evde yalnız kalınıyorsa insana kafayı yedirten durum.
kendi kendine yer değiştiren eşya yoktur, evde bir kadın vardır
(mavio, 25.07.2004 17:51 ~ 13.07.2005 11:47)
eve çağırılan ruhların, canlarının sıkıldığında yaptıkları küçük atraksiyonlardır.
haddinden fazla alkol alındığını gösteren durum
(selenge, 18.04.2005 19:33 ~ 24.04.2005 21:01)
dandik bir çamaşır makineniz varsa, makinenizin önce yürümesiyle, ardından da kendini banyonun duvarlarına vurması ile gerçekleşebilecek hadise...
tırsınç bir durumdur. insanın başına geldiğinde ya psikoloğa ya da hacı hocaya gidilmelidir.
sürekli kaybolan anahtarların, tekleri bulunamayan çorapların, kayıp cep telefonu, gözlük ve uzaktan kumandaların yegane açıklamasıdır..
temizlik hastası kızlar yapmıştır. "ya şu dolabın altında toz birikmiştir diye bi temizleyeyim dedim" demeye cesaretleri yoktur. suçu
iyi saatte olsunlara havale ederler.
insan beynindeki algı nöronlarının arada bir kafayı yemesi durumuyla, "ulan bu burada değildi ki" dememize sebep olan anlardır. oysa ki o şey oradadır.
öbür türlü durumlar için:
(bkz:
ghostbusters)
unutkan bir insanın eşyaların yerini değiştirdikten sonra bunu yaptığını unutması durumudur.korkulacak bir şey yok.
altta yatır filan vardır.korkmayın.
bi' de şu olabilir:
(bkz:
kedidir kedi)
korku filmlerindeki bir numaralı korku unsurudur. evde yaşayanları korkutmak için evdeki eşyalar yer değiştirir. aslında yoktur öyle birşey.
(böcek, 28.08.2006 13:10)
en büyük hobisi iç dekorasyon olan bir annenin sebep olduğu hede olabilir pekala. yada cia siz yokken odanıza girip günlüğünüzü okumuştur. bilemicem.
bu durum şu şekillerde açıklanabilir ;
- kişinin ruhsal hastalığının olması
- dün akşam içkiyi fazla kaçırmış olması
- evde yokken annenizin gelip ortalığı toparlaması
- metafizik güçler (cin,peri,ruh vs)
- uzun süredir eve uğramamak sonucunda algıda yanılma
(dna, 28.08.2006 15:56 ~ 15:56)
- anne mavi tişörtüm nerde?
+ nereye koyduysan ordadır ya da değildir nihohhohhaaa!!!!
- anne korkutuyorsun beni.