türlü kadın programlarını izleyen hatunlardan çok daha çekilmez olan kızdır. bütün gün abuk subuk şarkılara eşlik eder, kimi zaman ağlar kimi zaman kalkıp dans ederler.
kokuşmuştur böylesi. inatla sadece kral tv izler. hele bir kaç arkadaşıyla toplanıp bu eylemi gerçekleştirmek hayattaki en büyük hobisidir.
yüzüne bakıp seni arabesk fahişe demeyi isterdim. üst komşumuzun kızı tam bu anlattıklarıma uygundur. bir gün ona işe yaramaz, kokuşmuş, kıro olduğunu söyleyeceğim.
biraz tarafsız düşününce hak verdiğim insandır. o altyazılar insanı nasıl bağlıyor lan öyle. yapacak bişeyin yoksa, evde oturuyosan yapılmasında bi sorun ve mantık hatası görmediğim davranıştır.
''geçen gün bizdeyiz arkadaşlarla. kral tv yi izliyoruz ama nasıl eğleniyoruz anlatamam, gül gül gül...vallahi hehhehe ya''
geleceğin
karaoke kraliçesi
aslında düşleme cesareti gösteremeyenlerle, düşleyip onu yalnızca bir düş olarak bırakma üşengeçliğinde bulunanlarla, hayatı sınırı olan bir kuyuda düşüşü üstlenmiş gibi yaşayanlarla, kendi dilinin dar kalıplarına sığınmış,evren dilinin ve işaretlerinden uzak olanlarla, sadece bir limonatayı dahi bir kez de tuzlu deneyememe acziyetinde bulunanlarla, 'parmak gökyüzünü işaret ederken ancak parmağa bakan aptaldır'a örnek teşkil edenlerle, henüz 20sinde giz'leri çözdüğüne inanıp bütün bi dünyaya sırtını dönenlerle, optimusluğu ve pesimusluğu bir inkar modeli olarak kullananlarla, umudunu kaybedip, vazgeçenlerle pek bir farkı olmayan kızcağızdır.
alttan geçen sms bilmemnesine de habire mesaj atan kızdır. sevgili de bulurlar ordan. şahit olmuşluğum var.
bu cinsin bir de oturmayıp ev işi yapan türü vardır ki o daha çok acı çektirir insana. kral tivi yayınını tek bir saniye bile kaçırmamak adına ev süpürme seanslarında sesi sonuna kadar açarlar. allahım neden doğdum sorusunu sordururlar adama.
bu kızlar genelde evinin hanımı olmayı bekleyen kızlardır. anneleriyle birlikte düğünlere, pazara falan giderler.
ondan sonra mahalleden temiz bir çocukla kesişirler aşk falan yaşamaya başlarlar. 3 gün sonra nişanlarlar bunları bi' sonraki yazda evlendirirler. böyle işte. kızın izlediği bir televizyon kanalından hayat hikayesini çıkardım bak.
"dantel , çekirdek , falım" vazgeçilmez üçlüsüdür.
genelde izlediği kliplerin altındaki yayınlanan fotograflara bakarak kendi hattına uygun telefon numarası olanları arayan kız tipidir.ve aranılan erkeklerin bu kızlar için söylediği ortak cümle"en sevdiğim kız tipi" şeklindedir.
"
sözlük,
nutella,
limonata" üçlüsü yapan kız kadar kazanımlıdır.alanları farklıdır o ayrı. biri
popüler kültür, diğeri
ortaya karışık kültür manyağı olur.
akıllı, mantıklı bir kızsa olsa olsa orta sondadır,
büyüdükçe buna kendisi bir son verir zaten.
kimbilir belki de kendisine dayatılan hayatı yaşayan kızdır. en fazla pazara, bakkala gitmesine izin verilen, belli bir yaştan sonra okula gönderilmeyen, "otursun koca beklesin, annesine yardım etsin, çeyiz düzsün" emirlerini direkt değil dolaylı yoldan almış olan, hayatı evde oturup, kral tv izlemekten ibaret sanan/sandırılan kızdır.
diğer müzik kanalları televizyonunda olmayan ama müzik dinlemek isteyen kızdır. yazık hakir görmeyin. bunların erkek versiyonları da olabilir. everelim birbirleriyle mutlu olsunlar.
bir yığın et parçasıdır.
sadece izlemekle kalmayan, şarkılara eşlik eden kızdır aynı zamanda. ha bir de çok değerli kontörlerini kral tv ye mesaj atmakla harcayandır.
(bkz:
evde oturup bütün gün sözlük okuyan kız)
mentalite bakımından bu ikisinin arasında çok bir fark göremiyorum.
başka bir kanalın çekmediği bir televizyona bakan taşra kızıdır.
(demonic, 30.10.2009 15:15 ~ 15:16)
vardı eskiden öyle bir arkadaşım.
hem dinler hem izler hem de yazılan mesajları okur ara ara bizle paylaşır gül gül ölürdük.
işsizlik insana neler yaptırıyor
evlerden ırak
kendisinden hiç beklemediğiniz kızdır. biliyor musunuz aynı kız, dizleri çıkmış eşofman altı giyiyor... tü allah belanı...
(bkz:
ben de seni adam sanmıştım)
ismail yk ya, mahsun kırmızıgül e, seda sayan a, nihat doğan a bayılan kızlardır. ayrıca top 20 de kendilerine bir sayı tutup, çıkan şarkı benim olacak gibi saçma şeyler söylerler. aman diyim kaçın.
ismail yk çıkmadığı zamanlarda üzülen kızlardır. reklamlara kahreden kızlardır.
(bkz:
kendimden biliyorum)