|
|
- şanssızlık ve dikkatsizlik belki bir yangına sebep verebileceği için dikkatli olunması gerekir..bir de çok sayıda mum yakmak ortamın aşırı ısınmasına ve oksijenin daha hızlı bir şekilde tükenmesine neden olacağı için gece yatarken yapılmaması belirtilmektedir..
- her ay perde yıkamak, her sene tavan boyatmak gibi bir hobiniz varsa çekinmeden yapabileceğiniz eylem. zira mumlardan çıkan isler hiç size sormadan tavanı ve perdeleri simsiyah yapmaktadır.
- bunu yapan bir arkadaşım var ve evet, atmosferik yarak metal dinliyor. fakat annem yaşar dinliyor. demek ki bu işin dinlenen müzikle bir alakası yokmuş. yapamadık genelleme. nasıl içimde kaldı.
- (bkz: yas tutmak)
(bkz: romantizm)
(bkz: kızları etkileme sanatı)(impera, 25.06.2006 23:54 ~ 23:54)
- yatsıya kadar yanıyorsa evde bir yalancı var demektir..
naptım ben?!
- odada sigara içiliyorsa ve evdekilerin durumu çakmamasına uğraşılıyorsa
sigara kokusunu gidersin diye yakılabilir
tütsü de tercihimizdir
- gençliğimizde oda güzel görünsün tribal ortamda kitap okuyayım diye yaptığımız (yağtığım) eylem. ardından odaya gidern masa labasını duvara yansıttıktan sonra aynı sinerjiyi alınca mumları atarak devam ettirdim
- akabinde bir gün ev yakmak..
- annemin "gavur musun sen" baskılarına dayanamayarak evde sadece mum bulundurmak olarak gerçekleştirdiğim eylem.
- evi kiliseye çevirmektir.şayet tütsü yakılıyorsa budist tapınağı olur.
ancak er kişi çok sigara içiyorsa ve çorapları tüm odanın bünyesine sinmişse,ocaktaki yemeği yakmışsa veya paso yelleniyorsa ve geleni gideni varsa evine bir adet mum alınır ve yakılır akşamdan (tütsüde olabir) sabahı kalkındığında hiç bir koku kalmaz.
neden kalmaz?
çünkü,mum ve tütsü gibi ürünler kokuyu bünyelerine çekip yok ederler.mum ve tütsü kullanıcılarını kınamamak gerek...
|