilir ama bu haliyle kesinlikle değil...
    (archmagus, 04.04.2004 20:13)
  5. (neverwinter, 04.05.2004 02:10)
  6. sertab'ın çok güzel söylediği bir şarkı.
    (uzay fatihi, 18.05.2004 17:38)
  7. okadar tuuu kaka bir şarkı değildir özellikle müzüği pek bir hoş pek bir kıvraktır böle yerinizde durmak istemezsiniz oturduğunuz yerden bitaraflarınız oynar..sözleride aşagıdaki gibidir * *

everyway that i can

i feel you're moving on a different cause
    makin' a way for a distant course
    you say you love me and you roll your eyes
    turn to stare at the empty skies

i thought it was over and we passed all that
    all we've done is to pass back to frame number one

c'mon now now
    i wanna show you all again what it would be like
    just let go and let me love you

everyway that i can
    i'll try to make you love me again
    everyway that i can
    i'll give you all my love and then
    everyway that i can
    i'll cry, i'll die and make you mine again
    hold me closer oh so good
    you make me feel just like i should
    i know whatcha thinkin' uh-hu good
    now, the rest of the world is overruled

tell me whatcha see in other girls all around
    come on closer and tell me whatcha don't find here
    come on now now

i wanna give you everything you've been missin' out
    just let go and let me love you

everyway that i can
    everyway that i can
    everyway that i can

i'm in love with you
    i'll do all you want me to
    make me wanna huh-huh
    make me wanna huh-huh
    everyway that i can
    everyway that i can
    everyway that i can
    (zoe, 18.05.2004 18:13 ~ 19.05.2004 00:31)
  8. artık bıktığım, usandığım, keşke birinci olmasaydık da bu kadar dinlemek zorunda kalmsaydım her yerde dediğim şarkıcık.
    (hplovecraft, 27.07.2004 10:13)
  9. gölcükte çöp arabalarında 7/24 çalan şarkı, insanlar duyduğu an kusuyor diye iyi bir çözüm önerisi olmuş, siz kusun biz temizleriz diyorlar. ayrıca türk pop kültürüne alpay, altay'ı kazandıran şarkı
    (kornish, 27.07.2004 10:29)
  10. ilk dinleyişte ben türk şarkısıyım diyen ve hoşa giden bir şarkı. bu nedenle eurovisionu almış şarkı
    (azwepsa, 27.07.2004 17:23)
  11. demir demirkan tarafından 1 saatte sözü yazılan, 40 dakikada da bestelenen şarkı.
    (mulder, 26.12.2004 01:20)
  12. avrupa'nın neresine giderseniz gidin duyabileceğiniz, bir çok insanın özellikle de misal yunan gençlerinin sözlerini bile bildiği, avrupalılardaki türkiye sempatisini artırmış şarkı.
    (stocky2001, 26.12.2004 09:39)
  13. (bkz: for real)
    (stocky2001, 26.12.2004 09:39)
  14. son elli yılın birincilerinin seçildiği erovizyon da dokuzuncu olan sarkımız.bu arada sarkı fena değil de,yarışma artık çıgrından çıkmış saçma bir durumda.türkiye ve yunanistan'dan başka bir yerde izlendigini düşünmüyorum.
    (emma, 23.10.2005 20:35)
  15. http://www.youtube.com/...

performansa bak..sertab büyüksün ..
    (ulanyinemiben, 17.05.2009 11:32 ~ 11:32)
  16. lisenin hatırlamak istemediğim bi döneminde * bu şarkı çok popülerdi, beden eğitimi dersinde bi ödev gereğince bu şarkıda oryantal dans etmiştik. ben demiştim ki "arkadaş, ben batının ahlaksızlığını aldım, disko çocuğuyum, parti çocuğuyum, bana um tıs müzik verin döktüreyim ama buna gelemem" gene de sonra "sen turkish delight'sın" diye gaza gele gele çıktım. sahnenin en arkasından kulise baya bi yakın yerde çakma bi beyonce gibi popo sallayarak nasıl bi turkish delight olduysam artık, geçtim ödevi. aslında pek çok insanın içinde şarkıyla ilgili bıkkınlık getiren bi iki anekdot vardır. mililyor kere çalınmıştır bu şarkı bu ülke topraklarında. gerçi hatırlar mısınız, eurovision performansında sertab şarkıyı söylerken yiyecekmiş gibi bakıyordu. * ona rağmen birinci olduysa helal olsun ama sihirli annem'deki çilek bile "meyn yu may tab le" diye söylemişti bunu, popülerliğin dibine vurmuştu yani. aman, off ne çöplük bi hafızam varmış.
    (rasmus, 19.11.2009 20:01 ~ 20.11.2009 10:33)

künye  ·  iletişim / şikayet / reklam  ·  sıkça sorulan sorular  ·  itü sözlük görseller  ·  itü sözlük extra  ·  itü sözlük mobil